Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! 12-In-1 Išplėtimo Dock Tipo C Adapteris Išmaniųjų Telefonų Notebook Docking Station VGA PD Hub Konverteris Greito Įkrovimo 5Gbps Padidinti

12-In-1 Išplėtimo Dock Tipo C Adapteris Išmaniųjų Telefonų Notebook Docking Station VGA PD Hub Konverteris Greito Įkrovimo 5Gbps

€31.50

-48 %

€60.59

Nauja prekė

Pakuotė Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas LEORY
STANDARTAS USB 3.0
Uostai 12
Sąsajos Tipas USB Tipo C
Pareigos HDMI suderinamus/Card Reader/RJ45
Modelio Numeris pb-1653

Modelis: vt-1653

Perdavimo greitis: 5Gbps

Ar išorinis maitinimo šaltinis: su išoriniu maitinimo šaltiniu

Skaičius sąsajos: 12in1 pilka

1. Didelis stebulė:

12-in-1 hub apima Ethernet/RJ-45 prievadą, Tipas-C PD įkrovimo lizdas, 2 USB 3.0 prievadus, 2 USB 2.0 prievadai, 2 HDMI suderinamus vaizdo išėjimai su 4K raiškos, VGA, ir Micro SD TF card reader.SD kortelės lizdas ir TF kortelės lizdas gali būti naudojama ant stebulės tuo pačiu metu.Mikrofonas/audio uosto dizainas yra labai kompaktiškas ir stilingas.

2. Ultra HD " 4K produkcija ir trigubas ekranas:

Naudoti USB C HDMI adapteris-suderinama uosto į veidrodį ar plėsti ekrano, ir tiesiogiai transliuoti 4K UHD arba "Full HD" 1080P vaizdo HDTV, monitoriaus arba projektoriaus už filmą, pavyzdžiui, regėjimo šventę.

3. Trigubas ekranas:

Vienas rodo HDMI suderinamus 1 išėjimo, vienas rodo HDMI suderinamus 2 , ir vienas monitoriai VGA išvestis, bet tik "Windows" palaiko MST, bet Mac OS nėra.Ekrano perjungimo nuoroda: Windows + P.Trigubas ekranas leidžia lengviau valdyti kelis kartus.

Patikimas ir itin aukštos spartos duomenų sinchronizacija: Dvi USB 3.0 prievadai palaiko perdavimo greitis iki 5 spragas.Du USB 2.0 prievadai su 480 Mbps perdavimo greitį.Dėl USB 3.0 radijo dažnių trikdžius belaidį ryšį, rekomenduojama prijungti prie USB 2.0 prievado kitos pusės USB 3.0.

4. Platus suderinamumas:

Suderinamas su naujausia nešiojamieji kompiuteriai ir išmanieji įrenginiai su USB C prievadai: Mac book 12" / Pro, Mate Knyga X, mi ore 12. 5/13. 3, "Google chrome" -knyga 2016 m. ir kt.Windows 7/8/8 Darbo. 1/10, Mac OS X 10, 6, Linux 2. 6. 14 arba naujesnė operacinė sistema; daugiau informacijos, prašome kreiptis į produkto aprašymas žemiau.HP krovimo ir nesuderinamumo problemos gali būti dėl HP Sukėlė, nes jie neturi leisti, kad trečiųjų šalių krovikliai, imti savo nešiojamuosius kompiuterius.

5. Kompaktiškas forma yra didelis lankstumas:

Labai kompaktiškas ir plonas, netgi jei erdvė yra ribota, jūs galite tai vieta, kur jūs norite, dirbti.Įdėti stebulės savo mokyklos maišą pristatymus, duomenų rinkimo, kurti projektus ir kt.Idealus įranga kasdienio nešiojimo, vykimo į darbą ir keliauja.

Paketas Apima:

1 X 12-In-1 Išplėtimo Dokas

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: ekranas hub, "huawei" 30 pro usb hub, doko stotis nešiojamas kompiuteris, usb stalas hub baseus, nešiojamieji kompiuteriai docking station, usb prievadas, c dock usb, doko stotis, baseus dokas, eraseble smart notebook.

Parašyti atsiliepimą

12-In-1 Išplėtimo Dock Tipo C Adapteris Išmaniųjų Telefonų Notebook Docking Station VGA PD Hub Konverteris Greito Įkrovimo 5Gbps

12-In-1 Išplėtimo Dock Tipo C Adapteris Išmaniųjų Telefonų Notebook Docking Station VGA PD Hub Konverteris Greito Įkrovimo 5Gbps

Panašūs produktai