Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! ShengOne Minkšto Silikono Sporto Dirželis Juostoje Padidinti

ShengOne Minkšto Silikono Sporto Dirželis Juostoje "Fenix" 6 6X 22MM 26MM Pločio Watchband Pakeisti Fenix 5 5X 3 3HR 945

€4.87

Nauja prekė

Prekės Pavadinimas ShengOne
Suderinamumas Viskas Suderinama
Funkcija Tiesioginis Pranešimas
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Tipas Dirželis Žiūrėti
Kalbos Norvegų

Aprašymas

ShengOne sporto minkšto silikono dirželis pakeitimo watchband Garmin Fenix 6 series, 5 5X 6X 6 3 3HR, juostos plotis 22mm ir 26mm.Pagamintas iš aukštos kokybės silikono, tai mutisport juosta yra patogus ir patvarus.Slėginio liejimo, šių watchbands yra tvirtas ir lengvai keičiamos.Dvi juostos plotis, 22mm, ir 26mm.Prašome įsitikinkite, kad jums pasirinkti tinkamą dydį savo laikrodį.

Šių spalvinga bauda kokybės silikono juostos leidžia pritaikyti atrodo, kad jokios gyvenimo ar veiklos – nereikia jokių įrankių.Tiesiog apsikeitimo, spustelėkite ir viskas.Eiti iš darbo vietos treniruotės nesulaužant žingsniuoti.

Suderinami Įrenginiai

22mm Garmin Fenix 6 Garmin Fenix 5 Garmin Fenix 5 Plius Garmin Požiūris S60 Garmin D2 Delta Garmin Instinktas Garmin Forerunner 935/945 26mm Garmin Fenix 6X Garmin Fenix 5X Garmin Fenix 3/3HR

Kas įskaičiuota

1X Nauja Silikono Sporto Juosta.Prašome atkreipti dėmesį, tai tik juostos parduoti, o NE apimti žiūrėti.Visi produktai tik su paprasta pakuotė.

Pranešimas

1. Mes vertiname jūsų jausmas, ir jūsų pasitenkinimas yra viskas, ko mes siekiame.Jei esate patenkinta tuo, ką pirkote, palikite mums penkių žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

2. Jei jūs neturite patenkinti dėl bet kokios priežasties, arba jei turite bet kokių klausimų apie jūsų užsakymą, prašome nedvejodami susisiekite su mumis elektroniniu Rimassukarevicius.lt Pranešimus, galite visada gauti mūsų sprendimas gana greitai mūsų darbo laiką.

3. Visi paketai yra tikrinami dėl žalos, kol jie laivų, iš mūsų sandėlio.Jei jūsų paketas buvo pažeista tranzitu, nedelsdami susisiekite su mumis.

4. Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Dėl didmeninių klientų, mes jums siūlome didmeninę kainą, o jeigu jūsų užsakymo suma yra viršijama, USD150, mes išsiųsti jūsų siuntų express pristatymo būdą(EMS, DHL, FedEx ir pan.), kuris trunka apie 6-10 dienų(išskyrus atokiose vietovėse) pristatymą.Drop laivyba klientui, mes tiesiogiai siųsti paketą į savo klientų ir nekils jokių mūsų informaciją ant pakuotės.Prašome atkreipti dėmesį, Ekonomikos Laivybos metodus, pvz., Cainiao Super Pasaulio Ekonomikos, Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius, Yanwen Ekonomikos Oro Pašto negali stebėti paketą informaciją, jei tai yra iš Kinijos.Dėl kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

DUK

Klausimas: Kiek Laiko Tai Paprastai Imtis Proceso Tvarka?

A: Jis nukelia mus vieną arba dvi darbo dienas apdoroti užsakymą (prieš išsiuntimą).Kai užsakymas yra išsiųstas, jums bus gauti siuntimo atlikti pirkimą iš Rimassukarevicius.lt Pranešimus.

Q: Apie Paketų Stebėjimo Informaciją.

A: kai laivybos metodus, pvz., Yanwen Ekonomikos Oro Paštu, Sunyou Ekonomikos Oro Paštu, Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ir kiti Ekonomikos laivybos metodai negali rodyti paketo informacija, kai prekės išeiti iš Kinijos.Kitų laivybos metodus, jūs galite sekti savo siuntos svetainėje sekimo nėra.jei užsakymo informacija.

Q: Kaip Sekti Savo Užsakymą?

A: Jūs galite sekti jūsų sklype per www.17track.net su sekimo nėra.su sąlyga, kad informacijos.

Žymos: "fenix" band 5, 5 fenix dirželis, iphone xr tigras, ekranas garmin, fenox 6x juostele, garmin fenix 3 dirželio plotis, fenix 6 garmin, miband pakabukas, garmin fenix, fenix 3 hr.

Parašyti atsiliepimą

ShengOne Minkšto Silikono Sporto Dirželis Juostoje

ShengOne Minkšto Silikono Sporto Dirželis Juostoje "Fenix" 6 6X 22MM 26MM Pločio Watchband Pakeisti Fenix 5 5X 3 3HR 945

Panašūs produktai