Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! 9 Spalvos Matinis Mirguliavimas Nuogas Eyeshadow Milteliai Makiažo Paletė Akių Pigmento Miltelių, Kad Iki Naujų Šiltų Žemės Spalvų Šešėliai Paleta Padidinti

9 Spalvos Matinis Mirguliavimas Nuogas Eyeshadow Milteliai Makiažo Paletė Akių Pigmento Miltelių, Kad Iki Naujų Šiltų Žemės Spalvų Šešėliai Paleta

€8.26

Nauja prekė

Atsparus Vandeniui / Atsparus Vandeniui Taip
Kiekis 1pc
Prekės Pavadinimas Kingbolly
Modelio Numeris NOVO 5168 Akių šešėliai
Pažymėjimo Numeris 2019007193
Apdaila Natūralus
Vienos spalvos/multi-color Virš aštuonių spalvų
NET WT 12g
Sertifikavimo GZBJZ
Naudos Atsparus Vandeniui / Atsparus Vandeniui
Komponentas 9 Spalvos Matinis Mirguliavimas Nuogas Eyeshadow Milteliai
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Dydis Full Size

9 Spalvos Matinis Mirguliavimas Nuogas Eyeshadow Milteliai Makiažo Paletė Akių Pigmento Miltelių, Kad Iki Naujų Šiltų Žemės Spalvų Šešėliai

Techniniai duomenys:

Unikalus star flash dalelių, visiškai atspindi šviesą

Kurti spinduliuotės puikus magijos apakinti žvaigždės

Itin sklandžiai ir subtilus dumblinos,ir gamtos tinka prie odos.

Nėra lengva prijungti poras.Negali sukurti jokios naštos į odą.

Stiprus sukibimas, žvaigždės dalelių nėra lengva patekti

Šviesos ir sklandžiai, kad jums patrauklesnis

Subtilus ir sodrios spalvos.Glaudžiai prigludę su odos aftre naudojant.

Atsparus vandeniui ir sweatproof

Pakuotė:

1*Akių šešėliai

Pastabos:

Įspėjimas: tik išoriniam naudojimui.Nustoti naudotis iš karto, jei ženklas dirginimas arba bėrimas atrodo.Laikyti vėsioje vietoje.Vengti kontakto su akimis.Jei kontaktas įvyksta,gaminiui patekus į akis, gerai su švariu vandeniu.

■ Jei turite klausimų prieš perkant, jūs galite ateiti pasikonsultuoti.Mes atsakyti į visus klausimus apie prekės jums grindžiamas principu, kad klientas pirmą ir reputaciją, įskaitant kokybės ir efektyvumo produktas;

■ Visi mūsų produktai yra imtasi natūra, ir mes bandėme viską atstatyti tiesą.Tačiau dėl to, kad įtaką daro daug veiksnių, tokių kaip oro sąlygų ir poveikio, ir įtakos, kompiuterių programinė įranga, ekrano ir kitų veiksnių, gali būti šiek tiek spalvų skirtumas, kuris yra ne kokybės problema.

1) Ši parduotuvė gali būti maišomas!

2) Po pardavimo, problemų: pelnas yra labai mažas, ir jie negali turėti aptarnavimo paslaugos.Kilus nemažai problemų, tokių kaip nepasitenkinimas produkto ar žalą ant kelių, prekės gali būti keičiamasi, bet grąžinamoji išmoka arba nuolaida yra priimtas!Krovinių gauta padengia pirkėjas!Pardavėjas neapmoka krovininio!

3) gavimo adresą ir pavadinimą gavėjas, nurodykite telefono numerį, išsamiai, ypač telefono numerį, ji turi būti atblokuotas!Po to, kai prekės yra siunčiamos iš pirkėjas perveda adresą arba grąžinti prekes dėl pirkėjo priežasčių.Krovinių patirtas išlaidas apmoka pirkėjas pats!

4) kai gaunate prekes, būtinai pasitikslinkite dėl prekės, dalyvaujant Kurjeriui!Jei yra trūkumas, įsitikinkite, kad susisiekti su mumis laiku!Nereikia ateiti ir papasakoti tai, kas nebuvo gauta, pasirašęs už jį.Gavėjas teks problemų, pasirašęs už jį! (Apsaugos požymiai vardu mane, ir tie, kurie neturi ženklas man taip pat skaičiuojami kaip ženklas)

5) greitis problema: didelis prekės gali būti vežamos.Logistika yra iš esmės apie savaitę.Problema greičio, taip pat problema, kad buvo įkyrus mums visą laiką.Būkite atsargūs, jei esate skubiai reikia produktų, arba neturi kantrybės, kartais oras, turės įtakos greitis express pristatymas.Neklausk mūsų, kai mes atvykti.Mes galime jums padėti su express pristatymas, bet mes negalime kontroliuoti, greitas pristatymas arba!Nereikia erzina mus, nes greitis, greitas pristatymas ir požiūrį į atskirus kurjerių!

6) nepripažįsta mažai balų: gerbiamieji, jei yra kokių nors klausimų perskaičius šiuos klausimus, jūs galite tiesiogiai konsultuotis!Mūsų parduotuvėje nepriima: nėra dovanos, pristatymo lėtai, Kurjeris požiūris nėra geras, prekės yra ne taip gerai, kaip tikėtasi.Produktas yra suskirstytas ant kelių, tačiau, jei jūs neturite spręsti šias problemas, žemas balas bus sukurtas!

7) dėl prekių pardavimo fizinių parduotuvėse, mes negali paneigti trūkumas po prekių užsakymo.Mes pristatyti prekes griežtai pagal tėvų tvarka.Jei yra trūkumas, mes susisieksime su pirkėju telefonu!

8) apie produktą, fizinės nuotraukas, bet nereikia atmesti spalvų skirtumas dėl skirtingų ekrano!Galiausiai, aš tikiuosi, kad kiekvienas gali mėgautis save, kurti kartu ir judėti į priekį kartu.

Express: antsvorio, kad Guotong, pirmą pakartotinai Yunda

logistika: pasirinktinai, arba mes padėsime jums su atsitiktinių pristatymas

■ Mes branginame kiekvieną pagirti labai daug.Jei jaučiate kokį nors nepasitenkinimą, gavusi Dongdong, prašome susisiekti su savo klientų aptarnavimo Wangwang greitai ir mes tikrai suteiks jums tinkamą sprendimą.Prašome komentarą po išspręsti šią problemą už jus.Prašome nesuteikia vidutinio ar blogas komentaras nepranešęs parduotuvės savininkas.Mes taip pat skundžiasi dėl kenkėjiškų neigiamų komentarų prie pabaigos.Prašome suprasti......

■ Mes sieksime kokybės, labiausiai prieinamą, greičiausias paslaugų ir labiausiai tiesa išraiška-sąžiningumas, abipusė nauda, nuosekliai žodžiais ir darbais; Tegul visi pirkiniai čia gauti-nuoširdaus atsakymo.

■ Kai pirkėjas gauna paketą, pirmiausia prašome patikrinti, ar antrinės pakuotės asmuo (priešais darbuotojai), ir atidaryti paketo patikrinti turinį, patvirtina, kad prekės gausite atitinka produkto aprašymas jums įsigyti galite tik pasirašyti savo paketą jei turite nuotraukų, specifikacijos, kiekio, ir jokios žalos.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis laiku.Jei jums patikrinti ir pasirašyti už jį privačiai, mes negali būti atsakingi už bet kokius klausimus.Ačiū.

Žymos: rinkinys žibintai triton, raudona merries suknelė, raudona metalo galvosūkiai, rinkinys liftas cherokee, raudona mango skonio, raudona mi pastaba pro 9, raudona žmogus rožinė ryšius, raudona žmogus singapūras, rinkinys žibintai priora.

Parašyti atsiliepimą

9 Spalvos Matinis Mirguliavimas Nuogas Eyeshadow Milteliai Makiažo Paletė Akių Pigmento Miltelių, Kad Iki Naujų Šiltų Žemės Spalvų Šešėliai Paleta

9 Spalvos Matinis Mirguliavimas Nuogas Eyeshadow Milteliai Makiažo Paletė Akių Pigmento Miltelių, Kad Iki Naujų Šiltų Žemės Spalvų Šešėliai Paleta