Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Xiaomi Signalo Stiprintuvas Maršrutizatoriaus Wifi Gigabit Norma-Qualcomm Ax3600 Aiot-band 5G Išorės Padidinti

Xiaomi Signalo Stiprintuvas Maršrutizatoriaus Wifi Gigabit Norma-Qualcomm Ax3600 Aiot-band 5G Išorės

€121.26

-34 %

€186.55

Nauja prekė

Masto 1
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Modelio Numeris xiaomi maršrutizatorius wifi6 ax3600
Prekės Pavadinimas Xiaomi
Gyro NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Valdymo Kanalai 2 Kanalai
Maksimalus Greitis Greitai
Savybės Mirksi

Xiaomi AIoT Maršrutizatoriaus Wifi 6 5G AX3600 Wifi6 600Mb Dual-Band 2976Mbs Gigabit Norma Qualcomm A53 Išorinio Signalo Stiprintuvas

Xiaomi AIoT Maršrutizatorius AX3600 ( Pridėti Krepšelį Pirmą kartą )

Greitai, Wi-Fi, 6 " Smart Nauja Patirtis, Ethernet tinklo nėra, kaip ir mobiliųjų Telefonų Standartas gali naudoti Worldwide

"Wi-Fi" 6 maršrutizatorius, naują šuolį Interneto patirtį

"Wi-Fi" 6 (802.11 ax) yra naujos kartos "Wi-Fi" standartas.Palyginti su ankstesnės kartos "Wi-Fi" 5 (802.11 ac) pagal perdavimo koeficientas, signalo aprėptį ir duomenų vėlavimo .Ypač tuo atveju, kai kelis terminalo įrenginiai yra prijungti vienu metu, Wi-Fi, 6 maršrutizatorius gali gerokai sumažinti ir sumažinti vėlavimą ir leidimosi terminalo prietaiso.

Qualcomm 6-core verslo klasės profesionalus lustų rinkinys

Įmonės lygio profesionalus chip IPQ8071A įrengtas, su "Qualcomm 4 branduolių 64 bitų A53 CPU + 2 core tinklo pagreitis, variklis, jo DMIPS pajėgumas yra kur kas stipresnis nei kitų maršrutizatorių pardavėjai" lustu sprendimai su pačiu greičiu specifikacijų su stipresniais apdorojimo galia ir stabilesnį veikimą.

Dual-band vienalaikio belaidžio teorinės normos iki 2976Mbps

Xiaomi AIoT maršrutizatorius AX3600 suteikia dviejų dažnių juostų 2,4 GHz ir 5 ghz.Abi grupės paramos 802.11 ax technologijų ir nesikerta vieni su kitais.Dual-band vienalaikio belaidžio norma yra iki 2976Mbps *. 2.4 GHz dažniu, dėžė dar, geriau ir geresnių rezultatų per sieną; mažiau 5 ghz dažnių juostoje trukdžių, didelis, žr. apibrėžimą video, žaisti žaidimus dideliame patirties, sklandžiau.

6 aukštos kokybės išorės signalų stiprintuvai

2,4 GHz juostoje ir 5 ghz dažnių juostoje yra įrengta dviejų ir keturių išorinių aukštos kokybės signalo stiprintuvai (PA + LNA), atitinkamai.PA (galios stiprintuvas) veiksmingai stiprina signalų perdavimo galia, todėl signalas perduodamas maršrutizatorius toliau ir stipresnis per sieną.LNA (Žemo Triukšmo Stiprintuvas) signalo priėmimo jautrumas, gali būti tobulinamas, kad maršrutizatorius gali būti prijungtas gauti daugiau silpnus signalus.

512MB didelio atminties, palaiko iki 248 prietaisai

Pavyzdinę maršrutizatorius yra sudėtingos aplinkos, kad reikia remti daug žmonių, atviras hacks, šeimos susibūrimai, ir linksmintis su daug žmonių ir įrangos.Įrengta 512MB didelio atminties, AX3600 palaiko iki 248 prijungtus įrenginius tuo pačiu metu, kad būtų galima lengvai susidoroti su įvairių vietų.

Smart AIoT antenos lengviau išmanieji įrenginiai įvesti tinklo

Įrengta nepriklausoma AIoT smart antena, atidarykite Mijia App automatiškai atrasti uninitialized Xiaomi išmanieji įrenginiai *, lengvai prieigai prie tinklo su vienu paspaudimu, ir pradėti protingas gyvenimą.Kad daro toli nuo namų, namų, tėvai, soros smart įsigyti naujų įrenginių, taip pat galite tėvams padėti greitai užbaigti konfigūracijos.

OFDMA technologija

OFDMA technologija yra vienas iš labiausiai akivaizdus skirtumų tarp AX3600 ir tradicinių maršrutizatoriai.Jis leidžia AX3600 siųsti duomenis į kelis galinius įrenginius, tik su viena pavara (iki 8 galinių įrenginių,*), o tradiciniai maršrutizatoriai reikia paeiliui kelis kartus.Dėžė gali užpildyti duomenų perdavimo kelis galinius įrenginius.Taip, kad kelis OFDMA jei aparatai, o veiklos perdavimo efektyvumas žymiai padidėjo, sumažėjo nedelsiant.

MU-MIMO technologija *, lygesnė multi-user Interneto prieigos

MU-MIMO technologija leidžia daug antenos maršrutizatorius, tarnauti kelis įrenginius vienu metu, taip, kad kiekvienas prietaisas yra gydomi prioritetas.Jis nelėtina patirtis, kitų įrenginių, nes mažo greičio prietaisas, todėl Interneto patogiau.Sklandžiai.

BSS Dažymas technologija leidžia pilnai išnaudoti tinklo resursus

Populiarumas maršrutizatoriai sukelia vis daugiau ir daugiau "Wi-Fi" kišimąsi į mūsų namus.BSS Dažymas technologija leidžia maršrutizatoriai, kad "color" jų atitinkamo "Wi-Fi" ir per pagrįstą optimizavimo algoritmas, sumažina trikdžius tarp įvairių spalvų "Wi-Fi", kuri pagerina bendrą komunikacijos efektyvumą ir visapusiškai naudotis tinklo ištekliais.

WPA3 daugiau saugų šifravimo protokolas

WPA3 yra naujos kartos "Wi-Fi" saugumo standartas, pristatomos sudėtingesnės atpažinimo algoritmas, šifravimo ir pajėgų valdymo rėmas, smarkiai padidinant sunku nutraukti tinklas laipsnį, kad vartotojų informacijos saugumas buvo veiksmingai apsaugoti.

Paramos beamforming technologija, krypties sustiprintas signalas

Beamforming (beamforming) technologija, kuri automatiškai aptinka poziciją mobiliųjų telefonų, kompiuterių ir kitų stočių tinklą, kur pozicija sustiprintą signalą, todėl, kad, apimantis Wi-Fi veiksmingai apima platesnį, stabilesni signalo kokybę.

Dvigubo dažnio, vienas, vienas "Wi-Fi" pavadinimas, nebėra susivėlęs

Soros AIoT AX3600 maršrutizatorius palaiko dual-band vienas, 2.4 GHz ir 5 ghz dažnių juostose sujungti į "Wi-Fi" pavadinimas, dual-band terminalai, atsižvelgiant į dabartinę aplinką, nuo pirminės pasirinkti tinkamą juosta prieigos, kurios neturi raizginys net ir "Wi-Fi".

Žymos: 5g smartphon, smartwatch xiaomi, xiaomi juosta 6, maršrutizatorius wifi6, 5g telefono, snapdragon, mi wifi, ax3600 xiaomi, fi wi maršrutizatorius, ax1800 xiaomi.

Parašyti atsiliepimą

Xiaomi Signalo Stiprintuvas Maršrutizatoriaus Wifi Gigabit Norma-Qualcomm Ax3600 Aiot-band 5G Išorės

Xiaomi Signalo Stiprintuvas Maršrutizatoriaus Wifi Gigabit Norma-Qualcomm Ax3600 Aiot-band 5G Išorės