Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Brillcam 5MP Saugumo kamerų Sistema (1PCS 5MP 8CH POE NVR, 4PCS 5MP IP Bullet Kameros) Pažangus Aptikimo AI Vaizdo Stebėjimo KOMPLEKTAS Padidinti

Brillcam 5MP Saugumo kamerų Sistema (1PCS 5MP 8CH POE NVR, 4PCS 5MP IP Bullet Kameros) Pažangus Aptikimo AI Vaizdo Stebėjimo KOMPLEKTAS

€263.62

-51 %

€538.00

Nauja prekė

Sertifikavimo CE
VNT Kameros 4pcs
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas brillcam
Vaizdo Įvestis 8 Kanalų
Rezoliucija 5MP
Kabelio Ilgis 18m

Šiltas Patarimai: Jei Jums Pasirinkti Laivybos DHL, Specialiųjų Laikotarpį, Mes galime Jį Pakeisti " FEDEX / UPS Siuntos, Atsižvelgiant į Faktinę Pristatymo Laiką Galite Gauti Prekes Greičiau.Jei nurodysite Prašyti DHL Shipping, Palikite Pranešimą apie užsakymą, Ačiū.

5MP Ultra HD, Geriau Duomenys

5MP super HD pristato daug aiškesnį vaizdą nei 1080P.Šis puikus rinkinys gali parodyti geriausių pagrindinėmis detalėmis ryškumas, net ir tada, kai jūs skaitmeniniu būdu padidinti vaizdą tiek, kad kiekvienas dviprasmybių vaizdo medžiagą galite pasiekti prieš išvalytas iki.

Protingas IR-Cut Naktinio Matymo

Smart IR-Cut filtras automatiškai persijungia tarp dieną ir naktį, siekiant sumažinti color cast dienos metu ir padidinti vaizdo ryškumą nakties metu, įsitikinkite, kad jūs galite gauti ryškus priežiūros filmuotą medžiagą nuo aušros iki tamsos

24/7 Nepertraukiamo Įrašymo

Jei norite 24/7 vaizdo įrašymo arba, jei turite kelis IP kameros valdyti, tai Brillcam Rinkinys yra geriausias jūsų pasirinkimas.

· Palaiko visus kameros, įrašymo tuo pačiu metu (iki 8 kamerų).

· Jei norite ilgiau filmuoti, pabandykite judesio aptikimo įrašymo, kuris bus pradėtas filmuoti tik tada, kai pasiūlymas yra

aptikta.Arba galite pabandyti žmogaus aptikimo/linijos kirtimo aptikimas/įsibrovimo aptikimo, įrašas bus tik užfiksuojamas, kai žmogaus yra aptikta jūsų nurodytu srityje.

Sandėliavimas Iki 6TB

Tai NVR palaiko įdiegti vieną Vidinis HDD iki 6TB.HDD nėra įtraukta kaip numatytąjį.Jei reikia, prašome pasirinkti variantą su HDD, arba kreipkitės į mūsų palaikymo komandą įtraukti jį jums.

Darbas su Brillcam PoE Kamera ir Wifi Kamera

Tai NVR galėtų puikiai dirbti su Brillcam PoE kamera 24/7 įrašymo, judesio pastebėjimai, žmogaus aptikimo/linijos kirtimo aptikimas/įsibrovimo aptikimo, gyventi nuomonę, atkūrimo ir daugiau funkcijų.Ir ji taip pat remia darbo su Brillcam wifi kamera, jei jie yra tame pačiame LAN.

Lengvas Montavimas, nereikia profesinių įgūdžių

Super lengvas montavimas ir konfigūracijų.Nekilnojamojo plug and play, nereikia jokių profesinių įgūdžių,

jūs galite visiškai do it yourself, be vargo ir sukurti savo priežiūros sistemą.

Pažangus Aptikimo Įspėjimai Tegul Jums Niekada Praleidote Tai, Kas Svarbu

Jis padės jums pamatyti, svarbios informacijos ir sumažinti nereikalingų perspėjimų.Skirtingai nuo įprastų, judesio aptikimu, NVR records "Žmogaus Motion" renginių ir išsaugo būtent momentai vėliau atkūrimo, sumažėjo daug klaidų aptikimo judesio.Galite nustatyti žmogaus aptikimo, linecrossing aptikimo ir įsilaužimų aptikimo, kaip jūs norite.Ši funkcija gali veikti tik su Brillcam kameros.

Nuotolinio Peržiūra, bet Kuriuo metu, iš bet Kur

Nesvarbu, kur esate, galite nuotoliniu būdu naudotis NVR matyti tiesioginę transliaciją ir likti prisijungus.

Nuotoliniu būdu peržiūrėti NVR per: nemokamai brillcam App savo mobilųjį prietaisą, nemokamai brillcam Klientą į jūsų kompiuterį, IE naršyklė.

Judesio Aptikimo, Įspėjimo

Gauti įspėjimą FTP/El. paštas/App bet įtartiną judėjimą.

Vaizdo įrašų Atkūrimo -- Prisiminti Įvykius ir Akimirkos

Atkūrimo funkcija šį NVR leidžia jums žinoti visą įvykių.

· Pakartoti reikšmingų įrodymų arba juokingi vaizdo įrašai.

· max 4 kanalų sinchroninis atkūrimas: 2ch 5MP/4MP arba 4ch 1080P.

· Jūs galite greitai ieškoti bet kokį įvykį, kuris nutiko bet kuriuo metu.

· Laikmatis ašies dizainas pagal padalinti ekraną, leidžia jums patogiau laisvai grįžti į skirtingų dienų, valandų, minučių arba, norėdami pamatyti įvykius praleidote.

Išplėstinė Onvif

ONVIF 2.6, ONVIF Profilio S, ONVIF Profilis T, Žiniasklaidos 2 ir H. 264/H. 265/H. 264+/H. 265+ pritarė, gerai dirba su programinės įrangos, pavyzdžiui, ISpy, BlueIris, Milestone, Exacq ir pan., ir Ngrr iš Laview, LTS, Amcrest, Lorex, TVT ir kt.

PoE – Paprasta Sąranka & Nekilnojamojo Plug and Play

Nekilnojamojo plug and play network video recorder!Tai NVR funkcijų PoE (Power over Ethernet), su vienu tinklo kabelį, jungiantį kiekvieno iš jūsų IP kameros, su NVR, tiek maitinimo ir vaizdo signalų perdavimo.Lengva instaliacija – laidai procesas negali būti paprasčiau už "PASIDARYK pats" entuziastams.

Žymos: protingo namo " saugumo kamerų sistemų, 5mp kamera, ip, 1080p 8ch, kamera surveil, 8ch kamera priežiūros rinkinys, stebėti vaizdo stebėjimo sistema, variklio poe saugumo kamerų sistema, ip recordeer, 4k 8mp ip, brillcam.

Parašyti atsiliepimą

Brillcam 5MP Saugumo kamerų Sistema (1PCS 5MP 8CH POE NVR, 4PCS 5MP IP Bullet Kameros) Pažangus Aptikimo AI Vaizdo Stebėjimo KOMPLEKTAS

Brillcam 5MP Saugumo kamerų Sistema (1PCS 5MP 8CH POE NVR, 4PCS 5MP IP Bullet Kameros) Pažangus Aptikimo AI Vaizdo Stebėjimo KOMPLEKTAS