Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! 3DQuickPress 6.3 SOLIDWORKS | Naujausios-Gyvenime-Multi-language) | Greitas pristatymas Padidinti

3DQuickPress 6.3 SOLIDWORKS | Naujausios-Gyvenime-Multi-language) | Greitas pristatymas

€9.73

Nauja prekė

Kilmės JAV(Kilmės)
Sąsajos Tipas USB 2.0
Prekės Pavadinimas 3D

3DQuickPress 6.3 SOLIDWORKS

3DQuickPress yra mūsų 3D sprendimą, integruotą su "SOLIDWORKS" ir pamažu miršta pramonės.2D požiūris vyravo dizainas palaipsniui miršta per pastarąjį šimtmetį.Nauda naudojant 3D negali vairuoti pramonės keisti jų kūrimo įrankį du trūkumas našumą ir ilgą mokymosi kreivė 3D dizainas. 3DQuickPress tikslas-galutinis rezultatų, lengva naudoti, ir trumpa mokymosi kreivė kad įrankinis inžinierių naudoti galia 3D dizainas. 3DQuickPress siūlo sprendimus, nuo montavimo plėtros juostelės maketavimas ir mirti nustatyti struktūros projektavimas.

Galingas Juostelių Išdėstymas Manager teikia intuityvus įrankiai kartoti savo dizainą, tiesiog nuvilkdami ir numesdami trumpąją grafinis atsiliepimų.Oz juostelės išdėstymo projektas yra baigtas, pjovimo mašinos, lenkimo štampus, ir automatiškai įterpia yra sukurta taip pat miršta plokštės angą su šalinimas. 3DQuickPress yra raktas į gauti didžiulę naudą iš 3D modeliavimas.Pagrindines funkcijas 3DQuickPress apima: išsiskleidimas, juostelės maketavimas, automatinė punch kartos, mechaninė, kaip dalių pripažinimo tiksliai Bill medžiagų (BOM), standartinis komponentas biblioteka, mirti nustatyti, biblioteka, automatinė mirti plokštės skyles kartos, ir galingas eskizas įrankiai.

Žymos: arturia, sabrent ssd, darbai ipad "europa 2020", "dropbox gyvenime, "imac" sd card, stl, sketchup, kompiuterio antivirusinę, hub usb, autocad.

Parašyti atsiliepimą

3DQuickPress 6.3 SOLIDWORKS | Naujausios-Gyvenime-Multi-language) | Greitas pristatymas

3DQuickPress 6.3 SOLIDWORKS | Naujausios-Gyvenime-Multi-language) | Greitas pristatymas