Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Infraraudonųjų spindulių Termometras Didelio Tikslumo Tri-colour Backlight LCD Ekrano Praktinių Ne-kreipkitės Kaktos Termometras Padidinti

Infraraudonųjų spindulių Termometras Didelio Tikslumo Tri-colour Backlight LCD Ekrano Praktinių Ne-kreipkitės Kaktos Termometras

€4.48

-25 %

€6.05

Nauja prekė

Amžius > 3 metų
Medžiaga Plastikiniai
Lytis Unisex
Plastiko Tipas ABS
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Cheerson

Savybės:

1. Tikslūs matavimo: produktas priima infraraudonųjų spindulių matavimo principas, o matavimo tikslumas yra kontroliuojama ±0.2℃, kuris gali įgyvendinti greitas ir tikslus temperatūros matavimas. .

2. Paprasta operacija: produktas palaiko vienas mygtukas temperatūros matavimas.Pateikti produktą į savo kaktos, paspauskite fotografavimo mygtuką, matuoti temperatūrą, ir ekranas temperatūra iš karto.

3. Trijų spalvų apšvietimas: produktas priima skaitmeninis ekranas skaitymo režimu ir yra trijų spalvų apšvietimas dizainas.Pagal spalvą ekrano, tai lengva spręsti, ar temperatūra yra normali, be to, yra aukštos temperatūros perspėjimas.

4. Daugiafunkcinis: produktas gali ne tik padeda matuoti žmogaus kūno temperatūrą, bet taip pat ir temperatūros matavimo objektai, tokie kaip kūdikiai, pieno ir karšto vandens, kuris yra patogu ir greita.

5. Aukštos sauga: produkto remia ne-susisiekite su infraraudonųjų spindulių matavimo, kurių galima išvengti kontakto infekcijos, labai pagerinti saugumo, ir gali būti naudojamas su savimi.

Aprašymas:

1. Šis produktas yra infraraudonųjų spindulių termometras, kuris naudoja optinių principus išmatuoti temperatūrą, su didelio tikslumo ir patikimus duomenis.

2. Produktas palaiko vieną mygtuką, temperatūros matavimas, kuris gali būti įjungtas tarp Farenheito ir Celsijaus, ir priima skaitmeninis ekranas skaitymo režimu, kuris yra greitai ir patogiai.

Techniniai duomenys:

Matavimo atstumas: 3-5cm

TEMPERATŪROS diapazonas: 32~42.9℃ (Kūno)

0~50℃ (Objektą)

Darbo sąlygos: 16~35℃

RH: ≤85%

Maitinimo įtampa: DC 1,5 V 2* AAA baterijos (neįtraukta)

Dydis: 149*77*43mm

Svoris: 100±3g

Pakuotė:

1* Termometras

1* Instrukcija

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: aukštos temperatūros infraraudonuosius, viryklė xiaomi, ne kontaktinę thermomet, žmogaus termometras, infraraudonųjų spindulių nuotolinio valdymo xiaomi, seeed, gm320, thermomet, humaniškai, cheerson drone.

Parašyti atsiliepimą

Infraraudonųjų spindulių Termometras Didelio Tikslumo Tri-colour Backlight LCD Ekrano Praktinių Ne-kreipkitės Kaktos Termometras

Infraraudonųjų spindulių Termometras Didelio Tikslumo Tri-colour Backlight LCD Ekrano Praktinių Ne-kreipkitės Kaktos Termometras

Panašūs produktai