Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Europos Stiliaus Sofa Padengti Kambarį Pilka Pliušinis Užvalkalai Ruožas Baldai, Kurių Skerspjūvio Sofos Padengti Prabangaus Audinio Nėrinių Dekoras Padidinti

Europos Stiliaus Sofa Padengti Kambarį Pilka Pliušinis Užvalkalai Ruožas Baldai, Kurių Skerspjūvio Sofos Padengti Prabangaus Audinio Nėrinių Dekoras

€29.81

-40 %

€49.69

Nauja prekė

modelis Paprastas Dažyti
Medžiaga pliušas
Modelio Tipas Kietas
Dydis 200x200cm,200x260cm,200x300cm,200x350cm
Modelio Numeris Sofa Rankšluostį Dangtis
Stilius Europa
Gamyba Sofa Dangtis
Taikoma Sofa Dukart sėdynės Sofa
Prekės Pavadinimas TUEDIO

Vienos Sėdynės : 200x200cm Dvi Sėdynės: 200x260cm Trys Sėdynės: 200x300cm Keturios Sėdynės: 200x350cm

Vieneto kaina, yra tik 1 vnt sofos rankšluostį,nėra įtraukti kiti priedai.

Prašome Perskaityti Prieš Jus Pirkti!Apie sandelyje Jei jūs perkate ką nors, kuris yra sandelyje.mes su jumis susisieksime be 48 valandų su kai kuriais patarti.jūs galite reguliuoti savo užsakymą mūsų patarti.Apie Dydis Nes jis yra pagamintas rankomis, prašome suprasti dydis bus 1-3cm klaida Apie spalvą Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdus.

Gerbiami klientai ,Mes priimame Alipay ir kitos sąlyginio Deponavimo.Šiuo metu galite atsiskaityti visa, "MasterCard", " Western Union, PayPal, Qiwi ir banko pavedimu.Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl Rimassukarevicius.lt ateityje.

1.Visi elementai turėtų būti vežamos į Rimassukarevicius.lt patikrinti adresą, prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra atnaujinama. 2.Mes atsiųsime produktas per 3-7 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos. 3.Mes visada naudojame China Post/ ePacket / UPS/ Fedex/ DHL/ UPS/TNT/ Rusija Express-SPSR. 4.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

1. Visos pretenzijos turi būti atlikti per pirmas 5 dienas nuo atvykimo dienos. 2. Grąžinimas: Mes pasisakome už kiekvieną produktą parduodame.Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo atstovų pagalbos. 3. Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, siekiant gauti grąžinamąją išmoką arba biržos prekių. 4. Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo išlaidas.Laivybos ir tvarkymo mokesčiai nėra grąžinami.

Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti visas problemas.Esame įsitikinę, kad visada yra sprendimas, ir mes tikrai nenorime, blogas grįžtamasis ryšys turi būti, kai sandoris baigiasi.Bet problema, tiesiog susisiekite su mumis tiesiogiai.

Žymos: nešiojamojo kompiuterio dangtį pliušas, sofa cover l europos, ekologinio daug, sofa cover universeel, sofos padengti europos, vonios uždanga, sėdynės sofa cover pliušas, padengia riebalų, padengti lizdas europos, sofa cover pliušinis knyga.

Parašyti atsiliepimą

Europos Stiliaus Sofa Padengti Kambarį Pilka Pliušinis Užvalkalai Ruožas Baldai, Kurių Skerspjūvio Sofos Padengti Prabangaus Audinio Nėrinių Dekoras

Europos Stiliaus Sofa Padengti Kambarį Pilka Pliušinis Užvalkalai Ruožas Baldai, Kurių Skerspjūvio Sofos Padengti Prabangaus Audinio Nėrinių Dekoras

Panašūs produktai