Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Katė Žaislas Pinti Žuvų Elektros Šuolis Žuvų Automatinė Imituojamas USB Pliušinis Žaislas Interaktyvus Įkrovimo Kramtyti Žaislas Padidinti

Katė Žaislas Pinti Žuvų Elektros Šuolis Žuvų Automatinė Imituojamas USB Pliušinis Žaislas Interaktyvus Įkrovimo Kramtyti Žaislas

€3.84

-41 %

€6.62

Nauja prekė

type1 elektros katžolių žuvys
Žaislai Tipas Kita
Type2 Pinti Žuvys
Tipas katės
Medžiaga Kita
priimti Didmeninė
taip sandėlyje Sandėlyje
Kilmės KN(Kilmės)
Parama Dropshipping

Kulka Taškų:

1、Katė žaislas elektros žuvys: Tai imituojant žuvų gali vibruoti savo kaip tikra žuvis, o katė bus smagiau, kai žaidžia ir lengvai gali būti mokama.Jūs neturite pakeisti bateriją.

2、Realus ir įdomus: išvaizda dirbtinės žuvys naudoja 3D spausdinimo technologijos ir atrodo labai realus.Žuvų kačių žaislai bus automatiškai apversti ar sūpynės, ir kates, bus labiau domina žaisti.

3、Aukštos kokybės medžiagos: Pagaminta iš medvilnės ir trumpas pliušas, tekstūros yra minkštas ir ne skauda kojų katė.Puikus kramtymas, kramtyti ir spardyti, ir miega.

4、Katžolių žaislai: Pildymo katžolių su žuvų žaislai gali sužadinti jūsų katės ir sumažinti savo emocijas ir stresą.

5、rūpinasi labiau augintiniai: Šis gyva žuvis žaislas suteiks daug džiaugsmo jūsų katė, ir leis jums nesijaučia vienišas, kai išeina, sumažinti stresą ir sumažinti norą sunaikinti baldai.

Aprašymas:

Elektros katžolių žuvų žaislas bus pereiti ir būti labai realus.Jis yra užpildytas su katžolių ir ramina ir atpalaiduoja dėl katės nuotaiką.Jis tinka įvairių kačių žaisti interaktyviai.Kai esate ne namie, katė gali taip pat žaisti už dieną.

Savybės:

1. Katė žaislas elektros žuvys: Tai imituojant žuvų gali vibruoti savo kaip tikra žuvis, o katė bus smagiau, kai žaidžia ir lengvai gali būti mokama.Jūs neturite pakeisti bateriją.

2. Tikroviškas ir įdomus: išvaizda dirbtinės žuvys naudoja 3D spausdinimo technologijos ir atrodo labai realus.Žuvų kačių žaislai bus automatiškai apversti ar sūpynės, ir kates, bus labiau domina žaisti.

3. Aukštos kokybės medžiagos: Pagaminta iš medvilnės ir trumpas pliušas, tekstūros yra minkštas ir ne skauda kojų katė.Puikus kramtymas, kramtyti ir spardyti, ir miega.

4. Katžolių žaislai: Pildymo katžolių su žuvų žaislai gali sužadinti jūsų katės ir sumažinti savo emocijas ir stresą.

5. Rūpinasi labiau augintiniai: Šis gyva žuvis žaislas suteiks daug džiaugsmo jūsų katė, ir leis jums nesijaučia vienišas, kai išeina, sumažinti stresą ir sumažinti norą sunaikinti baldai.

Specifikacija:

Pavadinimas: Katė Žaislas

Stilius: šamai, lašišos, žolės karpių, sidabrinis drakonas

Dydis: apie 30cm/11.81 į

Medžiaga: Medvilnė + Pliušas

Įkrovimas: USB

Baterija: 320mAh

Pakavimo Sąrašas:

1*Katė Žaislas

Žymos: nugara butelis, katžolių žuvys, žuvytę žuvų žaislas, katė žaislas interaktyvus elektros sukasi, Katė, katė žuvys, žuvų magnetas žaislas, katė elektros žuvys, apversti žuvų katė žaislas, tanta suvilioti.

Parašyti atsiliepimą

Katė Žaislas Pinti Žuvų Elektros Šuolis Žuvų Automatinė Imituojamas USB Pliušinis Žaislas Interaktyvus Įkrovimo Kramtyti Žaislas

Katė Žaislas Pinti Žuvų Elektros Šuolis Žuvų Automatinė Imituojamas USB Pliušinis Žaislas Interaktyvus Įkrovimo Kramtyti Žaislas

Panašūs produktai