Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Paukštis Lizdą Vėjo Varpelių Pakabukas, Metalo Bell Apdailos, Lauko, Sodo ir vidaus Apdailos (lizdavietes) Padidinti

Paukštis Lizdą Vėjo Varpelių Pakabukas, Metalo Bell Apdailos, Lauko, Sodo ir vidaus Apdailos (lizdavietes)

€18.10

-26 %

€24.46

Nauja prekė

Kilmės KN(Kilmės)

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Vėjo varpelių yra visiškai suprantama.Išsamus mama paukštė ir kūdikis paukščiai lizdą,sukurtas ryškus ir išskirtinį meistriškumą,rodo mums, puikus ir šiltas motinos meilės.

Pagamintas iš aukštos kokybės vario lydinio medžiagos,tai vėjo varpelių, kuris yra patvarus,rainproof ir saulės apsauginius,atrodo labai gražus ir elegantiškas, kaip geriausia ornamentu.Ji nukentėjo trapumą ir melodingo garso, kai pučia vėjas.

Vėjo varpelių yra norų ir laimės.Tai puiki dovana gimtadienio ir svarbi šventė ir atostogų,todėl šeimai,draugams ir t.t šiltai ir su malonumu.

Vėjo varpelių tai sudarė realus paukščių lizdų,paukščių motina ir savo 2 vaikams, plius mažas varpai ir tam tikrą derinį, karoliukai.Profesinės rankdarbių ir tvirtas ryšys bus užtikrintas patvarumas šio vėjo bell vietoj to, kad būtų lengva nukristi žemyn arba išsklaidant kai kuriuos komponentus.

Kablys dizainas leidžia jums pakabinti vėjo varpelių, kai norisi mėgautis,pvz., patalpose ir lauke kambariai,langai,sodai,balkonų,durų,ir t.t.Padėti padaryti gražus apdaila!

Pagamintas iš aukščiausios vario lydinio ir išskirtinį apdailos, vėjo varpelių nėra lengva išeiti, dulkėms, lietus-įrodymas, saulės apsauginius ir patvarus.

Rankų darbo vėjo varpeliais, patogu pakabinti ir labai stabilus, bus ne kristi žemyn lengvai.

Kai jis yra prapūsti, ji bus hit saldus garso, todėl žmonės jaučiasi labai malonus.

Geriausia dovana šeimai ir draugams ypatingomis progomis, pavyzdžiui, gimtadienius ir Kalėdas.

Jūs galite pakabinti jį į vietą, kurioje norite rodyti, ant lango, sodas, balkono ir kt., atsinešti gerą nuotaiką kas dieną!

Matmenys: 14*14*10cm

Bendras Svoris: 600g

spalva:vario

Medžiaga:metalas

dydis:Bendras ilgis apie 63cm

Pakuotės Turinys:

1 * paukščių dekoras

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: paukščių sienų dekoras metalo, jbi vėjo varpelių, kariliono, om vėjo varpelių, lauko dekoras, mobiliojo telefono selfi, vėjo varpeliais, lauko kambarys, bambuko varpas, shell varpeliais lauko sodas, dekoro namai.

Parašyti atsiliepimą

Paukštis Lizdą Vėjo Varpelių Pakabukas, Metalo Bell Apdailos, Lauko, Sodo ir vidaus Apdailos (lizdavietes)

Paukštis Lizdą Vėjo Varpelių Pakabukas, Metalo Bell Apdailos, Lauko, Sodo ir vidaus Apdailos (lizdavietes)

Panašūs produktai