Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Pet Snuffle Šėrimo Mokymo Mat Šuo Įspūdį Žaislas Augintiniui Nuobodu Interaktyvus Žaidimas, Mokymo Antklodė Šunelis Uostyti Kilimėlis Padidinti

Pet Snuffle Šėrimo Mokymo Mat Šuo Įspūdį Žaislas Augintiniui Nuobodu Interaktyvus Žaidimas, Mokymo Antklodė Šunelis Uostyti Kilimėlis

€12.06

-49 %

€23.65

Nauja prekė

Rinkinys Tipas No
Dydis 46.0 cm * 46.0 cm * 5.0 cm
Tipas šuns žaislas
Žaislai Tipas Kramtyti Žaislus
Kiekis 1PCS
Medžiaga Vilnos
spalva Kaip Rodyti

Aprašymas:

1.Iš viso 4 sluoksniais žiedlapių galima lengvai paslėpti didelius gabalus maisto.Išorinis žiedas yra apaugę ir tinka mažoms maisto produktų.

Dėl angliavandenilių žvalgybos ir molars leidžia šunys šlifuoti savo dantis, o valgyti.Daugiafunkcinis šuo švietimo žaislas gali jums sutaupyti laiko ir energijos.

2.Tai spalvinga pet kilimėlis yra patrauklesnis augintiniai ir įkvepia juos žaisti.Nereikia nerimauti, jei jūs neturite laiko, kad priimti jį pasivaikščioti.

3.Visos medžiagos yra aukštos kokybės, netoksiški, atsparūs ir bekvapis, siekiant užtikrinti, kad jūsų šuo neturi jaustis blogai.Žiedlapių ir žolės, yra prisiūtos prie jo motina su storu medvilnės siūlų.Ji yra labai stipri ir ne taip jau lengva suplėšyti.

Specifikacija:

Pavadinimas: Mokymo Kilimėlis

Medžiaga: Aksomas

Matmenys: 46.0 cm * 46.0 cm * 5.0 cm

Spalva: oranžinė + žalia (kaip parodyta)

kiekis:1pcs

Panaudojimas: pet uostyti mygtukai / mokymo kilimėlį / darbo veiklos kilimėlį / dekoratyvinis kilimėlis

Pakavimo sąrašas:

1pcs pet uostyti padas

Ypatybė:

1,Turtingas Kilimėliai: 4 sluoksnių apelsinų žiedlapių galima lengvai paslėpti didelius gabalus maisto, išorinio žiedo žolės, tinka mažo dydžio maisto.

2,Praktiška Naudoti: Ji padeda mokyti savo šuns kvapas, suvartoja jūsų šuns energijos ir numesti svorio.

3,Minkštas Vilnos Medžiaga: Atsparus ašarojimas, jis gali nukreipti šunys atkreipti dėmesį į šiuos namus.

4,Kaip Naudoti: galite paslėpti mažas užkandžiai iš žiedlapių, žolės, pledas ir pan., ir tegul šuo valgyti užkandžiai ieškant.

5,Lengva Valyti ir Laikyti: šuns uostyti padėklas gali būti valomi su mašina ir naudojamų lauko keliauti.

Žymos: uostyti kilimėlis, didelis, uostyti kilimų pet, šuo interaktyvaus dėlionės, raundas uostyti šuns žaislas, šildomas kilimėlis pet 12, šuo tiektuvą, interaktyvios, šuns žaislas apuostyti, šuo mini įdaryti žaislas, interaktyvus šunelis žaislas uostyti, šuns žaislas.

Parašyti atsiliepimą

Pet Snuffle Šėrimo Mokymo Mat Šuo Įspūdį Žaislas Augintiniui Nuobodu Interaktyvus Žaidimas, Mokymo Antklodė Šunelis Uostyti Kilimėlis

Pet Snuffle Šėrimo Mokymo Mat Šuo Įspūdį Žaislas Augintiniui Nuobodu Interaktyvus Žaidimas, Mokymo Antklodė Šunelis Uostyti Kilimėlis

Panašūs produktai