Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! 2x9 Padidinti

2x9" Juoda Spalva, Jutiklinis Ekranas Pagalvėlės Automobilių DVD, Pagalvėlės Automobilių Monitorius su DVD 8 Bits & 32 Bitų Žaidimai

€260.73

Nauja prekė

Prekės Pavadinimas XTRONS
Anti-ESD Dizainas Vidines Grandinių Taip
Speciali Funkcija Built-In Speaker/Microphone
Sąsaja Keliais
Elemento Dydis 25*16.5*21CM
OSD Kalba lietuvių
Modelio Pavadinimas HD908TTB-U
Skaitmeninės Medijos Formatas WMA
Automobilių Gamintojo Keičiamieji
RAM 128MB
Lenkai Kolonėlė Taip
Din Dvigubas Din
Galia 2*45W
Saugumo Dangtelis su Užtrauktuku Taip
Operacinės Sistemos "Windows Ce"
Prekės Svoris 6kg
fm siųstuvas Taip
Built-in garsiakalbiai Taip
Jutiklinis Ekranas Taip
Rezoliucija 800*480
Ekrano Dydis 9"
Įtampa 12V
Skydelio Dangtelis Nuimamas Taip
Medžiagos Tipas ABS
Specialios Funkcijos fm siųstuvas
8 Bits & 32 Bitų Žaidimai Taip
ROM NO
Infraraudonųjų SPINDULIŲ Siųstuvas Taip
Max Išorinė Atmintis 32G

2x9" Juoda Spalva, Jutiklinis Ekranas Pagalvėlės Automobilių DVD, Pagalvėlės Automobilių Monitorius su 8 Bitų & 32 Bitų Žaidimai

Pasirenkami Elementai/Funkcija Modulių: 1. Pora infraraudonųjų SPINDULIŲ Belaidės Ausinės DWH002 : USD23.00 jei pirkti kartu (USD45.00 jei pirkti atskirai) 2. Extra Game Pad HD705PAD : USD10.00 lt/Vnt 3. Papildomas Nuotolinio valdymo pultelis RMT01 : USD10.00 lt /Vnt 4. Pora Cigarečių Degiklio Adapterio CL007 : USD10.00

Jei jums buvo iš Europos Sąjungos Šalių ir jums neramu dėl to, kad yra vykdoma muitinės klirensas problema ir kaltinamas didelės importo mokesčių/muitas, mes norėtume rekomenduojame jums pasirinkti mūsų specialusis UK pristatymo paslaugą, kuri kainuoja papildomus USD45.00 .Su pristatymu iš UK sandėlį, kad jums nebus jokio importo mokesčių/muitas/PVM jumis visais.Galite mokėti papildomą USD45.00 per žemiau esančią nuorodą tiesiogiai (Kai kuriose šalyse UK DPD tik kai kurie kiti JK DHL tik) :

Skaityti, Kad prieš Pateikiant

1. Paprastai mes jums patvirtinti su jumis, kai svarbi informacija: Pristatymo adresą, paprašė deklaruota vertė, pirkėjo automobilio modelis ir metai versiją ir nuotraukas iš automobilio center " konsolės.Prašome atsakyti į mūsų laiko, kitaip mes negali būti atsakinga už galimą vežimo nedelsdama, negerai paskirties prekių pristatymo ar suderinamumo problema.

2. Jei jūs turite nieko ypatinga, primena mums, (pavyzdžiui, prašoma deklaruota vertė, spalva, susijusius automobilio modelį ir metus, paveikslėlį savo automobilio konsolė, ir t.t., ) prašome palikti pranešimą pateikdami užsakymą.

3. Prieš pasirašant su kurjerių, įsitikinkite, kad pakuotėje yra gerai supakuoti ir įsitikinkite, kad nėra jokios žalos dėl išorinio langelį ir punktas " viduje.

4. Ji yra visiškai nepriimtini pranešti, kad sklypas buvo tuščia, ar joje nėra pagrindinis blokas, pakuotėje po sklypas gauna pasirašyti su kurjerių.

Svarbūs Patarimai:

1. Paprastai užsakymai bus tvarkomi per 48 valandas nuo mokėjimo, paleistų iš Rimassukarevicius.lt.

1) jeigu turtas buvo išparduoti, mes turime daugiau laiko pasiruošti.

2) Prašome patikrinti savo elektroninio pašto adresą arba Rimassukarevicius.lt pranešimą po pirkimo atveju mes turime patvirtinti su jumis, kai reikalinga informacija.Ar ji gali sukelti pristatymo vėlavimo.

2. Prašome palikite tikslų adresą, paprastai, PO Box adresas yra nepriimami.Paprastai, adresas turėtų būti su namo numeris ir namo numerį.

3. Įsitikinkite, kad adresas, jeigu dėl Rimassukarevicius.lt yra teisinga ir atnaujinta sėkmingai siuntų pristatymo.

4. Brazilija pristatymo, paprastai tik HK Post Oro Siuntinių pristatymas yra numatyta.

1) Jei norite, komercinės, greitas pristatymas, CPF skaičius (individualių) arba CNPJ numeris (įmonės) yra būtina.

2) įsitikinkite, kad jūs galite gauti siuntinių, jei siunčiamas komercinės express bendrovės, ir jūs esate pasiruošęs mokėti atitinkamus importo mokesčių ir muitų mokestis.

5. Rusijos pristatymo, paprastai tik HK Post Oro Sklypo laivybos, arba kai kurie specialios Rusijos laivybos kompanija yra numatyta.

1) Ne, express pristatymas yra sąlyga, nes muitinės formalumų problema.

2) Prašome pateikti savo vardą, pavardę, už sėkmingą pristatymą.

6. Pirkėjų iš Europos Sąjungos, mes norėtume rekomenduojame jums pasirinkti JK pristatymo paslaugas, o tai reiškia, nei muitinės klirensas problema nei importo mokesčių/muito.

1) UK pristatymo išlaidos, papildomos išlaidos.Jei norite JK pristatymo paslaugos, prašome kreipkitės į mus dėl išsamesnės informacijos.

2) kai kuriose šalyse, pavyzdžiui, Portugalijoje, Graikijoje ir Estijoje, mes tiesiog gali suteikti JK pristatymo paslaugos.

3) Atkreipkite dėmesį, kad ne visi elementai, parduodame turiu JK pristatymo pasirinkimas.

7. Atkreipkite dėmesį, kad kaina, kad Ispanija yra tik žemyninėje Ispanijoje.Jei pristatymo adresas priklauso toms sritims, toliau, mes su jumis susisieksime dėl papildomų išlaidų, arba galite susisiekti su mumis prieš mokėjimo:

1), Balearų Salų (Viduržemio Jūra)

2) Kanarų Salų (Atlanto Vandenyne, nuo Afrikos krantų)

3) Seutoje (eksklavo Šiaurės Afrika)

4) Melilija (eksklavo Šiaurės Afrika)

Siuntos Pranešimas:

1. Pristatymo Laikas

1) Paprastai prekės gali būti pristatomos per 2 darbo dienas po apmokėjimo paleistas iš Rimassukarevicius.lt.

2) jeigu turtas buvo iš atsargų apdorojimo laikas bus šiek tiek ilgiau.Mes jus informuosime, atitinkamai.

3) Jeigu tu negali patvirtinti, kad mums svarbios informacijos, ji gali atidėti pristatymo tvarką.

2. Siuntimo Informacija

1) Prašome nurodyti teisingą pašto kodą, bei telefono numerį (mobiliojo telefono numeris pritarė), kad būtų išvengta pristatymas atidedamas arba kaltinamas papildomų išlaidų.

2) įsitikinkite, kad adresas teisingas ir visiškai pakanka pristatymo (paprastai turėtų būti namo numeris ir gatvės pavadinimas, miesto pavadinimas).

Žymos: mp3 grotuvas 32 bitų, pagalvėlės touch, 32 bitų cd grotuvas, 640x480 lcd monitorius, fm, 6 colių automobilinis garsiakalbis, automobilių transmitt, dvd žaidimų žaidėjas, žaidimas dvd, optinis automobilio audio garsiakalbiai.

Parašyti atsiliepimą

2x9

2x9" Juoda Spalva, Jutiklinis Ekranas Pagalvėlės Automobilių DVD, Pagalvėlės Automobilių Monitorius su DVD 8 Bits & 32 Bitų Žaidimai

Panašūs produktai