Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! 24teeth A Padidinti

24teeth A " slim clipper peilis su individualios pakuotės

€13.24

Nauja prekė

Tipas Valymas Ir Grooming Produktai
spalva Skiedra
Elemento Tipas Žirklės
kilmės vieta ZHEJIANG, KINIJA
Punktas plaukų clipper peilis
Pakavimas STANDARTAS
Modelio Numeris 8467-2
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Modelio NR. 8101
appliancant pet
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null

24teeth A "slim clipper peilis su individualios pakuotės Pastebėjo, kad: visi produktai ateina iš mūsų pačių gamykloje,konkurencingos kainos, aukšta kokybė, Suderinamas su Laube, Oster, Andis, Conair, Wahl ir Klesti Nuimamas Clippers"!Judantys ašmenys turi dvi medžiagos pasirinkimas:keraminės ir plieno, pls palikti pranešimą po apmokėjimo,kitaip bus išsiųsti atsitiktiniai.

AFUPET yra profesionalus gamintojas, kuris gamina visų rūšių naminių gyvūnėlių priežiūros produktų, pvz., p et šukos,naminių gyvūnų kirpimo mašinėlių,gyvūnėlių plunksnos,naminių gyvūnų žirklės,pet brush ir naminių gyvūnėlių nagų priežiūra.

Mes turime 10 metų daug patirties su naujausiomis technologijomis,produktais, mūsų bendrovė yra visų karšto parduodami Europoje, Pietų Amerikoje, Vidurio Rytuose, Pietryčių Azijoje, Japonijoje ir Australijoje.

Susitariama, kad laivas per 3-7 darbo dienas po to, gauti mokėjimo.

Vežami vienas iš "FedEx", DHL,UPS,AVS ir tt.

Pristatymo laikas apie 3-15days

Prašome leiskite mums žinoti, jei jūs negalite gauti per 15 dienų po to, kai sumokėta, tada mes galime ištirti tai,ir kreipkitės į post office išspręsti problemą.

Kai gaunate bet mūsų produktų sugadinta dėl laivybos ar kitą trūkumą,mes mielai jį pakeisti be papildomo mokesčio.Klientas turi sumokėti atgal laivybos kaina.

Mes priimame", 7 dienas grąžinti":jūs galite grąžinti tai atgal, be jokios priežastis, 7 dienas gavus elementus, jums tik reikia mokėti grįžti laivybos kaina.

Sveiki atvykę į mums duoti savo konsultacijas (produktai,paslaugos ir t.t.),atsiprašome už nepatogumus, jums.

Savo pilną pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums!Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų produktus ar paslaugas,prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirma,prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime labai geriausia spręsti problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimo įmanoma.

Jei turite kokių nors klausimų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes galime kalbėtis internetu ali-prekybos vadybininkas ar galėtume palikti pranešimą ali express".

Žymos: clipper metalo, plaukų clipper keičiama baterija, diamond akiniai, rinkinys tosa pet, clipper titnagas, ponios ni, plaukų verpalai, plaukų clipper su keičiama baterija, ugnis, moser.

Parašyti atsiliepimą

24teeth A

24teeth A " slim clipper peilis su individualios pakuotės