Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Ekologiškų Kanapių Audinio Vystyklų Įterpti Stiprintuvas Žaliavos, Kanapių, Medvilnės Audinio Makiažo Valiklis Pagalvėlės Vystyklų Įterpti Padidinti

Ekologiškų Kanapių Audinio Vystyklų Įterpti Stiprintuvas Žaliavos, Kanapių, Medvilnės Audinio Makiažo Valiklis Pagalvėlės Vystyklų Įterpti "PASIDARYK pats" Audiniai

€19.63

-48 %

€38.49

Nauja prekė

Stilius Kanapės
Sertifikatas Pasaulinė Organinės Tekstilės Standartą
Audinio Naudojimas 2 makiažo valiklis pagalvėlės,patalynės komplektai siuvimo,drabužių,pagalvėlė,vaikams drabužiai
Plotis 150cm
Produkto pavadinimas kanapių medžiaga
Didmeninė Taip
modelis Nebalintas
Audinio Naudojimas 1 tinka audiniu vystyklų ,vystyklų įdėklai
Kilmės KN(Kilmės)
Rinkinys Tipas No
Neaustinių Technics Kanapės
Megztas Modelis Kanapės
G svoris 330 g / square skaitiklis
Tipas Kanapės
Prekės Pavadinimas mling
Medžiaga
audinio konstrukcija 55% kanapės+45%medvilnės
Audinio Ilgis 1 metras
Technics Audiniai
Funkcija Kvėpuojantis
audinio plotis 150 CM
Tipas Didmeninės No
Produkto Tipas Ekologiškų Audinių

Ekologiškų Kanapių Audinio Vystyklų Įterpti Stiprintuvas Žaliavos, Kanapių, Medvilnės Audinio Makiažo Valiklis Pagalvėlės Vystyklų Įterpti "PASIDARYK pats" Audiniai

Atkreipti dėmesį :

daugiau nei vienas gabalas bus išsiųstas nuolat be pjovimo

Medžiaga: 55% kanapės+45% medvilnės.tankus ir minkštas.kvėpuojantis .

G svoris: 34 0-350 g / square skaitiklis

Audinio ilgis: 1 metras

Audinio Plotis: 150 cm

Naudojimas: tinkama medžiaga vystyklų ,vystyklų įdėklai,makiažo valiklis pagalvėlės,patalynės komplektai siuvimo, drabužių,pagalvėlė, vaikams drabužių siuvimo ir t.t.

Prašome atkreipti dėmesį, kad fizinio nr. vaizdas labai ryškus, priklausomai nuo jūsų monitoriaus spalvų yra neišvengiamas, proto apeiti.

Audinio kartais mažas trūkumas: džemperiai, buvo trūksta, siūlai neišvengiamas.Nedidelis defektas neturi įtakos didelis poveikis

Apmokėjimas:

Mes priimame sąlyginio Deponavimo.Jei jums reikia mokėti mums kitais būdais, prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu arba internete TradeManager.Iki mokėjimo, prašome patikrinkite savo pristatymo informacija: adresas, pavadinimas, pašto kodas, telefono numerius ir pan.jei norite pakeisti, kol mes laivas juos, prašome atkreipti dėmesį į mūsų naują adresą.

Grąžinimo Politika:

Jei jūsų netenkina tai, ką galite įsigyti, prašome siųsti jį atgal į jo originalioje pakuotėje per 7 dienas.Mes grąžinsime jūsų pinigus.Mes galime pasiūlyti grąžinimo ir grąžinimo prašymą galima tik užklausas per savaitę po sklypas gavo & grąžinant prekę, taip pat būklės, kokios gavo.

Mes siūlome 100% grąžinimo jei prekė yra pažeista, prieš atvykstant, jums reikia padaryti, yra siųsti mums aišku, nuotraukų parodyti, kad jis yra pažeistas.Sugedęs padėtis turi būti pastebimas per 7 dienas nuo gavimo dienos.

Prašome nepalikite neigiamo grįžtamojo ryšio su mumis , jei esate nepatenkinti su elementą, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes atsakysime per 24 valandas spręsti problemas, net siūlo grąžinti visą jums.tačiau, laivybos mokestis turi būti sumokėti pirkėjas.Ačiū!

Vežimą:

Paprastai mes teikiame Nemokamas Pristatymas per Rimassukarevicius.lt Standartinis Pristatymas

Ar Kinija Paštu, Oro Paštu.Tai pigiau, bet lėčiau.Mes pristatysime elementai-3 darbo dienas (išskyrus savaitgalius) nuo mokėjimo comfirmation .Sklypo trunka 1-4 savaites, kad pasiektų jus.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties.Nuotolinio šalių ir griežtai Muitinės e.g.Brazilija) bus padaryti jį ilgiau nei 4 savaites, prašome būti kantriems.Jei negalite laukti, kad ilgai, prašome pasirinkti kitų laivybos būdų, kaip EMS/ FedEx/ UPS/ DHL.

Dabar Kinija Paštu Oro Pašto priimti sklypų dauguma šalių,Jei jūsų šalies nėra sąraše, prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jums pasirinkti geriausias laivybos kelią .

Pastaba :

Jei pasirinksite nemokamas pristatymas parinktį, jūsų sklypo bus pristatomos tiesiai į jūsų namus tik vieną kartą, ar ji bus atsiųsti į jūsų vietos post office, tada jums reikia imtis savo sekimo numerį ir savo asmens TAPATYBĖS rinkti savo daiktus.Mes jus informuosime, iš karto, kai jūsų siuntinys buvo išsiųstas.

Bet Skubos tvarka, ar jums reikia sujungti siunta, prašome susisiekti su mumis ir pakeisti siuntimo būdo Express, rasime geriausią sprendimą, sutaupyti savo išlaidas.

Atsiprašome, kad P. O. Dėžės ir karinės adresai (GOA, FPO) negali būti pristatytas.

Atsiliepimai:

Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome padėti "palikti Teigiamų Atsiliepimų" ir "5 Puikus Žvaigždės", kai gauto pavedimo ir mes bus daryti tą patį už jus.

Ačiū apsipirkti čia .Linkiu gerai praleisti laiką čia!Ateiti dar kartą, mes atnaujinti nauji elementai kasdien!

Susisiekite Su Mumis:

Jūs galite bendrauti su mumis už bet kokius klausimus per TradeManager, mes pasistengsime atsakyti jums greitu .Jei mes ne internetu, prašome elektroniniu paštu mums, mes susisieksime su jumis per 24 valandas.

Žymos: margo kailio audinys, barkcloth, Audinys, muslino medžiaga vystyklų įdėklai, džiuto audinys, ulta makiažo valiklis medžiaga, unikalus žymėjimo įrankis makiažas, audinio kratinys, tabako, bambuko medvilnės audinio.

Parašyti atsiliepimą

Ekologiškų Kanapių Audinio Vystyklų Įterpti Stiprintuvas Žaliavos, Kanapių, Medvilnės Audinio Makiažo Valiklis Pagalvėlės Vystyklų Įterpti

Ekologiškų Kanapių Audinio Vystyklų Įterpti Stiprintuvas Žaliavos, Kanapių, Medvilnės Audinio Makiažo Valiklis Pagalvėlės Vystyklų Įterpti "PASIDARYK pats" Audiniai