Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! 3.5 mm Jack Belaidžio Padidinti

3.5 mm Jack Belaidžio "Bluetooth" ryšio V5.0 5G Audio Adapteris, skirtas " Sony Playstation 4 PS4 Belaidžių Ausinių Mikrofoną su Ausinėmis, Konverteris

€5.65

-29 %

€8.07

Nauja prekė

WIFI Standartą NĖRA
Kiekis Garso
Pakuotė Taip
Aukštos Raiškos Palaikymo NĖRA
Modelio Numeris Žaidimas Rankena Skaičiuoklė
Garso Takelio Vieną
Kilmės KN(Kilmės)
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Prekės Pavadinimas h96
Sąsaja 3.5 mm

3.5 mm Jack Belaidžio "Bluetooth" ryšio V5.0 5G Audio Adapteris, skirtas " Sony Playstation 4 PS4 Belaidžių Ausinių Mikrofoną su Ausinėmis, Konverteris

Savybės:

- Rankenos jungiasi "Bluetooth" laisvų rankų įranga per adapterį remti voice (balso poreikius laisvų rankų įranga su kviečių).

Porą 5G wireless adapterį su "Bluetooth" laisvų rankų įranga:

Visų pirma, išjungti mobiliojo telefono "Bluetooth", tegul mobiliojo telefono "Bluetooth" ir "Bluetooth" laisvų rankų įrangos atjungimas, tegul "Bluetooth" laisvų rankų įranga pirmas susisiekti su 5G, jei ryšys negalimas, prašome patikrinti, ar telefonas yra išjungtas.

(1) Prijunkite 5G į (už) PS4 rankena ir paspauskite ir palaikykite multi-function mygtuką 5 sekundes, kad įjungtumėte.

(2) Įjunkite "Bluetooth" laisvų rankų įranga įvesti veikti poravimo režimu, 5G bus automatiškai sujungti su "Bluetooth" laisvų rankų įranga, bendrieji ryšys yra baigtas per 15 sekundžių, ir mėlyna rodiklis 5G ir "Bluetooth" laisvų rankų įranga mirksi būsena, kai porą;

(3) 5G yra sėkmingai prisijungėte prie "Bluetooth" laisvų rankų įranga, ir mėlyna indikatoriaus lemputė pasikeičia greitai blykstė, lėtas blykstės (kartą per 4 sekundes).

Nustatymo veiksmai 5G apie (dėl) PS4 priimančiosios yra keičiamas taip:

1. Mikrofono nustatymo veiksmus:

Paspauskite (už) PS4 žaidimų konsolę maitinimo mygtuką, kad įjungti kompiuterio, prisijungti prie savo žaidimo sąskaitos, paspauskite "PS" mygtuką, norėdami įeiti į pagrindinį parametrą, pasirinkite "Nustatymai", spauskite "X" mygtuką, esantį dešinėje pusėje ir įveskite parametrą, pasirinkite "išorinių Įrenginių", paspauskite dešinėje pusėje" X" klavišą, norėdami įvesti "periferiniu įrenginiu", pasirinkite "Audio device", paspauskite klavišą "X", pasirinkite "Keisti mikrofono garsumą" ir paspauskite "X" arba patvirtinti, įveskite reguliavimo apimtis.Prašau įjunkite 5G mikrofonas jungiklis, bandymo mikrofoną, ir judėti į kairę ir dešinę, kairę ir į dešinę.Duomenų valdytojas gali reguliuoti mikrofono ir kalbėti į mikrofoną, o reguliuoti labiausiai patogus garso.Siekiant išvengti triukšmo, rekomenduojama reguliuoti mikrofono 50% -60%.Paspauskite "X" mygtuką, norėdami išsaugoti ir išeiti, ir pagaliau paspauskite sprendimas mygtuką.

2. Garsumo nustatymas veiksmus:

Pasirinkite "nustatyti tūris (ausinės)", " pull kreiptuką, norėdami reguliuoti garsumą į maksimali galia ir paspauskite OK.

3. Išėjimo į laisvų rankų įrangą nustatymo veiksmus:

Pasirinkite "Išėjimo į Ausinių" ir pasirinkite "Visi Garsai".

Baigus virš 3 žingsniai, turite užpildyti 5G ir "Bluetooth" laisvų rankų įrangos parametrus.

Techniniai duomenys:

Naudojimo laikas: 12 val.

Įkrovimo laikas: 2 valandos

Perdavimo Atstumas: 15m (be Kliūčių)

Pakuotė:

1 x Žaidimo Rankena Skaičiuoklė

1 x Krovimo Kabelis

1 x Naudojimo Instrukcija

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida,ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, sunkiųjų belaidžių ausinių, fm siųstuvas jinserta, "bluetooth" šviesolaidinių, hearphone "bluetooth" 4, "bluetooth" auksas, gs430 "bluetooth" adapterį, bluedio bluetooth mikrofonas, vpk, polar bear.

Parašyti atsiliepimą

3.5 mm Jack Belaidžio

3.5 mm Jack Belaidžio "Bluetooth" ryšio V5.0 5G Audio Adapteris, skirtas " Sony Playstation 4 PS4 Belaidžių Ausinių Mikrofoną su Ausinėmis, Konverteris

Panašūs produktai