Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Originali Nillkin Magnetinio Sulankstomas Stovas Bamperis Odos Apversti Atveju Smart Cover Padidinti

Originali Nillkin Magnetinio Sulankstomas Stovas Bamperis Odos Apversti Atveju Smart Cover "Pabusti Miego Apsaugoti "Apple ""iPad" Pro 11 colių 2020 m.

€23.17

Nauja prekė

Suderinamos Prekės Apple iPad
Savybės Pabusti Miego
Modelio Tipas Kietas
Modelio Suderinamumas už "ipad" pro 11 colių 2020 m.
Plotis 201cm
Už "IPad" Modelį "iPad" Pro 11 colių
spalva juoda
Taikymo Nešiojamojo Kompiuterio Dydis 11"
Ilgis 260.4cm
Pakuotė Taip
Medžiaga PU
Tipas Apsaugos Shell/Oda
Stilius Mados
Modelio Numeris už "ipad" pro 11 colių 2020 m.
Dizainas/Apdaila Verslas
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Lašas atsparumas

Nillkin Bamperis Odinis dėklas Pagamintas, importuotas TPU, PC ir PU medžiagos, Bamperis suteikia jūsų "iPad" triguba apsauga.Pelėsių pagal neatsiejama įpurškimo su geometrinis dizainas subtiliai dera su apsaugos ir mados.Flip dangtelis yra pagamintas iš pasirinkto PU odos su dot tekstūros, kuris yra tvirtas ir neslystantis.Built-in magnetai ryšį palaiko "iPad" auto-pažadinti/miego funkcija, padedanti išsaugoti "iPad" energijos ir prailginti jo akumuliatoriaus veikimo laikas.Unikalus sulankstymas dangtelį, leiskite jums parodyti savo "iPad" bet kuriuo kampu, o rašyti, skaityti ir naršyti internete.Patogioje už jūsų darbą bei pramogas.Įrengta buferiai ant kiekvieno kampo, apsaugoti jį nuo nulio, ir šoko.

Žymos: nillkin filmas "ipad", knygoje "ipad" pro nillkin, atveju "ipad" pro 9 7 nillkin, nilkin "ipad " pro", apple ipad 3 atveju nillkin, iphone12 pro atveju nillkin, nillkin "ipad" ekrane, nillkin ipad kabelis, "ipad mini" atveju nillkin, nillkin bamperis ipad.

Parašyti atsiliepimą

Originali Nillkin Magnetinio Sulankstomas Stovas Bamperis Odos Apversti Atveju Smart Cover

Originali Nillkin Magnetinio Sulankstomas Stovas Bamperis Odos Apversti Atveju Smart Cover "Pabusti Miego Apsaugoti "Apple ""iPad" Pro 11 colių 2020 m.

Panašūs produktai