Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! HOOQICT Estetinį Kambario Dekoro Priedai Šiaurės Papuošalai, Namų Vaikams Baby Girl Vaikų Darželio Sienos Kabo Dekoro 2020 m. Padidinti

HOOQICT Estetinį Kambario Dekoro Priedai Šiaurės Papuošalai, Namų Vaikams Baby Girl Vaikų Darželio Sienos Kabo Dekoro 2020 m.

€2.11

-46 %

€3.92

Nauja prekė

Prašymas Dream Catcher
Kilmės KN(Kilmės)
Temos Talismanas
Specifika dekoro mergaitės kambarys
Modelis miegamojo puošmena
Funkcija darželio dekoras
Naudojimas Kambario dekoras, Dekoro kambarys
Suderinamumas Kambario Dekoro Priedai
Panaudojimas Vaikų Kambario Dekoravimas
Tipas Vaikų kambarys, vaikų kambarys, vaiko kambarys
Savybė estetinės kambario dekoro
Formos Apdaila
Forthputting Namų, Namų dekoro
Medžiaga Tekstilės & Audinys
Rūšis Skandinaviško Stiliaus
Stilius Šiaurės

Apie Laivybos 1. Mes atsiųsime produktas per 1-5 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos. 2. Jei jums nereikia gauti savo daiktą per 60 dienų, prašome susisiekti su mumis.Mes tai patikrinti jūsų. 3. Rusijos draugai, prašome palikti mums visą vardą,ir jūsų gatvė ir namo numeris ir buto numeris, nes Rusija turi naujas taisykles, kuriomis siekiama gauti paketas sėkmingai. 4. Jei esate didmeninės prekybos klientų, palikite mums žinutę,pasiūlysime jums geriausią kainos ir teisė greitai laivybos kaina.Apie Produktą Supakuoti Sąrašas:1 x Kabinti Ornamentu Dizainas: Star, Širdyje, Moon Plaukiojančios Priemonės: Rankų Darbas Spalva: Kelių spalvų Medžiagos: Mediniai karoliukai + audinys Dydis(apytiksliai): Star ilgis apie 26cm Širdies ilgis apie 21cm Kartu ilgis apie 70cm(matavimo paklaida yra 1-3 cm.) Savybės: 1. Rankų darbo Ins Šiaurės stiliaus medžio masyvo star širdies mėnulis kutas pakabukas, elegantiškas ir universalus, tai sienos kabo yra geras pasirinkimas, sezoninio ir švenčių dekoravimo, arba vaiko kambarį ar vaikų darželio.Taip pat galima naudoti kaip palapinę, papuošalai, fotografija rekvizitai 2. MEDŽIAGA: Gražus Rankų darbo Papuošalai, pagaminti iš medinių karoliukų ir aksominė.Pridėti pobūdžio ir žavesio, bet sienos savo namuose su šiuo sienos kabo. 3. NAUDOJIMAS: Puikiai tinka kūdikių, vaikų darželio, vaikų kambario, svetainės, miegamojo, bendrabučio kambarį, butą, galerija ir fonas, dekoracijos.Daro puikus papildymas ypatingomis progomis, kaip jūsų bus, pavyzdžiui, Gimtadienio, Kūdikio dušas, Vestuvių, ar Festivalis. 4. Naudojant natūralių medžiagų, suteikiančių minimalistinio jausti ir kurti atsipalaiduoti, jaustis bet kokioje patalpoje.Tiesiog pakabinti ant sienos, lopšių pusės, lentynos, bedpost, veidrodžiai, židinys, lango ar kur jums patinka.Puiki dovana naujagimiams, taip pat. 5. Kelių dydžių ir stilių, kad atitiktų jūsų individualius poreikius.PASTABA: realiai spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.Turime ir kitų panašių prekių, prašome apsilankyti mano parduotuvėje.Susisiekite su manimi, už didmenine kaina, jei jūs turite palūkanų, ačiū.

Žymos: goth kawaii kambario dekoro, mergina kambario aksesuarai, kambario dekoracija derliaus priedai, skėtis tapetai, foto vaiko kambarys, estetinės goth, paprasta estetinės plakatai, kambario dekoro priedų, dekoro šiaurės, mergina vaza.

Parašyti atsiliepimą

HOOQICT Estetinį Kambario Dekoro Priedai Šiaurės Papuošalai, Namų Vaikams Baby Girl Vaikų Darželio Sienos Kabo Dekoro 2020 m.

HOOQICT Estetinį Kambario Dekoro Priedai Šiaurės Papuošalai, Namų Vaikams Baby Girl Vaikų Darželio Sienos Kabo Dekoro 2020 m.

Panašūs produktai