Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! 10W Qi Padidinti

10W Qi "Belaidžio Kroviklio Dock Station 2 in 1 "Iphone" Airpods telefono Stovas Greito Įkrovimo 3.0 "Apple" Žiūrėti 1/2/3/4/5 Įkroviklis

€8.33

-19 %

€10.40

Nauja prekė

Prekės Pavadinimas DigRepair
Įėjimas DC 5V 2.4, DC 9V 2A
Modelio Numeris 2 In1 Belaidžio Greito Įkrovimo Dokas
Maks. Išėjimo Galia 10W
Išvesties Sąsaja C Tipo
GaN No
Kokybės Sertifikavimo ROHS
Belaidžio įkrovimo produkcija žiūrėti DC 5V/0.3 A
Taikyti Greitas Mokestis Protokolai Qualcomm Greitai Įkrauti 3.0
Maitinimo Šaltinis A. C. Šaltinis
Būti taikoma "Apple" Žiūrėti Seriją 1/ 2/ 3/ 4
Tipas Desktop
Belaidžio įkrovimo produkcija telefono 5W 7.5 W 10W

Aprašymas:

Produkto aprašymas:

2-in-1 magnetinis belaidis kroviklis

Suderinamumas:

Ji tinka visiems, Qi-leido smartphonach, taip pat "Samsung" Galaxy Pumpurai ir "Apple" AirPods su belaidžio įkrovimo atveju (naujausias modelis).Palaiko 10W įkrovimo režimą, "Samsung Galaxy S10 / S10 + / S10e / P9 / S8 / S7 / S7 edge / Pastaba 10/10 + / 9/8, 7.5 W režimas "iPhone" 11 " Pro Max / Pro 11 / 11 / Xs / XR / XS MAX / X / 8/8 Plius 5 W režimas, kuris tinka visų kitų telefonų su belaidžio įkrovimo funkcija.Smartwatch įkrovimo plotas suderinama su "Apple" Žiūrėti serija 1/2/3/4/5 (38mm 40mm 42mm 44mm) (2,5 W) netelpa kitų markių ar modelių.

Aukščiausios kokybės:

Kūno pakrovimo padas yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS + polikarbonatas, kuris garantuoja ilgaamžiškumą ir sklandžiai baigti.Silikono kilpos apačioje leidžia pakrovimo trinkelėmis, daugiau kaip stabilus.Ji ne tik turi Pfi sertifikavimo ir Qi sertifikavimo, tačiau ji taip pat gavo CE, FCC ir RoHS sertifikavimo.Įkrovimo plotas smart watch turi lankstymo stovėti taip, kad jūsų "Apple" Žiūrėti " gali būti dedamas horizontaliai ar panaikintas vertikalaus įkrovimo pagrindą.Palaiko Lovos režimas, ir wake up " funkciją.

Led Indikatorius:

Smart LED šviesos tiksliai rodo įkrovimo būseną.Su 5V įvesties įtampa, kai prijungtas prie maitinimo žalia lemputė mirksi 3 sekundes, kol ji yra pasirengusi mokestis.Žalia šviesa įjungta, kai baterija įkraunama.

Su 9V įtampa, kai prijungtas prie elektros tiekimo, mėlyna lemputė mirksi 3 sekundes, kol ji yra pasirengusi mokestis.Mėlyna šviesa įjungta, kai baterija įkraunama.

Kai FOD / klaida, mėlyna lemputė mirksi pastoviai.Išimkite telefono 3 sekundes ir šviesos užges.

Saugus baterija: integruota, nuo viršsrovių, viršįtampių ir daugiau-temperatūros apsauga, kartu su užsienio objektų aptikimo (FOD), teikia maksimalią apsaugą jūsų brangų prietaisai.Jūs galite įkrauti savo telefoną galite įprastai nenuimant dėklo, kurių storis mažesnis kaip 5mm.

Suderinami Modeliai

Visi telefonai su įgalinta Qi:

10W režimas: Samsung Galaxy S10 / S10 + / S10e ir t.t.

7.5 W: iPhone 11 Pro Max / Pro 11 / 11 / Xs / XR / XS MAX X / Y

5 W režimas: visos kitos telefonai su bevielio įkrovimo funkcija.

Taip pat tinka Samsung Galaxy Pumpurai ir "Apple" AirPods su belaidžio įkrovimo atveju (naujausias modelis)

Smart laikrodžiai: suderinama tik su "Apple" žiūrėti serija 1/2/3/4/5 (2,5 W) apmokestinimo.

Pastaba:

Greito įkrovimo adapteris (pvz. QC2.0 / 3.0 adapterius, su 9V įvestis) reikia optimalaus apmokestinimo patirtį.

Suderinti indukcijos zonos išmaniojo centre įkrovimo plotas (pažymėti "+" simbolis) taip arti, kaip įmanoma pasiekti geriausius rezultatus ir išvengti perkaitimo.Jei baterija tampa per karšta, pabandykite perkelti telefono padėtį šiek tiek.

Paramos įkrovimas per išmanųjį telefoną atvejais.Būsto, neturėtų būti daugiau nei 5mm storio ar turėtų būti pašalinti, kad būtų išvengta poveikio veiksmingumo ir saugos krovinį.

"Smart LED indikatorius

Smart LED šviesos tiksliai rodo įkrovimo būseną:

Su 5V įvesties įtampa, kai prijungtas prie maitinimo žalia lemputė mirksi 3 sekundes, kol ji yra pasirengusi mokestis.Žalia šviesa įjungta, kai baterija įkraunama.

Su 9V įtampa, kai prijungtas prie elektros tiekimo, mėlyna lemputė mirksi 3 sekundes, kol ji yra pasirengusi mokestis.Mėlyna šviesa įjungta, kai baterija įkraunama.

Kai pašalinių daiktų ar kitos aptinkama klaidų, mėlyna lemputė mirksi pastoviai.Išimkite telefono 3 sekundes ir šviesos užges.

Techniniai duomenys:

2-in-1 mobiliojo žiūrėti belaidžio įkrovimo

1: įėjimas: 5V / 2.4 9V / 2A

2: Mobilusis telefonas belaidžio įkrovimo galia: 5W 7.5 W 10W + 2W

3: Žiūrėti belaidžio ryšio: DC5V / 0.3 A

4: Tinka iWatch Series1 ~ Series4 Žiūrėti OS5

5: ilgis, plotis, aukštis: 154 * 66 * 11mm

6: Įvesties sąsaja: USB Tipo C

Gaminio dydis: 154 * 66 * 11mm

Pakuotės dydis: 165 * 113 * 20mm

Produkto svoris neto: 60 g

Produkto bruto svoris: 118g

Pakuotė:

1 x 2-in-1 wireless charging pad

1 x USB-Type-C

1 x Vartotojo Vadovas

Pastabos:

Įkrauti savo išmanųjį telefoną ir " smart žiūrėti belaidžiu ryšiu ir tuo pačiu metu su šiuo įkrovimo stotį.1 pastaba: Derinti indukcijos zonos centre apmokestinimo srityje, savo išmanųjį telefoną (pažymėti "+" simbolis) taip arti, kaip įmanoma pasiekti geriausius rezultatus ir išvengti perkaitimo.Jei baterija tampa per karšta, pabandykite perkelti telefono padėtį šiek tiek.

2 pastaba: Greita įkrovimo adapteris (QC2.0 / 3.0 adapterius, 9V įvestis), kurių reikia optimalaus apmokestinimo patirtį.

Žymos: kroviklis qi bevielio, 3in1 chi, buidin darbalaukio belaidis kroviklis, qi 10w greitai įkraukite 3 in 1 belaidis kroviklis, 3 in 1 kroviklis iphone, 3 1. įkrovimo dokas "samsung", charg stotis, applewatch įkroviklis, belaidžio headphon, darbastalio stiliaus belaidis kroviklis.

Parašyti atsiliepimą

10W Qi

10W Qi "Belaidžio Kroviklio Dock Station 2 in 1 "Iphone" Airpods telefono Stovas Greito Įkrovimo 3.0 "Apple" Žiūrėti 1/2/3/4/5 Įkroviklis

Panašūs produktai