Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! I9 Smart Žiūrėti Naują IP67 Profesinės Vandeniui Smart Juosta Sporto Treniruoklių Veikla, Širdies ritmas Tracker Kraujo Spaudimas Nov17 Padidinti

I9 Smart Žiūrėti Naują IP67 Profesinės Vandeniui Smart Juosta Sporto Treniruoklių Veikla, Širdies ritmas Tracker Kraujo Spaudimas Nov17

€3.31

-64 %

€9.20

Nauja prekė

Stilius Sportas
Ekrano Tipas OLED
Prekės Pavadinimas BINYEAE
Atsparus Vandeniui Klasė Profesinės Vandeniui
Jutiklinis Ekranas Taip
Suderinamumas Viskas Suderinama
Funkcija Širdies Ritmo Tracker
Juostos Medžiaga SILICIO dioksidas
Ekrano Stilius NĖRA
Modelis Kaip parodyta
Kalbos Kita

24531 Naujas Produktas

Smart Žiūrėti Sporto Treniruoklių Veikla, Širdies Ritmas Tracker Kraujo Spaudimas Žiūrėti

Tai yra aukštos kokybės smart riešo žiūrėti, kad suteikia daugybę naudingų funkcijų ir paslaugų, siekiant palengvinti jūsų darbą ir laisvalaikį su besiūlių smart mašinos funkcionalumą.

Ypatybė:

Visiškai suderinama su įvairių smartphonach ("Android" ir "Apple IOS" sistemos)

Compatile sistema: IOS 8.0 ir vėliau, andorid 5.1 ir vėliau.

Daugiafunkcinis Sporto Tracker: Tiksliai sekite savo žingsnius, atstumą, kalorijų sudegino, miego kokybę ir širdies norma visą dieną.

Smart juosta vibruoti tam tikru laiku, siekiant išvengti žalingo poveikio sėdimas, tada primena, galite imtis šiek tiek pasinaudoti.Kai norite atsiliepti, arba gauti teksto pranešimą, smart vertus žiedas vibruoti jums priminti, fitneso pedometer gali priminti jums, kada yra telefono skambučio ir naujų pranešimą vibruoja.Įskaitant Facebook, Twitter, WhatsApp, "Linkedin", "Messenger" ir kt.niekada praleisti pranešimus, kad reikalas.

Su žalios šviesos jutiklis ir tikslumo optinis jutiklis, širdies ritmo monitorius įvertinti širdies ritmas, Kraujo spaudimas viršuje valandą automatiškai.Naudoti APP " norėdami peržiūrėti savaitės sveikatos pranešimą su schema ir analizės, jūsų pėsčiomis, miego kokybę, širdies ritmą, kraujo spaudimą, kraujo deguonies ir nuovargio indeksas.

Širdies ritmo Monitorius: 24 valandos realiu laiku stebėti savo širdies ritmą statusą ir padės vartotojui tinkamai vykdyti planą.Širdies ritmo duomenys yra tik jūsų nuoroda koreguoti savo pratimą, NE medicinos reikmėms.

Madingas Dizainas ir Reguliuojamas Dirželis: 0.96 colių OLED HD ekranas su plonas dirželis, kad žmonės galėtų dėvėti kitokia situacija.

Įrašo kasdien pėsčiomis, atstumo ir kalorijų suvartojimo.

Miego monitor & Alarm: Automatiškai stebi jūsų miego kokybę, signalizacijos ir tyli vibracija bus pažadinti jus.

Parama SMS, WhatsApp, Facebook, Twitter ir kitų socialinių tinklų svetainės įspėjimo.Pastaba: Jūs turite leisti pranešimo programų, telefone ir programoje.

Bluetooth: "Bluetooth" 4.0

Jutiklinis Ekranas: Capacitive touch 0.96 colių

Badn Ilgis: 210mm, tinka 4.72" - 8.66" (120mm-220mm) riešo.

Baterija: 80mAh Li Akumuliatorius

Budėjimo Laikas: 15day

Įkrovimo trukmė: 1-2h

Jutiklis: Trijų axls pagreičio jutiklis

Kalba: Kinijos, Anglų, Vokiečių, Ispanų, Prancūzų, Portugalų, Rusijos, Korėjos, Japonijos.

Pakuotės Turinys:

1x Smart žiūrėti

1x Naudotojo vadovas

1x Įkroviklio Kabelį

Žymos: grupė smart, namų smart, apyrankė smart, namų smart wifi, gyvenimo smart, alexa, tuya zigbee, giliai vyrai, apyrankė tinka, googl namuose.

Parašyti atsiliepimą

I9 Smart Žiūrėti Naują IP67 Profesinės Vandeniui Smart Juosta Sporto Treniruoklių Veikla, Širdies ritmas Tracker Kraujo Spaudimas Nov17

I9 Smart Žiūrėti Naują IP67 Profesinės Vandeniui Smart Juosta Sporto Treniruoklių Veikla, Širdies ritmas Tracker Kraujo Spaudimas Nov17

Panašūs produktai