Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Naujas Savęs Užraktas MTB Dviračių Batai, Kalnų Dviračių, Batų Profesijos Vyrai Moterys Greitį Kelyje Sneaker Padidinti

Naujas Savęs Užraktas MTB Dviračių Batai, Kalnų Dviračių, Batų Profesijos Vyrai Moterys Greitį Kelyje Sneaker

€25.55

-25 %

€34.07

Nauja prekė

Padas Medžiaga EVA
Prekės Pavadinimas sielos erdvė
Kilmės KN(Kilmės)
Uždaryti Tipas Elastinės juostos
Vidpadžio Medžiaga EVA
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Batų Plotis Vidutinės(B,M)
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
dropship Taip
Modelio Numeris ZX2
Atletiškas Batų Tipas Dviračių Sporto Batelius
Funkcija Atsparus vandeniui
Pagal Užsakymą Gali padaryti
Lytis VYRAI
Pamušalas Medvilnės Audinio
Batviršio Medžiaga Sintetinis
factory outlet Taip

Pirkti Daugiau 2 poros, daugiau 5% nuolaida

Skelbimas:

1.Dviračių sporto Batelius Medžiagos: Oda Viršutinė, TPU+Nailono Sintetinių padas.

2.Pedalas Suderinamumas: Dviračių batai yra unisex, tinka kalnų dviračiais ir kelių dviračių.Suderinamas su 2 arba 3 varžtas trinkelės/pedalas sistemų, įskaitant Atrodo Delta, BPD, BPD-R & SPD-SL ir naudotis dviračiu.

3.Orui&Stabilumas: unibody statybos ir oda viršutinė pagerinti vėdinimą ir stabilumą dviračių sporto batelius, suteikti jums labiausiai patogus nešioti patirtis.

4. Greitas Reguliavimas: Kelių Cycing Batai su dvigubu besisukančiu sagtis dizainas, greitas reguliavimas, lengva užsidėti ir nusiimti, ir pasiūlyti didžiausią tvirtinimo galios ir saugumo.

5. Patvarus Padas: Dviračių Sportbačiai s padas pagamintas iš TPU+nailonas rungtynės su išskirtinių Anatomijos Arkinių Paramą, už optimalią trauką veikia ištraukas ir daugiau saugos įvesdami pedalą.

6. Apie Dviračių Batų Dydis: kiekvienos šalies naudoti skirtingo dydžio standartas, prašome perskaityti mūsų dydžio diagramos, kol nusipirkau ir prašome pasirinkti dydį tik pagal pėdos ilgį, jei yra kokių nors abejonių dėl dydžio, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo.

7. Į "raudonos šviesos" , "spalvinga" blue " ir "spalvinga raudonųjų" dviračių sporto batelius turės spalva keičiasi poveikį.Skirtingų apšvietimo ir fotografavimo kampas, batai bus parodyti skirtingų spalvų, tai yra unikalaus dizaino batų, ne problema spalvų skirtumas ar stiliaus reikalavimų.Jei negalite priimti, tai, prašau, nereikia pirkti.

8. Dėl skirtingos fotografavimo kampu, šviesos, stebėti ir mobiliojo telefono ekrano rezoliucija, ten bus šiek tiek spalvų skirtumas tarp batų ir nuotraukas.Tai yra normalu ir priimtina.Jei negalite priimti, prašome don ' t buy it.

9.Kiekviena produktų nuotraukos yra išdidintos nuotraukos vienintelio.Prašome pirkti kaip reikia.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su klientų.Prašome atkreipti dėmesį, kad guminis padas negali būti pašalintas.

Profesionalus Dviračių Sporto Batus MTB Dviračių Shos Vyrų Savaiminio Fiksavimo Kelių Dviratį Batai sapatilha ciclismo Moterų Dviračių Sportbačiai

Žymos: fizik kelių dviračių batų, batai mavic mtb, giro dviračių batai, giro kalnų dviratis batų, mtb ciklo įrankiai, sneaker greitis, mtb batai padengti, b siela krepšys, už outlander 2012, pasaulio užrakto.

Parašyti atsiliepimą

Naujas Savęs Užraktas MTB Dviračių Batai, Kalnų Dviračių, Batų Profesijos Vyrai Moterys Greitį Kelyje Sneaker

Naujas Savęs Užraktas MTB Dviračių Batai, Kalnų Dviračių, Batų Profesijos Vyrai Moterys Greitį Kelyje Sneaker