Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Vaikas Dovaną Žodynas Mini Seifas Knygos Paslėptas Paslaptis Saugumo Saugus Rakinimo Pinigų, Juvelyrinių Sertifikatą Saugojimo Spintelę Slaptažodį Padidinti

Vaikas Dovaną Žodynas Mini Seifas Knygos Paslėptas Paslaptis Saugumo Saugus Rakinimo Pinigų, Juvelyrinių Sertifikatą Saugojimo Spintelę Slaptažodį

€25.28

-34 %

€38.89

Nauja prekė

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
M Dydis 241x157x55MM
Modelio Numeris BT-802M
Elemento Tipas Paslaptis Knyga, Apsauga Slaptažodžiu Stiliaus Seifas, Seifo Raktas

Savybės: 1. 100% Brand new ir aukštos kokybės 2. Atrodo, žodynas, iš tikrųjų tai yra grynieji pinigai 3 langelis. "Žodyne" suteikė paslaptingumo jausmą savo spinta! 4. Vieta laikyti papildomų pinigų, papuošalų ir kt. 5. Nešiojamų Keliauti. 6. Nukreipimo seifai suteikia puikią slėptuvės ir leis jums lengvai pasiekti savo vertybes. 7. Šie unikalūs seifai leidžia paslėpti vertingus daiktus viduje bendrą namų ūkio produktai - viena iš paskutinių vietų, vagis būtų galvoti, ieškoti. 8. Fantastinis deluxe knyga saugus, tvirtas metalo konstrukcijų, kieta ir tvirta, kad nuolat pinigų,papuošalų ar bet koks kitas prizas, laikymą ir saugus nepastebimai 9. Puikiai tinka naudoti namuose ar biure.Storio plieno plokštės Anti-rust danga, nebus rūdžių apsauga Slaptažodžiu Stilius: Paprastas, apsauga slaptažodžiu,nereikia rakto Rakinimo Stilius: Naudoti Labai lengvai Tiesiog neužmirškite, 3 skaitmenų užsakymą slaptažodį (Pirmą slaptažodis: 000) techniniai duomenys: Medžiaga: Metalo ,plieno Matmenys: 241 x157x55 (mm) (M), Spalva: juoda, tamsiai raudona, geltona, mėlyna Neto Svoris: 900g apsauga Slaptažodžiu Naudoti Žingsnis: 1. Pirmas slaptažodį: 000 įsitikinkite, kad žymės langelis yra atviras, kai jums pakeisti savo slaptažodį rankenėlę reikia pasukti į apačią ir slaptažodį ratas gali būti pasuktas. 2. Paspauskite mygtuką traukti į poziciją B. 3. Tada surinkite norimą slaptažodį. 4. Paspauskite mygtuką B traukti atgal į poziciją, Slaptažodžio keitimo baigtas, galite naudoti savo naują slaptažodį

Garantinis aptarnavimas

1.Garantinis laikotarpis:Dveji metai.

2.Prašome nukrito laisvai susisiekti su mumis, jei jūsų gaminys yra tam tikros kokybės problema,mes stengiamės jums padėti.

Garantija

1. Normmly mes išsiųsti prekes per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo tikrina Rimassukarevicius.lt.

2. Visi daiktai bus atidžiai bandymas prieš pristatymas.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema.

3. Pažadame, garantija, kokybė vieneri metai, ir mes pataisys nemokamai.Grįžti pašto išlaidos turėtų būti apmokamos pagal klientų.

4. Jei nesate patenkinti produkto, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes suteiksime jums patenkinamą sprendimą.

Grįžti&Grąžinti

Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos,yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ Nėra.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje.

Muito Mokestis

Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčių ir /arba darbo savo šalyje.Importo mokesčiai ir kainos nėra įtrauktos į prekės kainą.Pardavėjas nenorėjo mokėti Jokių Muito,Importo Mokesčių ir Importo Mokestis.Pirkėjai, prašome sąmoningai įvykdyti prievolę mokesčių mokėjimo ir muitinės formalumus.

Atsiliepimai

Mes teikiame savo geriausius produktus ir paslaugas jums.Tikrai tikiuosi, kad jūs esate labai malonu, kai gauti mūsų rinkinį!

Jei esate nepatenkinti dėl bet kokios priežasties,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį,mes stengiamės padėti jums išspręsti bet kokią problemą, kol jūs esate patenkintas savo pirkimo pas mus!Labai ačiū už jūsų paramą ir pasitikėjimą!

Vežimas

1.Dauguma produktų bus išsiųsti per 72 valandas(pašalinti holiay ir weenkend), po to, aišku, mokėjimo, mes gauname.

2.Prašome įvesti teisingą pristatymo adresą ir kontaktinį telefono jūsų užsakymą, mes negalime imtis jokių undelivery reponsibility, nes negerai Gavėjo informaciją jums davė.

Žymos: paslėptas saugojimo šalikas, paslaptis compart, paslėptas paslaptis atlicināt, knygos laikymo dėžutė, knyga langelį saugus, stalo žaidimas, pistoletas sig, lauke saugus, užrakinti spintelę, saugus rakinimo.

Parašyti atsiliepimą

Vaikas Dovaną Žodynas Mini Seifas Knygos Paslėptas Paslaptis Saugumo Saugus Rakinimo Pinigų, Juvelyrinių Sertifikatą Saugojimo Spintelę Slaptažodį

Vaikas Dovaną Žodynas Mini Seifas Knygos Paslėptas Paslaptis Saugumo Saugus Rakinimo Pinigų, Juvelyrinių Sertifikatą Saugojimo Spintelę Slaptažodį