Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Šunelis Snuffle Kilimėlis Pet Uostyti Mokymo Antklodė Nuimamas Vilnos Pagalvėlės Šuo Kilimėlis Stresą Nosework Įspūdį Žaislo Augintinio Nosis Pad Padidinti

Šunelis Snuffle Kilimėlis Pet Uostyti Mokymo Antklodė Nuimamas Vilnos Pagalvėlės Šuo Kilimėlis Stresą Nosework Įspūdį Žaislo Augintinio Nosis Pad

€3.29

-39 %

€5.40

Nauja prekė

Funkcija 1 Pet Snuffle Kilimėlis
Prekės Pavadinimas AIHOME
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 5 Šuo Snuffle Kilimėlis
Funkcija Kvėpuojantis
Elemento Tipas Lovų Dembliai
Modelio Numeris Šuo Kilimėlis
modelis Spausdinti
4 funkcija Nuimamas
Svoris 100 To 700g
3 funkcija Pet Uostyti Kilimėlis
Yra Protingas Prietaisas No
2 funkcija Naminių Gyvūnų, Šunų Mokymo Blanke
Medžiaga Koralų Vilnos
Plauti Stilius Automatinė Plovykla

Šunelis Snuffle Kilimėlis Pet Uostyti Mokymo Antklodė Nuimamas Vilnos Pagalvėlės Šuo Kilimėlis Stresą Nosework Įspūdį Žaislo Augintinio Nosis Pad Pagalvėlės, Kilimėliai

Kulka Taškų: 1、1. Tai unikali šunų mokymo kilimėlis, paslėptų su užkandžiais arba mažų žaislų uosti pad jūsų šuo jį rasti.Tai padeda mokyti savo šuns kvapo, ir gali vartoti savo šuns energiją ir padeda jūsų šuniui numesti svorio.

2、2. Ji gali išlaikyti jūsų šuo užima.Šį šunį šerti padas yra puikus būdas turėti šunį su daug energijos naudoti savo smegenis per savo vakarienės metu, jį galite dėvėti juos, kaip pėsčiomis.

3、3. Su šiuo neslidus šunų nosis pad su 2 dirželiai, jūs galite nustatyti jį pagal kėdė apsaugoti nuo slydimo, kai šuo sniffs.Šuo kilimėlis stimuliuoja jūsų šuo psichiškai ir fiziškai, padeda sumažinti stresą ir atsipalaiduoti.

4、4. Lengva valyti, šuns nosis padas yra pagamintas iš tvariai rankų anti-pilling vilnos medžiagos, ir šuniui uostyti padėklas gali būti valoma mašina.

5、5. Dydį, apie 90*90cm/35.43*35.43, ir labai tinka vidutinių, didelių šunų, triušių ir kitų gyvūnų.

Produkto Informacija:

Didelių šunų šėrimo mat šuo uosti trinkelėmis, mažas / didelis šuo mokymo kilimėlis pet mokymo antklodė darbo tinka visi šunys

Dydis: apie 90*90cm/35.43*35.43 į

Svoris: apie 300g

Medžiaga: Poliesteris

Panaudojimas: pet uostyti mygtukai / mokymo kilimėlį / darbo veiklos kilimėlį / dekoratyvinis kilimėlis

Savybės:

1. Tai unikali šunų mokymo kilimėlis, paslėptų su užkandžiais arba mažų žaislų uosti pad jūsų šuo jį rasti.Tai padeda mokyti savo šuns kvapo, ir gali vartoti savo šuns energiją ir padeda jūsų šuniui numesti svorio.

2. Ji gali išlaikyti jūsų šuo užima.Šį šunį šerti padas yra puikus būdas turėti šunį su daug energijos naudoti savo smegenis per savo vakarienės metu, jį galite dėvėti juos, kaip pėsčiomis.

3. Su šiuo neslidus šunų nosis pad su 2 dirželiai, jūs galite nustatyti jį pagal kėdė apsaugoti nuo slydimo, kai šuo sniffs.Šuo kilimėlis stimuliuoja jūsų šuo psichiškai ir fiziškai, padeda sumažinti stresą ir atsipalaiduoti.

4. Lengva valyti, šuns nosis padas yra pagamintas iš tvariai rankų anti-pilling vilnos medžiagos, ir šuniui uostyti padėklas gali būti valoma mašina.

5. Dydį, apie 90*90cm/35.43*35.43, ir labai tinka vidutinių, didelių šunų, triušių ir kitų gyvūnų.

Pakavimo sąrašas: 1* kvapo pagalvėlė

Žymos: lovos šuo, pet anglis šlapimo padas, pet snuffle kilimėlis, didelis, urvą šunį, plytelių, šuns nosį darbą, šuo nosework, šuo snuffl kilimėlis, nosework, pet.

Parašyti atsiliepimą

Šunelis Snuffle Kilimėlis Pet Uostyti Mokymo Antklodė Nuimamas Vilnos Pagalvėlės Šuo Kilimėlis Stresą Nosework Įspūdį Žaislo Augintinio Nosis Pad

Šunelis Snuffle Kilimėlis Pet Uostyti Mokymo Antklodė Nuimamas Vilnos Pagalvėlės Šuo Kilimėlis Stresą Nosework Įspūdį Žaislo Augintinio Nosis Pad

Panašūs produktai