Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! HOUYI LED Grow Light 75 W Visą Spektrą 3500K Augalų Šviesos Kambarinių Augalų Hydroponics Šiltnamio efektą sukeliančių Daigų Daržovių ir Gėlių Padidinti

HOUYI LED Grow Light 75 W Visą Spektrą 3500K Augalų Šviesos Kambarinių Augalų Hydroponics Šiltnamio efektą sukeliančių Daigų Daržovių ir Gėlių

€24.81

-20 %

€31.02

Nauja prekė

Savybės Visą spektrą
Ilgis 27.6cm
Elemento Tipas Augti Žiburiai
Medžiaga Aliuminio
Yra Pritemdomi No
Korpuso Medžiaga Aliuminio
Maitinimo Šaltinis AC
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo ROHS
Plotis 27.6cm
Prekės Pavadinimas HOUYI
Modelio Numeris HY-MD-D169-S-75 W-QGPH-DE
Šviesos Šaltinis LED Lustas
Garantija 1 Metai
Įtampa 85-265V

HOUYI LED Grow Light 75 W Visą Spektrą 3500K Augalų Šviesos Kambarinių Augalų Hydroponics Šiltnamio efektą sukeliančių Daigų Daržovių ir Gėlių

dabar lempos yra mūsų CZ sandėlyje:

ES Pirkėjams - Pristatymas nuo CZ sandėlyje , Duty Free ,EU plug;

Kitų Šalių Pirkėjai - Pristatymas iš mūsų gamykloje Kinijoje .Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Pirkėjas turėtų padengti visus nuostolius, jei jis/ji atsisako pasirašyti elementus, dėl užsakymą pareiga.

Specifikacija:

Produkto matmenys: 276 * 276 * 13.3 mm

Galia: 75 w

Faktinis elektros energijos suvartojimas: 35W ± 5%

Svoris: 0.85 kg

Įėjimo įtampa: AC85-265v

Darbo dažnis: 50-60Hz

Lifetime: 50.000 valandos

Pakuotė:

1 x75W LED Grow Light

1 x Maitinimo Adapteris

1 x Maitinimo kabelis

1 x Kabinti Rinkinys

1 x naudojimo Instrukcija

Apžvelkime lempos atidžiai:

1.Sunlike Visą Spektrą : HOUYI augti žiburiai priėmė labai veiksminga Sunlike Augti Šviesos Spektro.Mūsų patalpų augalų augti žiburiai priimti papildomi LED lustai, teikti visą spektrą 380nm-800nm, panašus į saulės šviesą, kuri skatina fotosintezės ir augimo, jeigu augalai su įvairių šviesos spektro ir skatina jų augimą.

2.Efektyviai Taupyti Energiją: HOUYI led auginimo lempos priima 169pcs LED karoliukai, kuri yra labai naudinga visų augalų augimas,teikiančių daugiausia šviesos mityba augalų ir pagerinti augalų augimo greitį.Įmontuotas aliumininiai šilumos kriaukle gali apsaugoti LED lustai gražu sudegino perkaitimo; 60°koncentruotos taurės gerokai sumažinti šviesos skilimas, įsitikinkite, kad visi šviesos naudojimas, nėra jokių atliekų ir sutaupyti jūsų elektros sąskaitą.

3 .Ne Ventiliatorius & Nulis Triukšmo : Lyginant su kitais patalpų augalų auga šviesa ir triukšmingas sirgalių, Mes priimti aliuminio aušinimo plokštės, pagamintas iš pažangių mažos molekulinės medžiagos, smart led augalų lempos neturi gerbėjų, nėra triukšmo, labai rami, taip, jūs netgi galite naudoti ją į savo kambarį, ir jūs galite stebėti augalų auga kasdien, jei esate pakankamai atsargūs, džiaugtis laime auginti augalai patys.

4. Plačiai Taikyti : ne ventiliatoriaus nėra triukšmo, gali būti naudojama savo kambarį, aliuminio medžiagos taip pat puikiai tinka aušinimo, išvengti perkaitimo, sumažinti šviesos skilimas, ir lempa gali būti naudojamas ilgesnį gyvenimą.

5.Profesionalus Aptarnavimas: Sertifikuota pagal CE / ROHS / FCC.Mes ne tik pardavėjas, bet ir profesionalus gamintojas, turintis 11 metų R&D ir gamybos patirtį led šviesos.Mes siūlome 1 metų garantija ir dalių keitimas, 30 dienų lankstus grąžinimo paslaugą.

Vežimas

Nuo pirmadienio iki penktadienio, mes išsiųsti prekes kasdien.Už šeštadieniais,sekmadieniais ir švenčių dienomis,nėra atliekų avialible.

Visi užsakymai bus išsiųsti per 3 darbo dieną po apmokėjimo .

Mes laivas per UPS,USPS,DHL, "FEDEX", DPD,ePackage, kinija paštu ir ect.Atkreipkite dėmesį, mes pasirinkite greitas, patikimas ir ekonomikos kelią pristatymo.Jei jums reikia naudoti specialius vežėjas,prašome susisiekti su mumis ir leiskite mums žinoti.

Prašome palikti jus pailsėti adresą ir telefono numerį pristatymo informaciją.Mes neatsakome už netinkamus ar nepristatyti, adresas ir telefono numeriai.

Garantija

Mes teikiame 1 metų garantija dalims, kurios normaliomis naudojimo

Garantinio laikotarpio metu, jei jokių defektų atsitikti , prašome siųsti mums nuotraukas, kad inžinieriai galėtų analizuoti, kas atsitiko.

Jei reikia, mes atsiųsime atsarginių dalių nemokamai.Jei tai yra daugiau nei šešis mėnesius nuo pirkimo šviesos (- ai), pirkėjai moka už siuntimo išlaidas.Jei ne, mes reikės apmokėti už jus.

Taip pat prašome susisiekti su mumis ir gauti išlaikyti instrukcija laiku!

Siekiant priimti jūsų užsakymą tax free ar mažesnis akcizas .mes pareiškė ji, kaip mažai, kaip įmanoma .Deklaruota vertė neturi įtakos produkto faktinė kaina ar pardavimo vertės ,tik parodyti savo muitinės išsaugoti pareigą jums .

Pastaba

1. Importo muitų, mokesčių ar PVM ar kitų paslėptų mokestis nėra įtrauktas į kainas, šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė;

2. Prašome patikrinti su savo vietos muitinės ar vietos vmi apie detales muito mokestis prieš pirkimą;.

3. Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių, šie mokesčiai nėra įtrauktos į prekės kainą ir siuntimo išlaidų, šios išlaidos paprastai renka pristatymo krovinių (krovinio) bendrovė, arba kai norite pasirinkti elementą, ne confus jų pristatymas už papildomą mokestį,kai kuriose šalyse gali būti siunčiami nemokamai, prašome susisiekti su mumis el. paštu užklausas prieš perkant.

Atsiliepimai

Mes bus dėkingi, kad visi mūsų klientai gali rašyti teigiamus atsiliepimus, pastabas ir 5-žvaigždučių DSRs(Detaliai Pardavėjo Reitingus)po to, kai gaunate prekę.

Žymos: cob fito, sinjia, augalų lempos, hydrophonic augti rinkinys, šiltnamio efektą sukeliančių mini, 150w augti led, augti palapinė, cob viso spektro led augalų balta, viso spektro led juostele, seedo.

Parašyti atsiliepimą

HOUYI LED Grow Light 75 W Visą Spektrą 3500K Augalų Šviesos Kambarinių Augalų Hydroponics Šiltnamio efektą sukeliančių Daigų Daržovių ir Gėlių

HOUYI LED Grow Light 75 W Visą Spektrą 3500K Augalų Šviesos Kambarinių Augalų Hydroponics Šiltnamio efektą sukeliančių Daigų Daržovių ir Gėlių

Panašūs produktai