Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Reguliuojamas 4-83mm Diamond Atidarymo Grąžtas Plytelių, Stiklo Skylę Locator Pamatė Core Tiek Vadovas Chuckas Positioner Su Dulkių Bazės Gyvis Padidinti

Reguliuojamas 4-83mm Diamond Atidarymo Grąžtas Plytelių, Stiklo Skylę Locator Pamatė Core Tiek Vadovas Chuckas Positioner Su Dulkių Bazės Gyvis

€8.43

-30 %

€12.05

Nauja prekė

Kilmės KN(Kilmės)
produkto Etiketėje 07 Skylę Locator Positioner
produkto Etiketėje 03 medienos apdirbimo skylę locator
produkto Etiketėje 06 Plastikiniai Gręžimo Vadovas
Modelio Numeris skylę pamatė locator
produkto Etiketėje 04 Reguliuojamas Skylę Locator
produkto Etiketėje 01 skylę pamatė locator
produkto Etiketėje 02 skylę locator gręžimo
produkto Etiketėje 05 Plytelių Stiklo angos Locator
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
produkto Etiketėje 08 Pramonės Hole Punch
Sertifikavimo CE

Pecifications:

Būklė: 100% visiškai Naujas Medžiaga: Inžinerijos plastiko Spalva: Žalia Įtempimo Diapazonas: 4-80mm / 0.2-3.1 colių Gaminio Dydis: Apytiksl. 15 * (18.5-25) cm / 5.9 * (7.3-9.8) colių Pakuotės Svoris: Apytiksl. 372g Pakuotė: 1 x Kolonėlė Skylę Locator Pastaba: 1. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą. 2. Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas, prašome suprasti.

Reguliuojamas 4-83mm Diamond Atidarymo Grąžtas Plytelių, Stiklo Skylių Aptikimo Funkcijos:1:Pagamintas iš inžinerijos kokybės plastiko, patvarus kokybės, nėra lengva gauti krekingo kaip tie, kurie silpnose šalyse.2:Reguliuojamas plokštės "atverti ilgis yra 4-80mm, pakankamai didelis, kad įdėti į visų dydžių' hole saws.3:tikslesnis gręžimas, lengva laikyti ir gali būti naudojamas daug kartų.4:Siurbimo bazė yra gera stiprybės paspaudę centravimo jig stora ir gerai ant lygaus paviršiaus.5:Vadovas skylę pamačiau, arba gręžimo karūnos gręžimo aišku skyles ant plytelių, stiklo, marmuro, žuvų bakas, granito, keramikos ir kt.

1.Gyvis Paspauskite Rankena

2.Veleno padėties nustatymo varantys

3.Imtuvas tvirtinimo

4.Chuck Padėties Nustatymo Rankenėlę

5.Guolių Padėties Nustatymo Skylę

Gręžimo Vadovas

Vadovas skylę pamačiau, arba gręžimo karūnos gręžimo aišku skyles ant plytelių,stiklo,marmuro,žuvų bakas,granito,keramikos ir kt.

Skylę Locator

Siurbimo bazė yra gera stiprybės paspaudę centravimo jig stora ir gerai ant lygaus paviršiaus.

Gaminio Medžiaga ir Funkcijos

Inžinerijos Plastiko, Sandariai Guolis,Keraminių plytelių tikslesnis gręžimas,Reguliuojamas plokštės "atverti ilgis yra 4-80mm, pakankamai didelis, kad įdėti į visų dydžių' hole saws.

Daryti ženklą skylių

Padėtį šiek tiek į riba skylę ir paspauskite chuck rankena užrakinimo poziciją

Sugriežtinti fiksuota pozicija sukiųjų velenų rato ir palaikykite stabilizatorius

rezultatai

Instrukcijos

1.Daryti ženklą skylių.

2.Padėtį šiek tiek į riba skylę ir paspauskite chuck rankena užrakinimo poziciją.

3.Sugriežtinti fiksuota pozicija sukiųjų velenų rato ir palaikykite stabilizatorius.

4.Rezultatai.

Kokybės sertifikatai rodo

Vežimo paslaugas, Kai jums pasirinkti bet kokia Paštu, mes bus padaryti savo sprendimą išsiųsti jį per vieną iš žemiau siunta požiūrio.ePacket: gera kai kuriose šalyse.Vidutinis pristatymo laiką yra 15 ~ 35 dienų.Bet negaliu siųsti belaidžius grąžtai ir bet kokia mašina, su baterija.Kinija Paštu Oro Paštas: dauguma pasaulio šalių.Bet vidutinis pristatymo laiką yra 15 ~ 60 dienų.Ir gali siųsti tik bendro paketo.Rimassukarevicius.lt Standartinis Pristatymas: geros, daugelyje pasaulio šalių.Vidutinis pristatymo laiką yra 15 ~ 35 dienų.Bet negaliu siųsti belaidžius grąžtai ir bet kokia mašina, su baterija. 4PX Po Sąjunga: gera Europos counries, vidutinis pristatymo trukmė-10 ~ 35 dienų.Gali siųsti belaidžius gręžimo, bet negalite siųsti vieną bateriją.Netherland Paštu: geras Europos counries, vidutinis pristatymo trukmė-10 ~ 35 dienų.Gali siųsti belaidžius gręžimo, bet negalite siųsti vieną bateriją.DHL: DHL yra greitas ir užtruks maždaug 3-7days daugelyje šalių, tačiau ji gali sukelti užsakymą pareiga.Pirkėjai yra atsakinga už muitų mokesčiai.Patarimas : Mes paprastai deklaruoja mažesnę kainą sąskaitos faktūros/sąskaitos padėti išvengti muito, bet jei turite kokių nors prašyti apie deklaraciją, prašome palikti mums pranešimą užsakymo iki išsiuntimo.

Kokybės sertifikatai rodo

Žymos: gręžimo stovo, siurbtukas plytelių, stiklo lab vamzdis, dulkių diamond šveitimas, korundo šlifavimo ratas drožtukas, bradas taško grąžtas, 200mm vamzdis, teptuku namas, valdovas plytelių, gręžimo guid.

Parašyti atsiliepimą

Reguliuojamas 4-83mm Diamond Atidarymo Grąžtas Plytelių, Stiklo Skylę Locator Pamatė Core Tiek Vadovas Chuckas Positioner Su Dulkių Bazės Gyvis

Reguliuojamas 4-83mm Diamond Atidarymo Grąžtas Plytelių, Stiklo Skylę Locator Pamatė Core Tiek Vadovas Chuckas Positioner Su Dulkių Bazės Gyvis

Panašūs produktai