Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! 3 Pack Šunų Viliojimo Žirklių Rinkinys su Saugos Turas Patarimas Retinimo karpyti su kambariniais Gyvūnėliais Šukos Šunims ir Katėms Padidinti

3 Pack Šunų Viliojimo Žirklių Rinkinys su Saugos Turas Patarimas Retinimo karpyti su kambariniais Gyvūnėliais Šukos Šunims ir Katėms

€7.79

-38 %

€12.76

Nauja prekė

Kilmės KN(Kilmės)

3 ŠUNŲ VILIOJIMO ŽIRKLIŲ RINKINYS - lenktas žirkliniai yra puikus apdailos aplink galvą, ausis, akis, purus kojas ir letenas, šunų kirpimas žirklės gali būti naudojamas reguliuoti linijos ir patobulinti savo modelio, todėl plaukai labiau gražus ir natūralus, po genėjimo, šunų šukos pašalina gali palaidų plaukų, painiojimąsi ir purvo iki apipjaustymas jūsų augintinio plaukų.

IR PATVARUS - Profesionalus šunų žirklės viliojimas yra pagaminti iš nerūdijančio plieno.Kas retinimo žirklės peilis yra aštrus apdaila jūsų augintinio plaukus lengvai.Puikiai supjaustyti ilgų ir trumpų plaukų šunims, katėms.Šuo žirklės vaikų viliojimu yra labai tvarkymo šunų plaukų.

RAUNDAS PATARIMAI, DIZAINAS - Visi naminių gyvūnėlių priežiūros žirklės šunys turi suapvalinti pabaigoje patarimų, kurie gali užtikrinti saugumą, apsaugą, kai apipjaustymas jautriose srityse, pavyzdžiui, veido, ausų, akių, nosies, kojų ar kūno be blogio.

ENGINEERINGH STRUKTŪRA, DIZAINAS - žiedai ant rankenos yra ne tik gali sumažinti riešo, alkūnės ir plaštakos deformacijos, bet taip pat leidžia jums paimti juos labai patogus.Ir Tai yra taip pat nuimamas, tinka bet kurio piršto.

Reguliuojamas varžtas sandarumą, arba atskirti geležtės galandimo ir valymas. (Bėgo spalva varžtais)

1. Šuo grooming žirklės pagamintos iš nerūdijančio plieno, forma ir nėra rūdžių, sumažinti trintį šlyties naminių gyvūnėlių plaukų breezily.

2. Pet retinimo žirklės gali būti naudojamas reguliuoti linijos ir patobulinti savo modelio, todėl plaukai labiau gražus ir natūralus, po genėjimo.

3. Reguliuojamas Varžtas gali lengvai nustatyti peiliu, trumpas arba platus poziciją.

varžtų padėtis spalvų: vyko spalva, nereikia priimti nurodytos spalvos

spalva: sidabro, rožinė

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Pakuotės Turinys:

1 x iki-lenktos žirklės(17,5 cm)

1 x retinimo žirklės(17cm)

1 x šunų šukos.(19x3.3cm)

Šiltas Greitai

1. Negali Paspauskite karšto vandens, benzinas, alkoholio ir kitų skysčių ir vengti pateikimo į drėgnoje aplinkoje.

2.Abu žirklės yra skirta dešiniarankiams.

3. Prašome valyti ir išlaikyti jį tinkamai panaudoti.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: naminių reikmenys šalis, colių žirklės, retinimo žirklės katė, pastangų žirklės, augintinių mada aksesuarai, kanpeki šunų viliojimo žirklės, aukso šuo grooming žirklės, šuo žirklių, naminių reikmenys stabdžių, retinimo šlyties šunys.

Parašyti atsiliepimą

3 Pack Šunų Viliojimo Žirklių Rinkinys su Saugos Turas Patarimas Retinimo karpyti su kambariniais Gyvūnėliais Šukos Šunims ir Katėms

3 Pack Šunų Viliojimo Žirklių Rinkinys su Saugos Turas Patarimas Retinimo karpyti su kambariniais Gyvūnėliais Šukos Šunims ir Katėms

Panašūs produktai