Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Karštos Prekės Ženklą Elegantiškas Zawalcowany Juosta Parašas Manžetai Bangle & Apyrankės Moterims Sterlingas Sidabro, Aukščiausios Kokybės Dovanos Bijoux Padidinti

Karštos Prekės Ženklą Elegantiškas Zawalcowany Juosta Parašas Manžetai Bangle & Apyrankės Moterims Sterlingas Sidabro, Aukščiausios Kokybės Dovanos Bijoux

€50.66

-9 %

€56.28

Nauja prekė

Metalinis Antspaudas 925,Sterling
Pažymos Tipą CMA
Modelio Numeris VB001A
Antspaudas Prekės ženklo logotipą Au750
Bauda ar Mados Bauda
Kilmės KN(Kilmės)
Pagrindinis Akmuo Cirkonis
Apyrankės Tipas Rankogalių Apyrankės
Stilius Madinga
Proga Šalis
Pakavimas Opp krepšys + įprastą dovanų dėžutėje
Metalų Tipas SIDABRINĖ
Lytis MOTERIS
Metalas Medžiagos Sterlingas sidabro su auksu
Mūrinis AAA klasės sintetinių deimantų
Metalo Spalvos Rose aukso / Balto aukso / Geltona aukso
Dydis M - 17
Formos\modelis Gyvūnų

Savybės :

100% originali sterlingas sidabro 925 su realiais platinuotos ne kartą.Patogu nešioti, ne išnyks su laiku įjungtas.AAA klasės sintetinių deimantų, viršuje princesė pjovimo amatas, elegancija, klasikinis dizainas.Ateina su prabangus žiedas lauke ir sidabro švaresnis.Spalva : rožinė aukso / Balto aukso / Geltona aukso Medžiaga :

100% originali sterlingas sidabro 925 su auksu

Dydis - M 17

Spaudas: Prekės ženklo logotipą, Au750

Pranešimas : Didelės vertės produktų, jei yra problema, pls susisiekti su mumis pirma, prieš užsakant.

Vežimą: 1. Paprastai mes laivas nemokamai per China Post Register Oro Paštu labiausiai šalyje, nemokamai Epacket į JAV .Jei jums reikia greitai siuntą, galite pasirinkti, kad siuntas methord, kai pateikti užsakymo.Dėl užsakymų per USD300, mes laivas neapmuitinama neapmuitinama per EMS arba DHL.Ar jums reikia mokėti išreikšti išlaidų sau.

2. Mes pasirūpinsime vežimo tvarką, kai fondas buvo patikrintas.Nes ji reikia šiek tiek laiko tranzito ir procesą, po svetainę, paprastai sekimo numerį, bus įkelta 2~3 dienų.

3. Negalime garantuoti, kad prekių pristatymo metu kelyje, dėl skirtingų muitų kliringo kartus iš skirtingų šalių, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktai yra tikrinami.

4. Mes ne resposible šios galimos muitinės mokesčių, finansų maklerio mokesčiai, muitai ir mokesčiai už importą į savo šalį, pls pastaba šis.

5. Mes grąžinsime nėra laivybos mokesčiai atsisakė siuntas.Grąžinimas: 1. Mes darome viską, kad pasiūlyti kiekvienam klientui geriausias paslaugas.

2. Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 3 dienas nuo jūsų prašymo gavimo dienos, su sąlyga, kad prekės yra originalios sąlygas.

3. Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjai bus atsakingas už šios žalos ar nuostolių, ir mes ne pateikti visa grąžinamoji išmoka.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Pls palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų, pls nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą, ir mes padarysime viską, kad išspręsti problemas ir suteikti jums mūsų geriausias paslaugas.Labai ačiū!

Žymos: goro apyrankė 925, vyrai rankogalių apyrankė 925, lankai apyrankė paprasta, ilgalaikio hoopas apyrankė, tropic apyrankė 925, nagų apyrankė 925, lankai metalo apyrankė, kojų apyrankė 925, lankai apyrankės muj, tiffani apyrankė 925.

Parašyti atsiliepimą

Karštos Prekės Ženklą Elegantiškas Zawalcowany Juosta Parašas Manžetai Bangle & Apyrankės Moterims Sterlingas Sidabro, Aukščiausios Kokybės Dovanos Bijoux

Karštos Prekės Ženklą Elegantiškas Zawalcowany Juosta Parašas Manžetai Bangle & Apyrankės Moterims Sterlingas Sidabro, Aukščiausios Kokybės Dovanos Bijoux

Panašūs produktai