Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Dviračių Stipinai Variklinių Varantys 12G/K Dviračių Stipinai su Speneliai Padidinti

Dviračių Stipinai Variklinių Varantys 12G/K Dviračių Stipinai su Speneliai "J" Lenkimo Sidabro, Plieno, Rato stipinai MTB Kelių Ratlankiai, Elektriniai Dviratį

€14.89

-27 %

€20.68

Nauja prekė

Mount Vieta Variklis Ratlankiu
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Tipas J lenkimo
Tinka su hub variklis varantys
Kiekis 36Pcs
Ilgis Optional
accessary Spenelius
Ilgis (mm) 151 - 250mm
Skersmuo 2,5 mm
Produkto pavadinimas Dviračių Stipinai
spalva SIDABRINĖ
Kilmės KN(Kilmės)

12G dviračių stipinai už hub variklis

1 pakelis = 36 vienetų

Skersmuo: 2.5 mm

1.Mes garantuojame, kad laivas per 48~84 valandas po apmokėjimo patvirtinimo .(exceptHoliday) Kai produktą reikia gaminti po užsakymo išsiųsti per 14days.

2.Jei pasirinksite pardavėjo pristatymas metodas,mes išsiųsti paketą jūrų Laivą, kuris labiausiai ekonomikos laivybos metodą mes jums pasirinkti.Ir ji paprastai trunka tol, kol 30-75 dienų. (Oras ir Muitinės priežasčių sukėlė vėlavimų nėra, bet pratęsti laivybos apsaugoti, prašome susisiekti su mumis.)

3.Įsitikinkite, pristatymo adresą ir kontaktinį numerį, yra teisinga.Mes nesame atsakingi už jokį klaidingą ar nepristatyti adresai.

4.Mes taip pat gali pasirinkti ir kitas greitesnis pristatymas metodas(DHL, "Fedex", UPS ir kt.) pagal jūsų poreikius ,ir, žinoma, reikalauja papildomų pašto išlaidų.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai jūs jį gavo.Jei šis straipsnis yra gavo daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, panaudota arba atidarykite viduje pakavimo poveikis antra parduodame nebus problema jums grąžinti pinigus orreplacement.

2.Afterconfirming problemas, kurias sukelia paties produkto ar transportavimo problemų, mes pasirūpinsime grąžinti, grąžinti arba siuntimas iš naujo.

3. Jei per 7 dienas asmeninių priežasčių grąžinti mums yra priimtini, bet ne organizuoti grąžinimas prekių.Ir išskaičiuos pirma, laivybos mokestis jūsų užsakymą.

1.Mes priimame mokėjimus Alipay ar kitas mokėjimo būdas gali apdoroti iki Alipay.Daug, kad sutikti su T/T", " Paypal nebuvo priimti

2.Prekė turi būti išmokėtos per 20 dienų po to, kai ji užsakyta, ar Rimassukarevicius.lt sistema bus pradėti bylą nutraukti operaciją.

1.Siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Ji yra labai dėkingi, kad jūs paliekate 5 ŽVAIGŽDUČIŲ atsiliepimų, jei esate patenkinti jūsų užsakymą.

Žymos: dviračių įmova, spenelių mtb raudonas, 26 ratlankio, dviračių stipinai 12g 13g, viršutinė g 12, 26 colių ratlankis, sh 150, elektrinis dviratis 12g stipinai, gumos dviračių stipinai, mašina dviračių stipinai.

Parašyti atsiliepimą

Dviračių Stipinai Variklinių Varantys 12G/K Dviračių Stipinai su Speneliai

Dviračių Stipinai Variklinių Varantys 12G/K Dviračių Stipinai su Speneliai "J" Lenkimo Sidabro, Plieno, Rato stipinai MTB Kelių Ratlankiai, Elektriniai Dviratį

Panašūs produktai