Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! 1Pcs Laikysenos Korektorius Stuburo Parama - Fizinės Terapijos Laikysena Petnešomis Nugaros, Pečių ir Kaklo Skausmų Laikysena Treneris Padidinti

1Pcs Laikysenos Korektorius Stuburo Parama - Fizinės Terapijos Laikysena Petnešomis Nugaros, Pečių ir Kaklo Skausmų Laikysena Treneris

€3.77

-39 %

€6.27

Nauja prekė

Modelio Numeris A01486
Dropshipping Taip
Medžiaga Kompozicinės Medžiagos
Poveikis Kaulų Priežiūra
Prekės Pavadinimas tcare
Kilmės KN(Kilmės)

Specifikacijos

--Medžiaga: kompozicinė medžiaga, nailonas

- Vienas dydis tinka visiems.

--Spalva: juoda/mėlyna

Apie Gaminį:

1.Jūsų pečių skausmas vis intensyvesnė po kiekvienos treniruotės?Jūsų sėdimas gyvenimo būdas ir darbo stalas įtakos jūsų laikyseną ir bendrą sveikatos jūsų kaklo ir pečių kaulų?Mūsų nugaros įtvaras yra puikus sprendimas!

2.Teisinga ir padėti gydant laikysenos problemų su Laikysenos Korektorius: kaklo ar peties skausmas, backaches, Osteoporozė, Skoliozė, Kyphosis, smuko pečių, nes bloga laikysena ir slouching.

3.Tai kūno laikysenos korektorius yra pagamintas iš aukščiausios kokybės, patvarūs audiniai, garantuoja, kad atlaikytų laiko išbandymą, nepaisant intensyvaus naudojimo.Medžiaga leidžia jūsų odai kvėpuoti ir suteikia visą dieną wearability.

4.Vienas dydis visiems, Reguliuojamas sklendėmis leidžia prisitaikyti prie jūsų reikiamo dydžio.Tai postural korektorius įsijungia ir išsijungia lengvai ir per kelias sekundes, taip taupant savo laiką ir pastangas.

5.Laikysenos Korektorius yra lengva įdėti arba pašalinti.Lieka paslėptas po marškinių ar palaidinė, o suteikti jums su didžiausia pečių, nugaros laikysena paramą.Padaryti bloga laikysena praeityje su laikysena paramą, korektorius.

Vartotojo instrukcijos:

1. Ištiesinti nugarą ir įdėti viršutinė nugaros įtvaras peties įtvaras ant.

2. Dėvėti clavicle petnešomis 15-20 minučių, pirmas 3-4 dienas, tada įpilama 20 minučių kiekvieną dieną.

3. Jums gali jaustis nepatogiai, pirmą 3-4 dieną, bet vėliau jums bus priprasti prie nešioti laikysenos korektorius terapijos atgal petnešomis.

Pakuotė:

1Pcs * Nugaros Laikysenos Korektorius

Žymos: paslėpti, korektorius postur, reguliuojamas laikysenos korektorius, laikysenos korekcijos diržas, juosmens korsetas, kaklo palengvėjimą, kaklo parama, Atgal Dirželis, koreguoti laikysenos korektorius, vyrų laikysena.

Parašyti atsiliepimą

1Pcs Laikysenos Korektorius Stuburo Parama - Fizinės Terapijos Laikysena Petnešomis Nugaros, Pečių ir Kaklo Skausmų Laikysena Treneris

1Pcs Laikysenos Korektorius Stuburo Parama - Fizinės Terapijos Laikysena Petnešomis Nugaros, Pečių ir Kaklo Skausmų Laikysena Treneris

Panašūs produktai