Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Extra Heavy Himalajų Druskos Kristalų Lempos, Druskos Lempos Gydymo Jonizuojančiosios Lempos, Namų Puošybai Apšvietimo Reikmenys Padidinti

Extra Heavy Himalajų Druskos Kristalų Lempos, Druskos Lempos Gydymo Jonizuojančiosios Lempos, Namų Puošybai Apšvietimo Reikmenys

€79.96

-15 %

€95.19

Nauja prekė

Kūno Spalva Oranžinė
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Maitinimo Šaltinis DC
Yra Pritemdomi No
Garantija 0
Pagrindo Tipas Pleišto
Stilius Modernus
Elemento Tipas Stalinės Lempos
Prašymas Lova
Atspalvis Kryptimi Žemyn
Kištuko Tipas NĖRA
Atspalvis Tipas Shadeless
Korpuso Medžiaga Crystal
Apdaila NĖRA
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Įtampa 5V
Modelio Numeris Aprašymas
Medžiaga Mūrinis
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Kilmės PK(Kilmės)
Jungiklio Tipas Palieskite Įjungimo/Išjungimo Jungiklis
Sertifikavimo CQC
Galia 0-5W
Rėmelio Spalva šampanas
Technics Graviruotas

1.SUMAŽINA ALERGIJOS IR ASTMOS SIMPTOMUS: Nes Himalajų Druskos Lempa pašalina mikroskopinės dalelės, dulkės, pelėsiai, miltligė ir gyvūnų pleiskanos nuo aplinkinio oro, tai yra naudinga, tai vieta, kambariai, kur jūs išleisti didžiąją dalį savo laiko sumažinti alergijos simptomus.Žmonėms, kenčiantiems nuo astmos pastebėsite didelį skirtumą po naudojant mūsų terapijos lempa per savaitę ar dvi.

2.NEUTRALIZUOJA ELEKTROMAGNETINES SPINDULIUOTĖS: ilgalaikio poveikio, elektromagnetinė spinduliuotė sukelia rimtų sveikatos sutrikimų, pavyzdžiui, lėtinis nuovargis, padidėjęs streso lygį ir sumažinti efektyvumą imuninę sistemą.Kaip mūsų akmens druska skleidžia neigiamus jonus į orą, jis neutralizuoja elektromagnetines spinduliuotės.Laikykite jį šalia jūsų kompiuterį, televizorių ir kitų elektros prietaisų, kad jums naudoti reguliariai siekiant apsaugoti jus ir jūsų šeimą nuo pavojų elektromagnetinės spinduliuotės.

3.PAGERINA NUOTAIKĄ IR KONCENTRACIJĄ: Mūsų Himalajų Druskos Kristalų Lempos, yra puikus būdas natūraliai pagerinti jūsų nuotaiką.Jis yra veiksmingas ir padeda jums atsipalaiduoti ir išsileisti bent dienos pabaigoje.Jis taip pat gerina koncentraciją, dėl neigiamus jonus organizme tuo pačiu gerinant tiekimo kraujo ir deguonies į smegenis ir kitus organus organizme.

4.PUIKI DOVANA tą YPATINGĄ ŽMOGŲ: Tai yra dovana, kad nebus pamiršti.Savo draugus ar artimuosius, bus pritraukti, ir taip pat natūraliai jaučiasi pakylėta ir laiminga dėl savo buvimą jų namuose.

5.DIDŽIAUSIAS PASITENKINIMO GARANTIJA: Mes pasisakome už mūsų akmens druskos lempa su mūsų profesionalus klientų aptarnavimas.Mes manome, kad jei mes suteikiame jums puikų produktą, tada jums mėgautis sveiką gyvenimo būdą, kad jūs trokšta.Mes esame įsipareigoję savo pilną pasitenkinimą ir bus pasirengę rasti sprendimą, jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti.

Specifikacija:

Kilmės Šalis:Pakistanas

Tipas:Gamtinės druskos lempos

Šviesos šaltinio tipas:Įprastos lemputės

Atspalvis medžiaga:Druskos kristalų

Jungiklio tipas:Rotacinis jungiklis

Stilius:Modernus

Matmenys:100*180 (mm)

Vidutinis tarnavimo laikas:20000 h)

Žymos: lempos tabl, himaliyan druskos lempos, lempos druska, mi namų reikmenys, sūnus lempos, pakabinti priemonė, elektros druskos lempos, 3d dragon lempos, lubų kristalų, le šviesos.

Parašyti atsiliepimą

Extra Heavy Himalajų Druskos Kristalų Lempos, Druskos Lempos Gydymo Jonizuojančiosios Lempos, Namų Puošybai Apšvietimo Reikmenys

Extra Heavy Himalajų Druskos Kristalų Lempos, Druskos Lempos Gydymo Jonizuojančiosios Lempos, Namų Puošybai Apšvietimo Reikmenys

Panašūs produktai