Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Belaidės Ausinės Už Xiaomi Air2 Se Padidinti

Belaidės Ausinės Už Xiaomi Air2 Se "Bluetooth" laisvų rankų įranga Tiesa, Ausinių Oro 2 Ilgai veikiant Budėjimo režimu, su įkrovimo Langelį Xiaomi 10 9 8

€16.67

-23 %

€21.93

Nauja prekė

"Bluetooth" Versija 5.0
Prekės Pavadinimas HKXA
Vocalism Principas Hibridinė technologija
Jungtys NĖRA
Earcups Tipas Pusiau atviras
Varžos Diapazonas iki 32 Ω
Yra bevielis Taip
Ausinių Pagalvėlės Medžiaga Kita
Garso Valdymas Taip
Savybės Aktyvus Noice, Anuliuojant
Funkcija Sportas
Paketų Sąrašas Įkrovimo Kabelis
Valdymo Mygtukas Taip
Skaičius Vairuotojai 2
Kištuko Tipas NĖRA
Paramos PROGRAMĄ No
Įkrovimo Būdas Įkrovimo atveju
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Magnetas Tipas Kita
Parama Atminties Kortelės No
Atsparus vandeniui No
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Su Mikrofonu Taip
Stilius Ausis
Komunikacijos Belaidžio
Jautrumas 96dB
Modelio Numeris air2

[xlmodel]-[custom]-[54506]

[xlmodel]-[custom]-[8888]

Dėkojame, kad lankotės mano parduotuvėje, aš tikiuosi, kad mano produktai gali tarnauti jums gerai ir gauti savo mėgstamus

20 valandų ištvermės | Nuo ryto iki vakaro

Ačiū, kad elektros energijos suvartojimas kontrolės naujos kartos lustai, laisvų rankų įranga gali būti naudojama apie 5 valandas į vieną mokestį, ir iki 20 valandų su įkrovimo langelį.Iš dienos į naktį, baterija yra rūpesčių ir muzika non-stop.

PS: Ausinių ištvermės duomenis: kai laisvų rankų įranga yra visiškai įkrautas ir apimtis yra 50 (mobiliojo telefono), jo naudojimo laikas gali siekti 5 valandas.Kai laisvų rankų įranga yra visiškai įkrauta + įkrovimo lauke yra pilnai įkrauta, muzika gali būti žaidžiamas nuolat apie 20 valandų.Konkrečias naudojimo laikas gali skirtis dėl naudojimo sąlygų ir aplinkos veiksnių, apmokėjimo sąlygas.

Dvigubas mikrofonas, pokalbio triukšmą, be baimės trukdžių

Kiekvienos ausinės yra du integruoti aukšto jautrumo mikrofonai ir naudoja beamforming technologijų pašalinti foninį triukšmą pokalbio metu, taip, kad kita šalis gali aiškiai girdėti savo balso, ir, aišku, ragina triukšmingoje aplinkoje.

Lauke atidaryti ir pop-up langą, | Jūs galite pamatyti su smart ryšys

Atidarius įkraunama dėžutė, telefono ekrane bus pop-up, laisvų rankų ryšio sąsaja, kuri leidžia vaizdo veikimo patogiau.Prisijungus, taip pat galite patikrinti, laisvų rankų įranga ir krovimo lange galia.

Protingas, tiesa belaidžio ir nemokamai

Padalinta tiesa, belaidis dizainas, nesilaikantiems master-slave apribojimo, kairės ir dešinės ausys gali būti priimti ir naudojami, ir vieno ir dviejų ausys gali būti lanksčiai įjungtas.Mėgaukitės belaide su binaural naudoti ir daugiau laisvės su vienos ausies patirtis.

Touch kontrolė (one touch control

Palieskite laisvų rankų įranga suprasti, muzikos atkūrimas/pauzė, skambučio atsiliepimo/pakabinti, pažadinimo balso asistentas ir kitos operacijos.Jis gali būti lengvai valdomas, be veiklos, mobilusis telefonas, kuris yra paprastas ir patogus.

Patogus pusiau in-ear | Stable dėvėti

Pusiau ausyje nešioti dizainas yra priimta, kad geriau tinka ausies kanalą, suteikiant abi ausis stabilus ir patogus nešioti patirties iš vidaus į išorę.Vienašališkai ausinės sveria tik 4,7 g, ir mažas ir lengvas kūno lengviau nešioti, labai mažina nuovargį ilgalaikio susidėvėjimo.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

Žymos: 2ses01fa, air2 se xiaomi, oro 2 s xiaomi, mi tiesa, belaidės ausinės 2 pagrindiniai mini, xiaomi oro 2pro, xiaomi auto oro, belaidžio redmi, air6 pro tws, xiaomi oro 2 pasaulinio versija, oro 2 se xiaomi.

Parašyti atsiliepimą

Belaidės Ausinės Už Xiaomi Air2 Se

Belaidės Ausinės Už Xiaomi Air2 Se "Bluetooth" laisvų rankų įranga Tiesa, Ausinių Oro 2 Ilgai veikiant Budėjimo režimu, su įkrovimo Langelį Xiaomi 10 9 8

Panašūs produktai