Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! EZON Aukštimatis, Barometras Termometras, Kompasas, Orų Prognozė Lauko Vyrams, Skaitmeniniai Laikrodžiai Sporto Valandų Laipiojimo Pėsčiųjų Laikrodis Padidinti

EZON Aukštimatis, Barometras Termometras, Kompasas, Orų Prognozė Lauko Vyrams, Skaitmeniniai Laikrodžiai Sporto Valandų Laipiojimo Pėsčiųjų Laikrodis

€31.30

Nauja prekė

Dial Lange Medžiagos Tipas Hardlex
Byla Storis 11.25 mm
Funkcija 9 Alpinizmas, Žygiai, Sporto
Juostos Plotis 22mm
Atsparumas Vandeniui Gylis 5Bar
funkcija 6 Termometras
funkcijos 7 Pasaulio Laikas
Byloje Formos ROUND
funkcija 8 Signalizacija
Prekės Pavadinimas ezon
Grupė Medžiagos Tipas PU
Juostos Ilgis 24cm
Stilius Sportas
Funkcija Temperatūros Matavimas
Užsegimas Tipas Sagtis
Modelio Numeris L008
Dėžės & Atvejais Medžiaga Popierius
Elemento Tipas Skaitmeniniai Laikrodžiai
Bylos Medžiaga LYDINYS
Ciferblato Skersmuo 43mm
Judėjimas Skaitmeninis

EZON Prekės L008 Sporto Laikrodžiai Lauko Skaitmeninių Laikrodžių Mados ir Laisvalaikio Ultra-plonas Sporto Laikrodžiai Vandeniui 3ATM Chronometras, Signalizacijos

Įžanga

Dėkojame už jūsų pirkimo EZON žiūrėti.Tai multi-funkcinis žiūrėti sujungia dual laiko, kalendorius, chronometras, coutdown laikmatis ir žadintuvas, ir ji taip pat turi funkciją, 10 laps chronometras.

Savybės

Chronometras -- chronometras tiksliai 0,01 sekundės.Maksimalus laikas chronometras 99 valandos, 59 minutės, 59 sekundės.Chronometras yra du būdai: vienas chronometras ir etapinis chronometras.Vieną chronometras yra naudojami matuoti vienas asmuo veikia laiko.Juosmens chronometras yra naudojamas fiksuoti etapų laiką ir tarpinį laiką, jis gali įrašyti 10 rato laiką.

Chronometras Duomenų -- Po naudojant juosmens chronometras, galite peržiūrėti juosmens chronometras duomenis duomenų režimu.

50 Metų Kalendorius -- laikrodis yra 50 metų kalendorius (2010-2059).Savaitės bus iš naujo automatiškai po metų, mėnesio ir dienos, buvo nustatyti.

Atgalinės atskaitos Laikmatis -- laikrodis gali atgalinės atskaitos iš anksto nustatytas laikas iki nulio, kai nulis yra jį pasiekė wil varpelių.Paspauskite bet kurį mygtuką, norėdami sustabdyti varpelių.Didžiausias iš anksto nustatytą laiką, yra 99 valandų, 59 minučių, 59 sekundžių.

Dvejopo Laiko-Mūsų watch turi dvigubą metu buvo nustatyti su T1/T2.

Signalizacija -- signalizacija apima: valandinis varpelių ir signalizacijos T1/T2. Aliarmas bus įjungtas po to, kai jūs nustatyti žadintuvą.

Valandinis Varpelių -- laikrodis pyptelės du kartus, kas valandą, jei valandinis varpelių yra įjungtas.Jis bus varpelių maždaug 20 sekundžių, esant signalo laiką, jei signalas įjungtas, paspauskite bet kurį mygtuką, norėdami sustabdyti varpelių.

Atsparumas Vandeniui 30 Metrų -- laikrodis yra atsparus vandeniui iki 3 ATM.Tai jokių problemų dėvėti mūsų žiūrėti, o kasdien viliojimo ir lyja, išskyrus atvejus, plaukimo, nardymo ir turintys sauna.

EL Apšvietimas -- ekranas lieka apšviestas apie 3 sekundes, kai jūs paspauskite lempos mygtuką.

Pastabos Klientams:

Laikrodžių gamykloje nustatytas taip, yra miego būsenos, spauskite keturių mygtukų, kartu grįžti į laiko režimu, rodomas esamas laikas rodomas ekrane.Į miego būseną, tai žiūrėti išlaiko laiko tik be rodymo ekrane.

Pakuotė:

Garantijos Kortelė, Naudojimo Instrukcija.

Žymos: duomenų banko žiūrėti, aukštimatis, skaitmeninis motociklas, valdybos nikon d3000, jw kvarcas, ezon gps žiūrėti, vyrai žiūrėti, spovan, ezon, lauko žiūrėti, valtis mini.

Parašyti atsiliepimą

EZON Aukštimatis, Barometras Termometras, Kompasas, Orų Prognozė Lauko Vyrams, Skaitmeniniai Laikrodžiai Sporto Valandų Laipiojimo Pėsčiųjų Laikrodis

EZON Aukštimatis, Barometras Termometras, Kompasas, Orų Prognozė Lauko Vyrams, Skaitmeniniai Laikrodžiai Sporto Valandų Laipiojimo Pėsčiųjų Laikrodis