Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Nešiojamų puošybinės Siūlai Siūlai Saugojimo Krepšys Padidinti

Nešiojamų puošybinės Siūlai Siūlai Saugojimo Krepšys "PASIDARYK pats" Organizatorius Turėtojas Vilna "PASIDARYK pats" Mezgimo Virbalai, Siuvimo Rinkinys Saugojimo Rankinės

€13.56

-25 %

€18.32

Nauja prekė

Laikymo Tipas Siuvimo & Siuvinėjimas Įrankio Laikymui
Sandėliavimo Stilius Sandėliavimo Rolls & Krepšiai
Medžiaga Nailonas
Rinkinys Tipas No
Tipas Didmeninės No
Modelio Numeris 2020 m.

Savybės:

Kokybiškos, medžiaga: Pagaminti iš sunkiųjų nailono.Įbrėžimams atsparus, vandeniui atsparios ir tvirtos.

MĖGAUTIS LAISVĖS IR PATOGUMO IMTIS SAVO MEZGIMO & NĖRIMO PROJEKTUS SU JUMIS.Patogus mezgimas maišą pasiimti su savimi visur, kur jums eiti arba laikymas savo siuvimo rinkinys ir mezgimo suppliesat namuose.Sandėliavimo siūlų krepšys yra lengva nešiotis su rankena arba nuimamas peties diržas puiki užrašinė maišelyje kelionės.

DIDELĖS APIMTIES & be RAUKŠLIŲ SIŪLAI NEŠTI: Pagamintas iš didelio tankio ir aplinkos draugiškas drobės, šios cheminės medžiagos-nemokamai mezgimo krepšys bus išlaikyti savo formą be raukšlėtis už metus į priekį, mūsų mezgimas maišelį galite laikyti bent 10 sruogų, sudarytų iš siūlų, Todėl jums niekada nereikės rinktis, kurioje projekto imtis su jumis.Puikus didesnius projektus, kurie reikalauja daug kamuoliukus iš vilnos.

2 dangčio plyšiais apie tai mezgimo nešti būtų lengvai siūlai prieigos, netvarką-nemokamai mezgimo ir puikiai įtampą.Ir plyšių, yra pakankamai standus, todėl siūlai nebus ištraukite ir augintiniai negali gauti!Vidinis dvikryptis užtrauktukas aplink Nešti dangtelis leidžia vartotojams pateikti visų būtinų mezgimo įrankiai ar vertybių ramiai.

Kablys, žirklių ar ritės, ne daugiau žvejybos per krūvas siūlai & kaminai projektus; 1 akių pusėje kišenė skirta laikyti telefonus, raktus, elektra, bankų ar kokia, taigi, vartotojai gali visiškai sutelkti dėmesį į siuvinėjimo ar mezgimo

Adatos, kabliai, žirklės, telefonas, modelius ir kt.Įrankiai yra lengva rasti ir parduotuvėje, ir jūs turėsite viską, ant rankų!

Mūsų krepšyje yra geriausias partneris audimo "PASIDARYK pats" mėgėjams.Ji gali būti skiriama šeimai, draugams ir kolegoms, kaip gimtadienio dovana, atostogų dovanų ir pan.

Sąrašas:

1*Sandėliavimo Nešti Organizatorius

Žymos: moomoo, maišelis svogūnų, rankdarbiams saugojimas, organizatorius mezgimo virbalai, mezgimo, akrilo pusverpaliai, verpalai, laikiklio sriegis, savininkas verpalai, diamond vilna, lauke medvilnės tamponu, vata turėtojas.

Parašyti atsiliepimą

Nešiojamų puošybinės Siūlai Siūlai Saugojimo Krepšys

Nešiojamų puošybinės Siūlai Siūlai Saugojimo Krepšys "PASIDARYK pats" Organizatorius Turėtojas Vilna "PASIDARYK pats" Mezgimo Virbalai, Siuvimo Rinkinys Saugojimo Rankinės

Panašūs produktai