Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Katė Medinė Dėlionė Suaugusiems Vaikams Padidinti

Katė Medinė Dėlionė Suaugusiems Vaikams "PASIDARYK pats" Mediniai Galvosūkiai Kiekvienas Gabalas Yra Gyvūnų Formos Kalėdų Dovana Medinės Dėlionės

€5.98

-23 %

€7.86

Nauja prekė

Stilius Gyvūnų
Modelio Numeris Dėlionės
Medžiaga Mediena
Puzzle Stiliaus bendra
Lytis Unisex
Amžius > 6 metų
Įspėjimas No
Kilmės KN(Kilmės)

$USD 9.40

$USD 9.40

$USD 12.90

$9.50 USD

$12.50 USD

$12.50 USD

$USD 9.47

$USD 9.67 Kulka Taškų:

1、Medinės Dėlionės Žaidimas: dėlionės žaidimas gali koordinuoti akių ir rankų, pagerinti koncentraciją, kantrybės, loginis mąstymas ir problemų sprendimo gebėjimus.Smegenų kibinimas įspūdį, suteiks daugiau malonumo.

2、Gamtos Tema Dėlionės Rinkinį: Mėgaukitės laisvalaikiu su šį galvosūkį!Mūsų medinės dėlionės yra klasikinis ir praktiška.

3、Premium Medžiagos: Pagaminta iš formaldehidas-nemokamai Baltijos beržo, aukštos kokybės archyvų, popieriaus ir dažyti apsauginį sluoksnį.Pakabinti jį ant sienos, ar perduoti jį kitiems už dėkingi.Gatavo dydis yra apie 16.6x28.6cm/6.54x11.26in, ir storis apie 5MM/0.2 į.

4、puiki Dovana: Ieško mąstantis gimtadienio ar šventinę dovaną?Šie unikalūs mediniai galvosūkiai yra puikus pasirinkimas!Duoti savo artimuosius linksmas laiko, dėlionės tinka šeimai ir draugams.

5、Patvarus ir atsparus Korozijai: Pagamintas iš Formaldehidas-nemokamai liepų medžiagos, matomas lygaus paviršiaus apdorojimo, aukštos kokybės, patvarus ir atsparus korozijai, bei matomas apsauginį sluoksnį, kuris buvo apdorotas ekologiški dažai gydymas.Galima pakabinti ant sienos, ar perduotas kitiems brangimas.

Techniniai duomenys:

Spalva: picture spalva

Kiekis: 138pcs

Medžiaga: mediena

Dėlionės dydis: apie 16.6x28.6cmx storis 0,5 cm/6.54x11.26x0.2in

Pakavimo Sąrašas:

1 Rinkinys Mediniai Galvosūkiai

Žymos: medinių plokščių figūrų, las dėlionės, laimingas katės įspūdį, abėcėlė medienos, katė pjūklelis, katė mediniai, amatų medienos, magija medžio galvosūkis suaugusiems, sudėtingos medinės dėlionės, puzzl mediniai.

Parašyti atsiliepimą

Katė Medinė Dėlionė Suaugusiems Vaikams

Katė Medinė Dėlionė Suaugusiems Vaikams "PASIDARYK pats" Mediniai Galvosūkiai Kiekvienas Gabalas Yra Gyvūnų Formos Kalėdų Dovana Medinės Dėlionės

Panašūs produktai