Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Bambuko eterinis Aliejus Lauke organizatorius 25 Tinklai Padidinti

Bambuko eterinis Aliejus Lauke organizatorius 25 Tinklai "PASIDARYK pats" Apsauginių Medinių Saugojimo Bylos dėl Meno Ornamentas Dekoratyvinis Dovanų #TAIP

€17.59

-19 %

€21.98

Nauja prekė

Specifikacija about 27.5x15x8cm/10.83x5.91x3.15in
Produktas Eterinio aliejaus saugojimo dėžutė
Apkrovos makiažo šepetėliai organizatorius dėžutę
Technics Kaip parodyta
Naudoti sandėliavimo eterinis aliejus
Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga bambuko
Stilius Modernus
eterinis aliejus lauke bambuko eterinis aliejus lauke organizatorius
Formos Stačiakampis
Modelio Numeris caixa madeira presente
boite huile essentielle 10 ml "caja bambu de aceites esenciales
cajas de madera para decorar medinė dėžutė eteriniai aliejai
eterinis aliejus langelį 15 ml boite huile essentielle bois
Grotelės Kiekis 25
Talpa Kaip parodyta
Tipas Dėklai & Dėžes
bambuko organizatorius dėžės bambuko organizatoriai

1、Medžiaga: high-end bambuko, dydis: apie 27.5*15*8cm/10.83*5.91*3.15 tam, smulkaus tinklelio dydis: apie 3*3cm/1.18*1.18 į.

2、IŠSAUGOTI GYDOMĄJA GALIA SAVO ALIEJŲ-Be tinkamą saugojimą, savo vertingas eterinis aliejus investicijos bus rizikuoja prarasti savo gydomųjų savybių.Šviesos, šilumos, sąlyčio su oru, ir drėgmė gali pavogti nuo veiksmingumo savo aliejų.

3、galima laikyti 24 buteliai 5ml, 10ml, 15ml, 1 butelį bazės eterinis aliejus.Rankomis nupoliruoti ir rankų darbo, siekiant apsaugoti savo eterinis aliejus nuo žalos, saulės, ir padaryti jį lengva nešiotis, šoko įrodymą ir rudenį įrodymų, be jokių deformacijų.Šis saugojimo sprendimas padės išgelbėti savo investicijų iš naftos kitaip unpreventable žalą.

4、PAVYDĖTINAS MEISTRIŠKUMO IR ELEGANTIŠKAS DIZAINAS, KAD TAI LABIAUSIAI POPULIARUS eterinis ALIEJUS LAIKYMO VARIANTAS-Puikiai tinka saugoti aliejų iš doTERRA, Jaunas, Gyvenimo, Augalų Terapija, ir kitų populiarių prekinių ženklų.

5、eterinio aliejaus saugojimo dėžutė buvo meile pagaminti iš natūralių aukštos klasės bambuko, su stipriu dozatoriais ir funkcijos gražus gamtos apdaila.Jokių logotipų ant viršaus ar dangčio-tai langelis gali būti beicuotos, dažytos, arba pritaikyti pagal savo skonį.

Aprašymas:

Medžiaga: high-end bambuko

Dydis: apie 27.5*15*8cm/10.83*5.91*3.15 į

Smulkaus tinklelio dydis: apie 3*3cm/1.18*1.18 į

Savybės:

IŠSAUGOTI GYDOMĄJA GALIA SAVO ALIEJŲ-Be tinkamą saugojimą, savo vertingas eterinis aliejus investicijos bus rizikuoja prarasti savo gydomųjų savybių.Šviesos, šilumos, sąlyčio su oru, ir drėgmė gali pavogti nuo veiksmingumo savo aliejų.

Ji gali turėti 24 buteliai 5ml, 10ml, 15ml, 1 butelį bazės eterinis aliejus.Rankomis nupoliruoti ir rankų darbo, siekiant apsaugoti savo eterinis aliejus nuo žalos, saulės, ir padaryti jį lengva nešiotis, šoko įrodymą ir rudenį įrodymų, be jokių deformacijų.Šis saugojimo sprendimas padės išgelbėti savo investicijų iš naftos kitaip unpreventable žalą.

PAVYDĖTINAS MEISTRIŠKUMO IR ELEGANTIŠKAS DIZAINAS, KAD TAI LABIAUSIAI POPULIARUS eterinis ALIEJUS LAIKYMO VARIANTAS-Puikiai tinka saugoti aliejų iš doTERRA, Jaunas, Gyvenimo, Augalų Terapija, ir kitų populiarių prekinių ženklų.

Šis eterinis aliejus laikymo dėžutė buvo meile pagaminti iš natūralių aukštos klasės bambuko, su stipriu dozatoriais ir funkcijos gražus gamtos apdaila.Jokių logotipų ant viršaus ar dangčio-tai langelis gali būti beicuotos, dažytos, arba pritaikyti pagal savo skonį.

Žymos: bambuko, ekologinio, eterinis aliejus bootle, bambuko aikštėje saugojimo dėžutė, jewerly organizatorius saugojimas, plastiko dėžutėje organizatorius, mediniai bulvių laikymo, medinė dėžutė, bambuko saugojimo dėžutė, žalvario dėžės dekoratyvinis saugojimas.

Parašyti atsiliepimą

Bambuko eterinis Aliejus Lauke organizatorius 25 Tinklai

Bambuko eterinis Aliejus Lauke organizatorius 25 Tinklai "PASIDARYK pats" Apsauginių Medinių Saugojimo Bylos dėl Meno Ornamentas Dekoratyvinis Dovanų #TAIP

Panašūs produktai