Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Sodo Purkštuvas Vertus Sodo Turas Purškimo Slėgis Pull / Push Purkštuvas Gali Naudoti Pet Butelis Vandens Purškimo Pulverizador Agricultura Padidinti

Sodo Purkštuvas Vertus Sodo Turas Purškimo Slėgis Pull / Push Purkštuvas Gali Naudoti Pet Butelis Vandens Purškimo Pulverizador Agricultura

€2.62

-45 %

€4.78

Nauja prekė

Plastiko Tipas ABS
Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris Vandens Purškimo Žarna
Purkštuvo Tipas purkštuvas
Prekės Pavadinimas ISHOWTIENDA

Ranka Siurblio Sodo Turas Purškimo Slėgis Pull / Push Purkštuvas Gali Naudoti Pet Butelis

Savybės:

Geriau Sukelti Purkštuvas Dizainas

Purkštuvas eksterjerą pusių tinka jūsų ranka patogiai, reguliuojamas raudona antgalis virsta lengvai leidžia jums pereiti nuo rūkas, upelio ar išjungta; Traukite sukelti leidžia jums gauti paskutinį savo skystis purškiamas out.

Geras Prisitaikymas

Purkštuvas gali būti prijungtas prie bet kokio dydžio plastikinio butelio, pavyzdžiui, gazuoto vandens buteliai ir mineralinio vandens butelių.Naudokite savo kūrybiškumą, kad pakartotinai panaudotų plastikinių butelių, žalos mažinimui, iš plastikų, planetos.

Ne Užkimšti, Nr. Nuotėkio

Funkcijos ilgalaikį polipropileno purškimo galvutė, stora ir užtikrinti bžūp uždarymo, vidaus dangtelio tarpine, ir tikslumo vožtuvas ir stūmoklis, patikrintas ir patikimas nebūtų nuotėkio vėdinimo sistemos primes greitai ir lieka gruntuotas.

Nuolat Purkšti

Gamina stream nuolatinių rūkas, kuris trunka kelias sekundes, leidžia didelių teritorijų greitai ir lengvai.Be to, ergonomiškas dizainas sumažina rankos nuovargį, palyginti su tradiciniais sukelti ir piršto purkštuvai.

Namų Ūkio Prekybos Pramonėje

Juos naudoti valymo sprendimų aplink namą, vejos ir sodo, drėkinantis ir laistyti augalų, succulents, žolės, lyginimo, skalbimo, automobilių, išsamiai, sargų.Padaryti savo namų kenkėjų atbaidymo, "PASIDARYK pats" valikliai arba tiesiog naudoti su vandens atvėsti sau.

Patogiai ir saugiai

Kai purškimo dezinfekuojančios medžiagos, tai bus išlaikyti tam tikrą saugų atstumą, nesijaudinkite dėl purškimo ant jūsų kūno, jūs galite naudoti ją su savimi, yra šiek tiek pagalbininkas gyvenime.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Plastikas

Svoris: 70G

Ilgis: 30 CM

Prašome Atkreipti Dėmesį:

Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.

Pakuotė:

1 x antgalis

Žymos: sodo vertus, purkštuvas, daimond tapyba visą raundą cirkonio, sodo slėgio purkštuvu, sodo purkštuvas, slėgio purškimo, Sodo purkštuvas, gėlių purkštuvas, rankinis purkštuvas, originalus purškimo pistoletas, bumas purkštuvo siurblys.

Parašyti atsiliepimą

Sodo Purkštuvas Vertus Sodo Turas Purškimo Slėgis Pull / Push Purkštuvas Gali Naudoti Pet Butelis Vandens Purškimo Pulverizador Agricultura

Sodo Purkštuvas Vertus Sodo Turas Purškimo Slėgis Pull / Push Purkštuvas Gali Naudoti Pet Butelis Vandens Purškimo Pulverizador Agricultura

Panašūs produktai