Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! USB Ropliai Langelį Šilumos Kilimėlis Laipiojimo Pet Šiltas Šildymo, Antklodė, Pagalvėlės Reguliuojamas Temperatūros Reguliatorius Kilimėliai Ropliai Prekes Padidinti

USB Ropliai Langelį Šilumos Kilimėlis Laipiojimo Pet Šiltas Šildymo, Antklodė, Pagalvėlės Reguliuojamas Temperatūros Reguliatorius Kilimėliai Ropliai Prekes

€7.02

-46 %

€13.24

Nauja prekė

Yra Protingas Prietaisas No
Galia 3.5 m / 5w / 7.5 w
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Ropliai Šilumos Padas

USB Ropliai Šilumos Kilimėlis Laipiojimo Pet Šiltas Šildymo, Antklodė, Pagalvėlės Reguliuojamas Temperatūros Reguliatorius Kilimėliai Ropliai Prekes

Kulka Taškų:

1、Roplių Šildymo kilimėlis: Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės karšto laidus ir 5 sluoksnių šilumos izoliaciją, siekiant patenkinti poreikius, ropliams.Tinka šaltakraujai gyvūnai, suteikti šiltą gyvenimo aplinką šaltą žiemą.

2, Temperatūra Modelis: pastovi temperatūra, modelis šildymo kilimėlis yra apie 38℃, ir temperatūros valdymo modelis gali būti reguliuojamas 3 lygių aukštų, vidutinių ir žemų, ir temperatūra yra apie 30-40℃.Galite pasirinkti labiausiai patogus temperatūra dėl savo augintinio skirtingų oro.

3、Aukštos kokybės Medžiagos: Paviršius drobės, artimųjų vandeniui sluoksnį, šiltas flanelė ir kaitinimo viela šilumos laidumo sluoksnis, kelis šiluma, atsparumas dėvėjimuisi ir atsparumas įbrėžimams.

4、Patogu Keliauti: 5v saugi įtampa, USB maitinimo, ji yra lengvai imtis jūsų augintinė iš namų.

5、Platus Naudojimas: Tinka ropliams, driežai, varliagyviai, smulkūs gyvūnai, paprastai naudojama apačioje arba šone terariumai.

Savybės:

1. Roplių Šildymo kilimėlis: Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės karšto laidus ir 5 sluoksnių šilumos izoliaciją, siekiant patenkinti poreikius, ropliams.Tinka šaltakraujai gyvūnai, suteikti šiltą gyvenimo aplinką šaltą žiemą.

2. Temperatūra Modelis: pastovi temperatūra, modelis šildymo kilimėlis yra apie 38℃, ir temperatūros valdymo modelis gali būti reguliuojamas 3 lygių aukštų, vidutinių ir žemų, ir temperatūra yra apie 30-40℃.Galite pasirinkti labiausiai patogus temperatūra dėl savo augintinio skirtingų oro.

3. Aukštos kokybės Medžiagos: Paviršius drobės, artimųjų vandeniui sluoksnį, šiltas flanelė ir kaitinimo viela šilumos laidumo sluoksnis, kelis šiluma, atsparumas dėvėjimuisi ir atsparumas įbrėžimams.

4. Patogu Keliauti: 5v saugi įtampa, USB maitinimo, ji yra lengvai imtis jūsų augintinė iš namų.

5. Platus Pritaikymas: Tinka ropliams, driežai, varliagyviai, smulkūs gyvūnai, paprastai naudojama apačioje arba šone terariumai.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Pet Roplių Šildymo Kilimėlis

Dydis:

S: apie 10*20cm/3.94*7.87 colių

L: apie 15*27cm/5.91*10.63 colių

Stilius: trijų lygių temperatūros reguliavimas modelis, pastovios temperatūros modelis

Medžiaga: drobė, atsparus vandeniui danga, flanelė, kaitinimo viela ir šilumos laidumo sluoksnis

Įtampa: 5V

Kioskuose: aukštos pavarų vidurio pavara, žemos pavaros

Galia: aukštos -7.5 w, vidutinė -5w, mažai -3.5 w

Temperatūra: 30-40℃ (temperatūros kontrolės versija)

Pastovios temperatūros modelis: apie 38℃

Tinka: driežai, gyvatės, vorai ir kitų reptilijų, o žiurkėnai ir kiti gyvūnai.

Pakavimo Sąrašas:

1*Roplių Šildymo Kilimėlis

Pastaba:

Dėl aplinkos ir veiklos problemas, temperatūros ekranas gali būti nukrypusi, prašome, atleisk man!

Žymos: uvb, sty roplių, vėžlio tiekimo, šilumos perdavimo matt, reptil, šilumos kilimėlis, gyvų roplių, ceragem šildymo kilimėlis, šilumos padas, mat šiltas.

Parašyti atsiliepimą

USB Ropliai Langelį Šilumos Kilimėlis Laipiojimo Pet Šiltas Šildymo, Antklodė, Pagalvėlės Reguliuojamas Temperatūros Reguliatorius Kilimėliai Ropliai Prekes

USB Ropliai Langelį Šilumos Kilimėlis Laipiojimo Pet Šiltas Šildymo, Antklodė, Pagalvėlės Reguliuojamas Temperatūros Reguliatorius Kilimėliai Ropliai Prekes

Panašūs produktai