Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! LED Lampe Led Nešiojamų Dėmesio centre Saulės Darbo Žibintas atsparus Vandeniui 2-Avarinis Režimas Įkraunamas Prožektorius Stovyklavimo Žibintas Padidinti

LED Lampe Led Nešiojamų Dėmesio centre Saulės Darbo Žibintas atsparus Vandeniui 2-Avarinis Režimas Įkraunamas Prožektorius Stovyklavimo Žibintas

€3.99

-17 %

€4.81

Nauja prekė

Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Modelio LED Karoliukai Kita
Sniegas 400lm
Apšvietimo kampas 120 laipsnių
Režimo Jungiklis Kita
Naudojimas Kempingas , mobiliojo galia bankas
Modelio Numeris DJ200012
Elemento Tipas Nešiojamų Akiratyje
Įėjimas 5 V
Įkrovimo Laikas 4-6 H
Spalvos Temperatūra 6500 K(šaltai balta)
Pagrindo Tipas Pleišto
Prekės Pavadinimas RAKTAS-LAIMĖTI
Spindulio Kampas 180°
važiavimo laikas 8-12 h
Galia 20w
Sertifikavimo ROHS
Atsparus vandeniui IP65

Aprašymas:

*1. Įvestis: 5 V

*2. Apšvietimo Kampas: 120 laipsnių

*3. Atsparus vandeniui: IP65

*4. Važiavimo Trukmė: 8-12 h

*5. Įkrovimo Laikas: 4-6 h

*6. Spalvos Temperatūra: 6500 K(šaltai balta) Savybės:

*1. Mobiliųjų galios funkcija-skirta įvesties ir išvesties USB sąsają, jums patogiu įkrauti savo mobilųjį telefoną bet kuriuo metu.Jis gali būti naudojamas kaip atsarginis energijos šaltinis telefonų arba kitų mobiliųjų įrenginių avarinių situacijų.

*2. Patogus ir lankstus.Belaidžiu COB LED darbo lengvas, tvirtas ir patvarus 180 laipsnių besisukančiu reguliuojama rankena, lengvai galėsite pakabinti jį ir padėkite jį bet kur.LED darbo šviestuvai gali būti pakabinami ant sunkvežimių ar vyks ranka.

*3. IP65 vandeniui reitingų, labai tinka stovyklavimui, žvejybai, nuotykių, automobilių techninės priežiūros arba naudojamas kaip avarinis apšvietimas.Į ratchet rankena dvigubinamas kaip reguliuojamas stovas.Nešiojamų ir lengva saugoti.

*4. Energijos taupymo, didelio efektyvumo ir ilgą tarnavimo laiką.Palyginti su halogeniniai prožektoriai, naudoti patvarus, super ryškus Led reikalauja pakeitimo ir numatomas vid.tarnavimo laikas yra ilgesnis nei 25 000 valandų.

*5. Jei tvirtas prožektorius yra pagamintas iš aukščiausios storio, lieto aliuminio su šilumos-išsklaidyti kūno bamperio apsaugos.Ji būtų griežta smūgiams, vibracijai ir ekstremalių temperatūros testus.Komplektą Sudaro:

1 x kempingas šviesos

Žymos: edc fakelas, vastfire įkrovimo nešiojamų cob led darbo lemputė, žibintų remontas, stovykla lempos, 12 v led lempos, led darbo lempa, saulės vandeniui darbo lemputė, dėmesio led darbo, lempa, powerbank saulės.

Parašyti atsiliepimą

LED Lampe Led Nešiojamų Dėmesio centre Saulės Darbo Žibintas atsparus Vandeniui 2-Avarinis Režimas Įkraunamas Prožektorius Stovyklavimo Žibintas

LED Lampe Led Nešiojamų Dėmesio centre Saulės Darbo Žibintas atsparus Vandeniui 2-Avarinis Režimas Įkraunamas Prožektorius Stovyklavimo Žibintas

Panašūs produktai