Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Pripučiami Oro Siurblys Pleišto Krepšys Automobilių Automobilių, Namų Duris Langai Baldai 16.5 x 15 cm dydžio Padidinti

Pripučiami Oro Siurblys Pleišto Krepšys Automobilių Automobilių, Namų Duris Langai Baldai 16.5 x 15 cm dydžio

€3.80

-39 %

€6.33

Nauja prekė

Modelio Numeris Oro Siurblys Pleišto Krepšys
Standartinius arba Nestandartinius STANDARTAS
spalva Balta
Galia Pneumatiniai
Medžiaga Derva
Dydis(L*W)
Naudojimas oro siurblys
Struktūra Kita
Prašymas Kita
Spaudimas Aukšto Slėgio
Teorija Kita
Degalai Kita

Funkcijos: 1.Greitai infliacija ir defliacija. 2.Tai taip-ultra plonas, kad jis gali būti naudojamas nedidelis skirtumas. 3.Išlygina ir lygiai buitinė technika ir baldai. 4.Oro pleištas nėra palikti ženklus ir yra švelnus, dėl jo apylinkėse. 5.Pripučiami oro pleištas pakeičia reikia mediniai tarpikliai ir plastiko intarpus, langų, durų ir spintos įrenginiai. 6.Pripučiamos oro pagalvės, pagamintas iš pluošto sustiprinta medžiaga, kuri yra patvari dar ne ženklas,skirtas sunkiųjų papročiai. 7.Įrankis taip pat dažnai naudojama kaip tarpinė diegiant vidaus durys, išlyginimo baldai, UPVC windows ir durys, virtuvės technika ir kt. 8.Oro Pleištai naudojami tarp automobilio durys ir durų staktos.Ši skiltis leidžia vartotojui sukurti erdvę tarp durų ir staktos, kad zondas gali būti naudojamas atrakinti duris per interjero atrakinimo mygtuką arba peties. 9.Produktas yra naudojamas įrengimo plastiko, plieno ir aliuminio lydinio langai ir durys.Jis yra lengvai atlikti, ekonomiškas ir praktiškas, nebrangus ir gali labai pagerinti įrenginio naudingumo langų ir durų.Produktas pagamintas iš dėvėjimuisi atsparios medžiagos ir gali būti naudojamas kelis kartus.Specifikacija: Spalva:Balta Medžiaga:Derva Maksimali Apkrova:100 Kg Matmenys(L*W):16.5 x 15 cm/6.5" x 5,9"

Žymos: stūmoklinio siurblio plunžeris, juoda losjonas siurblys, pompastika vandens, miegamasis furnitur, oro čiužinys siurblys, gt vandens siurblys, oro akvariumas siurblio, vonios kambarys dekoro, įranga siurblys, 12v variklio tepalo siurblys.

Parašyti atsiliepimą

Pripučiami Oro Siurblys Pleišto Krepšys Automobilių Automobilių, Namų Duris Langai Baldai 16.5 x 15 cm dydžio

Pripučiami Oro Siurblys Pleišto Krepšys Automobilių Automobilių, Namų Duris Langai Baldai 16.5 x 15 cm dydžio

Panašūs produktai