Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! 3D Metalo Dėlionė Padidinti

3D Metalo Dėlionė "PASIDARYK pats" Modelio Rinkinio, Nuimamas 3D Puzzle, Tinka Vaikams 10-12 Metų, Darbastalio Apdaila, Skorpionas

€41.07

-23 %

€53.34

Nauja prekė

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

1:ŽAISLAI: Jos unikalus mechaninė 3D metalo galvosūkį, sukurti rankiniai stebuklas žaisti-pasaulio vaikams ar suaugusiems, kupinas pramogų ir žinias įvairaus amžiaus žmonėms.

2: "PASIDARYK pats" RINKINIAI: Jis yra sudėtingas ir įdomus dėlionė su, ateina į gabalus, reikia surinkimas su didele kantrybe ir stebėjimas, atsižvelgdama apie 5 valandų, turi būti baigtas.Jis ateina su instrukcija, nereikia klijų, arba baterijos, tiesiog įdėti jį kartu su varžtais.

3:KELIŲ priežasčių: Yra perfectchoice už gimtadienio dovanos, Valentino' dovanos, Padėkos, dovanos, Kalėdų dovanos ar kitomis ypatingomis progomis.Tuo tarpu jo puikus pasirinkimas papuošalų arba papuošalų gyvenimo kambario, miegamasis, kavos namai ir kt.

4:MEDŽIAGA: Nerūdijantis plienas, supjaustyti, high-end pagal išvaizdą.

5:REKOMENDUOJAME AMŽIUS: Tinka suaugusiems ir vaikams nuo 10 metų amžiaus.[Smulkių detalių įtraukti, maloniai laikykite jį atokiau nuo mažylis prieš installation]

Produkto aprašymas

spalva: sidabrinė

Medžiaga: nerūdijantis plienas

dydis: 15 * 10 * 6.5 cm

Pakuotės Turinys:

1 * Metalo priedai

1 * instrukcija Kinų ir anglų kalbomis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: mikropasaulis, 3d metalo modelis, dragonfly metalo 3d puzzle, 3d metalo puzzl, crazytoyscouk, piececool, 3d metalo įspūdį skorpionas, 3d žemės dėlionės, 3d puzzle skorpionas, plaukti 3d metalo dėlionės.

Parašyti atsiliepimą

3D Metalo Dėlionė

3D Metalo Dėlionė "PASIDARYK pats" Modelio Rinkinio, Nuimamas 3D Puzzle, Tinka Vaikams 10-12 Metų, Darbastalio Apdaila, Skorpionas