Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! 10 Uostus Protingas KS USB Įkroviklis 50W 10A Siena Çkroviklio mobiliųjų Telefonų Tablet Kelionės Multi port Namų USB Įkroviklis Nemokamas Pristatymas Padidinti

10 Uostus Protingas KS USB Įkroviklis 50W 10A Siena Çkroviklio mobiliųjų Telefonų Tablet Kelionės Multi port Namų USB Įkroviklis Nemokamas Pristatymas

€15.56

-10 %

€17.48

Nauja prekė

Išvesties Sąsaja USB
Pavadinimas USB Įkroviklis
Tipas 5 iPhone įkroviklio
3 tipas 10 Port USB Įkroviklis
Kilmės KN(Kilmės)
Taikyti Greitas Mokestis Protokolai Parama
7 tipas Sienos kroviklis
6 tipas universalus kroviklis
GaN No
Modelio Numeris 10 prievadai Usb Įkroviklis
Tipas Kelionės
Maitinimo Šaltinis USB
Tipas 1 usb įkroviklis hub
Maks. Išėjimo Galia 15W
Prekės Pavadinimas VBESTLIFE
įėjimo įtampa AC 100v-240v
Tipas 8 Kelionės Įkroviklis
Kokybės Sertifikavimo ce
Tipas 2 Usb Įkroviklis Adapteris
Tipas 4 10 uoste, įkroviklis

Multi Uostų 10-Port USB Įkroviklis 50W 10A Siena Çkroviklio mobiliųjų Telefonų Tablet Universalios

Savybės:

Platus įtampa AC 100-240V daro tai taikomas visame pasaulyje, suderinama, puikiai tinka keliaujant su kelis įrenginius.

Built-in intelligent IC chip nustatyti ir pateikti greito įkrovimo prie jūsų didelio galingumo prietaisus automatiškai.

Įrengta daugiafunkcinė apsaugos funkcijos: trumpo jungimo apsauga, protingi kelių saugos apsaugą, per srovės apsaugos nuo viršįtampio apsauga ir daugiau temperatūros apsauga.

Ateina su 1,6 m ilgio kabelis, kuris daro tai gana patogu naudoti.Kompaktiškas ir erdvės taupymo dizainas leidžia jums išsaugoti jūsų prietaisų ir kabelių organizuotas įkrovimo metu.

Palaiko kelis įrenginius, įskaitant, skeneriai, spausdintuvai, skaitmeniniai fotoaparatai, vaizdo kameros, garsiakalbiai, peles, klaviatūras, išorinius diskus, MP3 grotuvus ir daugiau.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS + PC+ PCBA

Spalva: Juoda, Balta (Pasirinktinai)

Kištuko Galima: JAV Kištuko, EU Plug, UK Plug

Įėjimo Įtampa: AC 100V-240V

Išėjimo Srovė: 10A (Single-port didžiausias 2.4)

Įkrovimo Funkcijos: Protingas IC išvesties apsauga, vieną-port didžiausias 2.4

Dydis: 11.1 x 6.8 x 2.7 cm / 4.4 x 2.7 x 1inch

Kabelio Ilgis: Apie 1,6 m / 63inch

Kiekis: 1pc

Fitments: telefonu, mygtukai ir kt.

Pakuotė:

1 x 10-Port USB Įkroviklis

Pastaba:

1. Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.Prašome atkreipti realus, kaip standartas.

Garantija Ir Grąžinimas

1. Visas prekes mes parduodame, yra geros kokybės, ir pagal tyrimo, kol jie yra siunčiami.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema.

2.Jei yra keletas darbų ar medžiagų defektų, produktus, prašome susisiekti su mumis pirma , mes keisis, tai ar pasiūlyti kitų sprendimų jums padaryti pasirinkimą.

3.Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping.Visi parodyti elementus, kurie turi būti geros būklės.Jie turi būti pagal resalable būklės.Žmogaus sukeltų defektų nėra garantuotas, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t.Ačiū už supratimą ir bendradarbiavimą!

Pristatymas:

1. Mes atsiųsime sklypus, per 2 darbo dienas (išskyrus šeštadienį ir sekmadienį), po pirkėjo mokėjimo tikrina Rimassukarevicius.lt pagal pristatymo būdą, kurį pasirinkote, ar patikimesnis ir greitesnis būdų, kaip ypatingomis aplinkybėmis.Mes palikti pranešimą pasakyti sekimo numerį, kai mes išsiųsti prekes jums.

2. Jeigu turite kokių nors reikalavimų dėl prekių aprašymas ir deklaruota vertė laivybos gavimo dienos (komercinė sąskaita faktūra),pls palikite mums žinutę po apmokėjimo.

Atsiliepimai

1. Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome neskubėti palikti mums teigiamų atsiliepimų.Jūsų padrąsinimo, tai padės mums žengti į priekį ir nuolat gerinti mūsų paslaugas.

2. Jei esate nepatenkintas prekės buvo užsakytos, nesijaudinkite, pls susisiekti su mumis pirmą, mes išspręsti problemą jums laiku.Manau, mes galime išspręsti bet kokį ginčą, per draugiškas derybas.

Žymos: pramonės usb įkroviklis, kroviklis turbo, 1a įkroviklis, usb turbo įkroviklis, 50w įkroviklis, greitas usb įkroviklis, nano usb įkroviklis, azdent usb įkroviklis, kintamosios srovės kroviklis, prekės usb įkroviklis.

Parašyti atsiliepimą

10 Uostus Protingas KS USB Įkroviklis 50W 10A Siena Çkroviklio mobiliųjų Telefonų Tablet Kelionės Multi port Namų USB Įkroviklis Nemokamas Pristatymas

10 Uostus Protingas KS USB Įkroviklis 50W 10A Siena Çkroviklio mobiliųjų Telefonų Tablet Kelionės Multi port Namų USB Įkroviklis Nemokamas Pristatymas

Panašūs produktai