Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Besegad 40PCS Fotoaparato Priedų Rinkinys su Foto Rėmelis Albumą PU Atveju Lipdukai Diržu, Fujifilm Instax Mini 11 Momentinis Fotoaparatas Padidinti

Besegad 40PCS Fotoaparato Priedų Rinkinys su Foto Rėmelis Albumą PU Atveju Lipdukai Diržu, Fujifilm Instax Mini 11 Momentinis Fotoaparatas

€10.21

-24 %

€13.61

Nauja prekė

Pakuotė Taip
Medžiaga PU
Modelio Numeris Fotoaparato Priedai, Mini 11
Stilius Rankinės
Naudoti Momentinis Fotoaparatas
Tipas Fotoaparatų Dėklai, Krepšiai
Prekės Pavadinimas Besegad

Daugiau Produktų:

Besegad 40PCS Fotoaparato Priedų Rinkinys su PU Byla Foto Rėmelis Albumo Lipdukai, Diržu, Fujifilm Instax Mini 11 Momentinis Fotoaparatas

Informacija:

40PCS Fotoaparato Priedai Grupė: Įskaitant 1pcs 64-lizdas albumą, 10vnt sienos pakabinti rėmas, 10vnt įrašus, 1pcs virvę, 5vnt foto rėmelis, 1pcs pen, 1pcs virvelę, 1pcs fotoaparato krepšys ir 10vnt lipdukai.Suderinama su Fujifilm Instax Mini 11 momentinis fotoaparatas.

Nešiojamas Fotoaparatas Atveju: Daro tai nėra būtina imti fotoaparatą, kai fotografuojate, ir reguliuojamas diržas per petį idealiai tinka naudoti lauko sąlygomis.

Foto Rėmai: Vietos savo mėgstamų nuotraukų rėmeliai, ir pakabinti juos aukštyn arba stovėti ant darbalaukio, kad jūsų nuotraukos, įdomus ir įsimintinas.

Kiti Priedai: Jūs galite pridėti įdomus spalvų aplink savo foto per spalvingų lipdukų, ir albumo leidžia saugoti iki 64pcs nuotraukas.

Puiki Dovana: nuostabus dovana jūsų draugų ar šeimos narių gimtadienio, vestuvių, Kalėdų, Padėkos ir kt., padeda įrašinėti savo laimingą laiką.

Specifikacija:

Medžiaga: PU oda

Kamera atveju dydis: 14 x 12,5 x 7.2 cm/5.51 x 4.92 x 2.83 colių

Pastaba:

1. Dėl vadovo matavimo, gali būti nedidelių nuokrypių.

2. Fotoaparatas nėra įskaičiuoti!

Galimos spalvos: juoda, balta, rožinė, juoda, violetinė

Praneškite mums norimą spalvą, kai jūs perkate jį, ar dar mes atsiųsime atsitiktinai

Pakuotė:

1 x 64-Lizdas Albumas

10 x Sienos Pakabinti Kadrų

10 x Įrašus

1 x Virvė

5 x Nuotraukų Rėmeliai

1 x Pen

1 x Dirželis

1 x Kamera Atveju

10 x Lipdukai

Mokėjimo >>

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Siuntos >>

1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

Garantija >>

1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Grįžti & Grąžinti >>

1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

Atsiliepimai >>

Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

Žymos: instax mini, korėjos foto krepšys, fujifilm instax mini 11 popierius, filmas instax mini, fujifilm, 600 filmas, krepšys vaizdo kamera, instax mini dekoro priedai, instax, huji.

Parašyti atsiliepimą

Besegad 40PCS Fotoaparato Priedų Rinkinys su Foto Rėmelis Albumą PU Atveju Lipdukai Diržu, Fujifilm Instax Mini 11 Momentinis Fotoaparatas

Besegad 40PCS Fotoaparato Priedų Rinkinys su Foto Rėmelis Albumą PU Atveju Lipdukai Diržu, Fujifilm Instax Mini 11 Momentinis Fotoaparatas

Panašūs produktai