Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Žiemą Vyrai Moterų Dviračių Pirštinės Visą Pirštu Palieskite Ekraną Antislip Vandeniui Šiltas Vilnos Šiluminė Dviračių Pirštinės Dviračių Įranga Padidinti

Žiemą Vyrai Moterų Dviračių Pirštinės Visą Pirštu Palieskite Ekraną Antislip Vandeniui Šiltas Vilnos Šiluminė Dviračių Pirštinės Dviračių Įranga

€5.56

-30 %

€7.95

Nauja prekė

Tipas Visą Pirštą
Modelio Numeris BŪTI-GL006
Medžiaga Nailonas
Funkcija Atsparus vandeniui
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis VYRAI

Aprašymas:

Vidaus dvigubo sluoksnio plius vilnos šiltas pirštines: vidinis pamušalas žiemą šiltas pirštines, pagamintas iš lengvos medvilnės šiltas ir šilta pūkų, kuris gali jus šilta šaltu oru, ir teikti super minkštųjų jaustis ir patogus nešioti patirtis.Žiemos šiltos pirštinės vyrams ir moterims gali efektyviai apsaugoti jūsų rankas nuo šalčio ir nušalimas.

Orui ir šiluma: Žieminės pirštinės yra pralaidžios orui, patvarus, wicking, lankstus, antistatinis, ir gali išlaikyti savo rankas šiltas ir sausas.Elastiniai rankogaliai atitiktų jūsų riešo puikiai, efektyviai apsaugo jūsų rankas nuo vėjo, ir jus šilta šaltu oru.Žiemą, dviračių pirštinės bus puiki praktiška dovana vyrams, moterims, šeimai ar draugams.

Jautrus jutiklinio ekrano pirštinės: moteriškos pirštinės yra padengtos elektrai laidaus audinio ant rodomojo piršto ir nykščio.Galite laisvai siųsti tekstinius pranešimus į savo telefoną, žaisti žaidimus planšetiniame kompiuteryje, spustelėkite GPS grupė išmaniųjų laikrodžių ir automobilių be kilimui savo šiltų pirštinių .

Non-slip delno: vyriški žiemos pirštines spausdinamos su silikono ant delnų, kuris galėtų veiksmingai pagerinti sukibimą ir dilimui atsparumas pirštines.Vyriškos pirštinės labai tinka važiavimas dviračiu, bėgimas, pėsčiomis, dviračiu, žygiai, vairavimo, alpinizmas, golfas, žvejyba, šaudymo, lauko sporto.

Neperšlampama ir vėjo: Žiemą šiltas pirštines, pagamintas iš aukštos kokybės vandeniui atsparus TPU siuvimo medžiagų, veikia pirštines bus ne gauti šlapias nuo vandens ar lietaus, per veiklos lauke žiemą.Megzti rankogaliai gali būti vėjo ir šiltas, todėl geriausias pasirinkimas lauko sporto.

Specifikacija:

Pavadinimas: Žiemos Moterų ir Vyrų Dviračių Pirštinės

Spalva: Juoda

Medžiaga: medvilnė, nailonas, silikono

Produkto svoris: apie 80g

Dydis: S, M, L, XL

Tinka: dviračiai, jodinėjimas žirgais, žvejyba, žygiai, slidinėjimas, bėgimas, lauko sporto šakos ir kt.

Į paketą įeina:

1 pora šiltų pirštinių

Pastaba:

Dydis gali atitikti reikalavimus, dauguma žmonių, tačiau, jei jūsų delno yra storesnis, prašome nusipirkti didesnį dydį.Jei nesate tikri dėl dydžio, prašome susisiekti su mumis.

Žymos: naujos lauko stilių tankų, dovanas vaikams dviračio pedalas, kūno priežiūros burnos irrigator, kišenėje tobulumo vyrų rinkiniai, vyriški kelionės vulcanize batai, naujųjų metų gfts nardymo kaukes, naktinis klubas stiliaus moterų palaidinė, montessori ugdymo istoriją, motociklo stilius trumpas rinkiniai.

Parašyti atsiliepimą

Žiemą Vyrai Moterų Dviračių Pirštinės Visą Pirštu Palieskite Ekraną Antislip Vandeniui Šiltas Vilnos Šiluminė Dviračių Pirštinės Dviračių Įranga

Žiemą Vyrai Moterų Dviračių Pirštinės Visą Pirštu Palieskite Ekraną Antislip Vandeniui Šiltas Vilnos Šiluminė Dviračių Pirštinės Dviračių Įranga

Panašūs produktai