Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! SANNCE DVR 8CH 5M-N VAIZDO stebėjimo Sistemos, Vaizdo įrašymo 4pcs 5MP Kamera, AI Žmogaus Aptikimo Naktinio Matymo Saugumo Kameros Priežiūros Rinkiniai Padidinti

SANNCE DVR 8CH 5M-N VAIZDO stebėjimo Sistemos, Vaizdo įrašymo 4pcs 5MP Kamera, AI Žmogaus Aptikimo Naktinio Matymo Saugumo Kameros Priežiūros Rinkiniai

€99.32

-29 %

€141.88

Nauja prekė

Funkcija 6 Nuotolinė Prieiga
Funkcija 7 El. pašto Įspėjimus ir programų Stumia
Funkcija 8 5 in 1 DVR
Funkcija 9 HDMI/VGA Išvestis
2 funkcija 100 pėdų IR Night Vision
Prekės Pavadinimas SANNCE
4 funkcija Vaizdo Šviesos Signalizacijos
Kameros Veikimo Galios DC12V
Modelio Numeris DT81DQ+R1BS
Kameros Lęšis 3,6 mm
Vaizdo suspaudimas H. 264+
Funkcija 5 H. 264+ Vaizdo Formatas
Rezoliucija 5MP
Funkcija 1 5MP-N HD Super
Skaičius infraraudonosios šviesos Diodai 1
Kampą 82.2°
3 funkcija Ai Žmogaus Aptikimo
Funkcija 10 IP66 atsparus Vandeniui
Naktinio Matymo Atstumas 30m
IR Cut Filter Taip
DVR Veikimo Galios DC12V

100 pėdų Ilgio Infraraudonųjų spindulių Naktinio Matymo

Jūs galite išlaikyti skirtukų apie tai, kas vyksta su lauko analoginis IR kameros net ir visiškoje tamsoje iki 100 pėdų/30 m atstumu.Kai yra vagys artėja jūsų nuosavybė, galite juos sustabdyti, kol įsibrovimo gavę įspėjimus.

Protingiausias AI Žmogaus Aptikimo ir greita Įspėjimai

CCTV vaizdo sistema aptinka judesio įvykių, naudojantis pažangiausiomis AI algoritmas ir įspėja, tik tada, kai žmogaus.Įmontuota ryški šviesa bus wakened ne kartą atgrasyti nuo įsibrovėlių, ir jums bus gauti realaus laiko programėlė verčia ir el. pašto įspėjimus su vaizdus.Stop įsibrovimo, kol jis vyksta.

Padaryti Daugiau, ir Išsaugoti Daugiau su H. 264+ Vaizdo Formatas

SANNCE H. 264+ VAIZDO stebėjimo kamera, sistema užtikrina itin greitą ir sklandų live transliacijos be mažėja vaizdo kokybę.Išsaugoti daugiau video ir naudoja mažiau duomenų srauto, nei H. 264 sistemas.

Lengviausias Nuotolinio Susipažinti su Visais išmanųjį Įrenginį

Prieigos ir kontroliuoti visą laidinis analogas saugumo kamerų sistema su NEMOKAMA SANNCE App, ir Kliento "iPhone", "Android" mobiliesiems telefonams, Windows PC ir "Mac", be jokių apribojimų.Jūs niekada nepraleisite jokio svarbaus momento su SANNCE teminiai-pasiekti programinę įrangą ir galingą aparatūrą sistema.

IP66 atsparus Vandeniui, Tinkamas naudoti Tiek Lauke, & Naudoti Patalpose

SANNCE lauko hardwired vaizdo kameros drąsus visi atšiaurus oras su kieto būsto ir IP66 atsparus vandeniui dizainas.Apsaugokite savo turtą, labai šaltas arba karštas klimatas, kaip lietus ar blizgesį, sniegas arba šlapdriba, užtikrinti, kad visi-the-year-round apsauga, kur jūs gyvenate.

ką tai apima?

Žymos: hibridinis fotoaparatas, apsauga, apsaugos kamera, , cam brūkšnys, kamera secur, automobilių dashcam 4k, 6 vaizdo kamerų sistema, cccam serverio, 2 vaizdo kameros apsaugos sistemos komplektas, poe injector, ios stebėjimo kamerą.

Parašyti atsiliepimą

SANNCE DVR 8CH 5M-N VAIZDO stebėjimo Sistemos, Vaizdo įrašymo 4pcs 5MP Kamera, AI Žmogaus Aptikimo Naktinio Matymo Saugumo Kameros Priežiūros Rinkiniai

SANNCE DVR 8CH 5M-N VAIZDO stebėjimo Sistemos, Vaizdo įrašymo 4pcs 5MP Kamera, AI Žmogaus Aptikimo Naktinio Matymo Saugumo Kameros Priežiūros Rinkiniai

Panašūs produktai