Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! 250W saulės MPPT, CC-CV apmokestinimas, LT8705 automatinė kėlimo ir paspaudus DC-DC, rankinis švino Padidinti

250W saulės MPPT, CC-CV apmokestinimas, LT8705 automatinė kėlimo ir paspaudus DC-DC, rankinis švino

€26.98

-7 %

€29.32

Nauja prekė

Medžiaga +

Produkto spalva atsitiktiniai dėžė

Dalinė parametro aprašymas:

1, modulio dydis: 103*65*24

2, kurio LT8705 sinchroninis lygintuvas automatinė kėlimo slėgio kontrolės sistema

3, ne izoliuotas BUCK-BOOST

4, dabartinio režimo kontrolė (dabartinis režimas ir įtampos modulis skirtumas žr. toliau, buvęs geriau, nei pastarasis)

5 įėjimo įtampa 6-80V

6 įvesties srovė reguliuojama diapazone 0.5-15A,

7, įvesties įtampa reguliuojamas diapazonas: 9-60V, ši funkcija tinka MPPT saulės skydelis naudoti, dėl išsamesnės informacijos žr. išsamų paaiškinimą.

8 išėjimo įtampos reguliavimas: 1.3-80V

9 išėjimo srovės reguliavimas: 0.5-15A (labai rekomenduojama per 15A, palyginti stabili, signalo nebus jitter)

Modulio privalumai:

1 aukšto įėjimo įtampa virš 60V Jis gali atlaikyti 80V impulso įtampa,

2, Didelės išėjimo srovė, išėjimo srovė gali siekti 15A ir dirbti ilgą laiką, kurio maksimali srovė 20A.

3, įvesties / išvesties srovė yra reguliuojama įėjimo srovė yra reguliuojama, tinka įvedimo, nes nuolatinės srovės šaltinis, reguliuojamas išėjimo srovė, ypač tinka įkrovimo didelis baterijos srovė, taip pat geležies, ličio baterijas ir kitų didelės srovės įkrovimo, iš esmės apimantis visas baterijas.

4, Su įėjimo ir išėjimo įtampos reguliavimas funkcija įvesties įtampos reguliavimas yra tinkamas stebėjimo didžiausios galios taško įtampa, saulės skydelis, ir pasiekia didžiausios galios taško sekimo funkcija, tam tikru mastu.

Naudojimo instrukcijos:

Potenciometras reguliavimas: (įvesties ir išvesties srovės reguliavimas turi įtakos chip valdymo principas, o ne linijinis metu reguliavimas)

Rezultatas 2 potenciometro reguliavimo metodai yra pagal laikrodžio rodyklę padarinių, vertės padidėjimo.

1 įvesties įtampos reguliavimas potenciometru Tarkime, kad minimali įėjimo įtampa yra nustatytas 20V, ir reguliavimo metodas yra įvesties galia 20V prie įėjimo.4, Išėjimo srovė reguliavimo potenciometro reguliavimo metodas yra sujungti multimetras su didele apkrova išvesties teigiamas ir neigiamas poliai (ar tiesioginio trumpojo jungimo išėjimas su multimetro), Šis metodas nėra rekomenduojamas ir tikslumas, bus kompensuojama Reguliuoti potenciometras pagal laikrodžio rodyklę tol, kol dabartinės vertės matuoklis yra nuleistas į norimą reikšmę. (reglamentas yra prielaida, kad galia nėra ribojama arba tik vertės didesnės nei išvesties galia, reglamento, arba todėl, kad galia yra apribota, ir nėra teisinga produkcijos vertės), naudojant modulio pati srovės matuoklis prisitaikymo priemones, siekiant užtikrinti išėjimo įtampa yra virš 5V, išėjimo galas yra sujungtas su esama vertė yra daugiau nei reikia apkrovos, atvirkštinis reguliuoti potenciometras, kol ekranas vertė norimą reikšmę. (nes išėjimo srovė aptikimo funkcija turi užtikrinti, kad išėjimo įtampa yra didesnė 3V ir išėjimo įtampa yra mažesnė nei 3V po trumposgrandinės išėjimo, ir išėjimo srovės vertė gali būti nerodomas).

Tas potenciometras yra koreguojami laikrodžio rodyklę, kol modulis sustoja produkcija.Tai undervoltage uždarymo vertė 20V.Jei įėjimo-nuolatinės srovės šaltinio ir apkrovos yra didelės, modulis bus sumažinti įėjimo srovė ir išlaikyti įvesties įtampos 20V.

3 išėjimo įtampos reguliavimo potenciometras pagal laikrodžio Rodyklę, patikslinimas, išėjimo įtampa auga, prieš laikrodžio rodyklę mažesnių.

Jei jums reikia modulis, prašome informuoti aplinkos detales, įvertinti poveikį ir naudoti, taip pat pateikti keletą pasiūlymų ir iš tikrųjų bandymo darbai pagal šį parametrą prieš vežimą.

Taikymo specifikaciją

1, saulės maksimali galia įkrovimas: įvesties srovės ribojimo funkcija yra tinkami saulės baterijų įkrovimo nuolatinės srovės šaltinis, perkant dvi 200W baterijų plokštės ir krovimo modulis yra geras pasirinkimas, galia yra tiesiogiai susijusi su akumuliatoriaus įkrovimo nereikia nerimauti dėl kovos su drėkinimo, kaip ilgai, kaip skaitiklis gali išvesti ir baterijos nėra prijungtas.

2, automobilių baterijos didelis einamosios efektyvus apmokestinimo, automobilių dviejų etapų akumuliatoriaus energijos tiekimo sistema

3, didelės talpos ličio baterija, geležies, ličio baterija, aukštos srovės nuolatinės srovės įkrovimo

4, Didelės galios LED nuolatinės srovės ratai

5, baterija reguliuojamos elektros energijos tiekimo sistemos, telekomunikacijų bazinės stoties atsargų reguliatorius.

6, naudingumo modelis gali būti naudojamas kaip reguliuojamo įtampos reguliatorius su mažai reikalavimas (reakcijos greitis, tikslumas ir triukšmo mažiau nei linijinės įtampos reguliatorius, bet turi aukšto efektyvumo ir didelio galingumo charakteristikas)

7 kiti reguliuojamas nuolatinės srovės programos

Pastabos

1, išvesties įtampos yra skirtingos, MOS vamzdžių ir kondensatorius yra skirtingi, filtravimo, poveikio, efektyvumo ir trumpalaikiai galimybė yra skirtingas, rekomenduojama rinktis atsižvelgiant į faktinius poreikius, įvesties ir išvesties, yra mažesnės, nei 40V, galite kreiptis naudoti kitų parametrų derinys.

Žymos: kontrolės mppt, cc cv, cc cv maitinimo šaltinis, 20a mppt, mdp, 300w fm siųstuvas, saulės saulės 250w, dc viršįtampių apsauga, cc cv dc, mono saulės 250w.

Parašyti atsiliepimą

250W saulės MPPT, CC-CV apmokestinimas, LT8705 automatinė kėlimo ir paspaudus DC-DC, rankinis švino

250W saulės MPPT, CC-CV apmokestinimas, LT8705 automatinė kėlimo ir paspaudus DC-DC, rankinis švino

Panašūs produktai