Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! ZHIYI Prekės Retro Photochromic Poliarizuoti Akiniai nuo saulės Anti-Didžiulis Naktinio Matymo Akiniai HD Dienos ir Naktinio Vairavimo Akinius Automobilių Padidinti

ZHIYI Prekės Retro Photochromic Poliarizuoti Akiniai nuo saulės Anti-Didžiulis Naktinio Matymo Akiniai HD Dienos ir Naktinio Vairavimo Akinius Automobilių

€10.07

-25 %

€13.43

Nauja prekė

Matomos šviesos pralaidumas 99.9 (%)
Ar poliarizuota Poliarizuota
Lytis Vyras, moteris Unisex
Prekės Pavadinimas OLOEY
Lęšių Medžiaga BLSK
Specifikacijos Suaugusiųjų
Tinka Veido Apvalios Veido Ilgas Veido Square Veido Ovalo Formos Veidas
objektyvas spalva Ryškios juoda naktinio matymo spalva, smėlio juoda naktinio matymo diskoteka
Rėmas Medžiaga PC
Specialios Funkcijos Radiacinės Saugos
Naudojimo Sritis Vairavimo naktį akiniai, Žvejyba, Kelionės, Lauko, Sportas akiniai
Oem Taip
Modelio Numeris 523
Anti-UV klasės UV400

Šis produktas naudoja poliarizuota spalvos objektyvas, protingas photochromic,universalus dieną, ir naktį.

Produkto pakuotės sąrašas:

1 vairuotojas akiniai

Dovanos: akiniai atveju, veidrodis medžiaga

[Įvadas iš saulės akiniai]

Akiniai nuo saulės yra savotiška vizija, sveikatos priežiūros produktus, užkirsti kelią žmogaus akys yra labai skatino saulės spindulių.Gerinimo žmonių medžiagą ir kultūros lygį, akiniai nuo saulės, galėtų taip pat būti naudojama kaip speciali grožio salonų ar asmeninį stilių.

[Išlaikymo akiniai nuo saulės]

Kai akiniai nuo saulės turi dėmes, nereikia naudoti jūsų nagai, kad juos ištraukite, jis bus lengvai subraižyti ir skauda.Paviršiaus.Kai akiniai nuo saulės yra ne dėvėti, daug žmonių pakabinti ant savo galvos, apykaklės ar kišenės su lengvumu.Šiuo metu, kūno judėjimą, neturėtų būti per didelis, kad nebūtų ašarų ar avarijos.Ar kas nors bus įdėti ją į rankinę.Ji yra rekomenduojama, kad jūs įdėti jį į standųjį akiniai atveju, pirmiausia, ir tada padėkite jį į rankinę, kad ne nešioti lęšius, mažų dalykų, pavyzdžiui, raktų, šukos, vario plokštės, ar dėmių, tokių kaip lūpų dažai.

Akiniai nuo saulės dėvėti vairuotojai dažnai įdėti į skydelį arba vietą, kai jie yra ne dėvėti.Tai yra labai blogas įprotis.Karštas oras, saulės akiniai nebus keptos, ypač plastikinių rėmų. , Tai geriausia išlipti iš automobilio ar ją saugo akinius saugojimo dėžutė.Nesvarbu, kur jūs saugote savo akinius nuo saulės, atminkite, kad veidrodis nukreiptas į viršų.

[Apsauga akiniai]

1. Viena ranka šalinimo bus pažeisti kairės-dešinės pusiausvyrą rėmo ir sukelti deformacijos.Ji yra rekomenduojama, kad jūs laikykite šventyklos su abiem rankomis ir juos pasiimti kartu su skruostų.

2. Sulenkite kairę šventykla pirmas, kai, atsižvelgiant tai, kuri nėra lengva sukelti deformacijos rėmo.

3. Rekomenduojama skalauti akiniai su vandens ir sugeria drėgmę su popieriniu rankšluosčiu, ir tada naudokite specialius akinius medžiaga pabandyti trina.Jums reikia laikykite krašto rėmo pusėje veidrodis ir švelniai nuvalykite objektyvą, kad būtų išvengta pernelyg pažeisti rėmo arba objektyvas.

4. Kai ne nešioti akinius, prašome wrap juos akiniai atveju ir įdėti juos į akinius atveju.Jeigu jie laikinai, prašome skambinti išgaubto pusėje akiniai, veido, kitaip ji yra lengva nešioti lęšius.Tuo pačiu metu, akiniai, turėtų vengti kontakto su ėsdinančios medţiagos, pvz., vabzdžių repelentas, tualeto reikmenys, kosmetika, plaukų geliai, vaistų ir pan., ir išvengti ilgalaikio tiesioginių saulės spindulių ir aukštos temperatūros (virš 60 ℃), kitaip jis bus lengvai sukelti objektyvo, rėmas nusidėvėjimo, gedimo, Spalva, ir tt.

5. Reguliariai eiti į profesinę saugoti, kad plastiko patikslinimus.Deformacijos rėmo sukels našta nosį ir ausis, ir lęšiai yra lengva prarasti.

6. Nenaudokite akinių metu intensyvių treniruočių, norint išvengti stipraus poveikio, kurį gali sukelti objektyvo lūžimo ir pažeisti akis ir veidą; nenaudokite nešioti lęšius, siekiant išvengti regėjimo praradimas dėl išsklaidytos šviesos; nežiūrėkite tiesiai į saulę ar intensyvaus spindesio išvengti akis Skauda.

7. Akiniai nuo saulės, priežiūros Akinantys saulės akinius, kad jūs aktyvi saulė, todėl jūs galite laisvai.Tiesą sakant, akiniai nuo saulės gali blokuoti saulės, bet negali blokuoti padarytą žalą, todėl rūpintis, kad nebūtų prarasti veidą.Tiesą sakant, būdas išlaikyti akiniai nuo saulės yra kaip išlaikyti įprastą akinius, ir jūs turite padaryti įpročiai valymas, krovimas, ir saugo.Tai tiesiog, kad akiniai nuo saulės yra dažnai dėvėti išjungti, ir jie bus subraižyti netyčia, taigi yra keletas smulkių detalių, primins jums konkrečiai: Kai akiniai nuo saulės turi dėmes, nereikia naudoti jūsų nagai, kad juos ištraukite, jis bus lengvai subraižyti ir skauda.Paviršiaus.Kai akiniai nuo saulės yra ne dėvėti, daug žmonių pakabinti ant savo galvos, apykaklės ar kišenės su lengvumu.Šiuo metu, kūno judėjimą, neturėtų būti per didelis, kad nebūtų ašarų ar avarijos.Ar kas nors bus įdėti ją į rankinę.Ji yra rekomenduojama, kad jūs įdėti jį į standųjį akiniai atveju, pirmiausia, ir tada padėkite jį į rankinę, kad ne nešioti lęšius, mažų dalykų, pavyzdžiui, raktų, šukos, vario plokštės, ar dėmių, tokių kaip lūpų dažai.

Žymos: akiniai vairuojant automobilį, hakko, umong mus, stiklo moterims, brūkšnys yi, DLED, anti akinimo stiklo, fpv, prekės virtuvė, akiniai sa.

Parašyti atsiliepimą

ZHIYI Prekės Retro Photochromic Poliarizuoti Akiniai nuo saulės Anti-Didžiulis Naktinio Matymo Akiniai HD Dienos ir Naktinio Vairavimo Akinius Automobilių

ZHIYI Prekės Retro Photochromic Poliarizuoti Akiniai nuo saulės Anti-Didžiulis Naktinio Matymo Akiniai HD Dienos ir Naktinio Vairavimo Akinius Automobilių