Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! JK, JAV, FR, DE, ES Standartas, IP66 13A 16A 250V Neperpučiami ir Neperšlampami Lauko Sienos, Elektros Instaliacinės Dėžutės Elektros Lizdo Krovimas Krūva Padidinti

JK, JAV, FR, DE, ES Standartas, IP66 13A 16A 250V Neperpučiami ir Neperšlampami Lauko Sienos, Elektros Instaliacinės Dėžutės Elektros Lizdo Krovimas Krūva

€10.75

-25 %

€14.34

Nauja prekė

Nominali galia 4000W
Apsauga Nuo Perkrovos Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Diegimo Tipas Prie Sienos Tvirtinamas
Įžeminimas Standartinis Įžeminimas
Formos Aikštė
Modelio Numeris MP21 / MP22-UK
Funkcija Atsparus vandeniui lizdas
Application2 Komercinės
Ilginamojo Laido Ilgis NĖRA
Vardinė Įtampa 100-250V
Prekės Pavadinimas earu
Yra Protingas Prietaisas No
Application1 Pramonės
Vardinė Srovė 13A/15A/16A
Kištuko Tipas UK/FR/US/DE/ES
Wifi NO
Prašymas Komercinės

parametras:

Pavadinimas: Atsparus Vandeniui Jungiklis, Instaliacinės Dėžutės

Modelis: MP21/ MP22

Medžiaga: Plastikas

Vardinė Įtampa: 110-250V

Dažnis: 50/60Hz

Apsaugos Klasė: IP66

Neprivaloma Modelis: Single/Double

FR Standartinio Elektros Lizdo Pakilti

Korpuso Medžiaga: Plastiko

Darbinė Srovė: UK 13A/JAV 15A/FR ir ES 16A

Savybės:

1、IP66 atsparus Vandeniui: Su lauko vandeniui dvivietis kištukinis lizdas dizaino ir IP66 apsaugos klasę, lizdo gali puikiai saugos vandeniui atsparus sandariklis, kai uždarytas.Jis yra idealus pasirinkimas, saugaus elektros energijos tiekimo sudėtingomis sąlygomis.

2、Aukštos kokybės PC Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės PC medžiagos, patvarus, lizdo, gali veiksmingai užkirsti kelią vandens ir dulkių patekimo.Tvirtas, smūgiams atsparus kūną, kad nebūtų pertraukos arba išnyks.

3、Lengva Naudoti: vandeniui lizdą, turi dvi lizdo skyles ir rakinama padengti, siekiant išvengti atsitiktinio atidarymo.Vardinė įtampa 110V-250V.Nominali srovė yra 13A15A16A, kontaktų varža yra 100MΩ, ir izoliacijos varža yra 50MΩ.

4、Lengva Įdiegti: Prijunkite laidus prie plug-in terminalus, ir tada įdėkite juos, kabelio skerspjūvį, gali pasiekti 2.5mm2 per kabelį įėjimas, dideli elektros instaliacijos erdvė suteikia pakankamai erdvės, kad visi reikalingi kabeliai.

5、Universalus Naudojimas: neperpučiamas lizdas yra idealiai tinka naudoti soduose, seminarai, terasos, ir vonios kambarys.Ji gali būti greitai pašalinta iš namų ir atitinka aukštos kokybės standartus-termoplastinio, be halogenų ir atsparios daugelio chemijos korozijos.

Pakuotė:

1 x Jungiklio kištukinis Lizdas(JK/JAV/FR/DE Plug/tik lauke)

Pastaba: Turi būti įrengtas nelaidus vandeniui užveržiamas sandariklis pasiekti IP66

Žymos: žemės maitinimo lizdo, pop lizdas iki, Rimassukarevicius.lt suknelė, lauko sijonas vandeniui, lipdukas uk, es elektros lizdas, paslėptas lizdas, elektros lizdo, lizdas, lauko sienos kištukinis lizdas, įžeminimas.

Parašyti atsiliepimą

JK, JAV, FR, DE, ES Standartas, IP66 13A 16A 250V Neperpučiami ir Neperšlampami Lauko Sienos, Elektros Instaliacinės Dėžutės Elektros Lizdo Krovimas Krūva

JK, JAV, FR, DE, ES Standartas, IP66 13A 16A 250V Neperpučiami ir Neperšlampami Lauko Sienos, Elektros Instaliacinės Dėžutės Elektros Lizdo Krovimas Krūva

Panašūs produktai