Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Coolmusic Klaviatūros ir Akustine Gitara Garsiakalbis 30w, Padidinti

Coolmusic Klaviatūros ir Akustine Gitara Garsiakalbis 30w, "Bluetooth" Asmeninės Stebėti Stiprintuvas Elektriniai Būgno Stiprintuvas Garsiakalbis

€115.87

Nauja prekė

Prašymas E-būgniniai,Klaviatūra
D. aš produkcija Taip
Kanalas 2
garsiakalbis 8'woofer ir 2 " aukštų dažnių garsiakalbių
Tipas Stiprintuvas
Garantija Vienerių metų garantija, nemokamai atsarginės dalys
Galia 30w
Ausinių Taip
Prekės Pavadinimas Coolmusic
Aux-In 3.5 mm
"Bluetooth" Taip
3-Band EQ Aukštos,Vidutinės ir Žemos
Modelio Numeris Bluetooth stiprintuvas
Adapteris 18v DC įtraukti

Coolmusic Klaviatūros ir Akustine Gitara Garsiakalbis 30w, "Bluetooth" Asmeninės Stebėti Stiprintuvas Elektriniai Būgno Stiprintuvas Garsiakalbis,Kalbėti Būgnas

【"Bluetooth"】 galite naudoti savo telefoną, arba I pad žaisti fono muzika jūsų treniruotės. 【Bendraašis garsiakalbis】 10-colių woofer rodo bass geriau, 2,5 colio tweeter kontroliuoja krekingo spąstai gerai. 【2-channel】 Jis gali būti prijungtas prie jūsų elektroninis būgno, klaviatūrą ar kitą priemonę. 【DI iš】 Ji turi DI out lizdas, skirtas prijungti prie kitą garsiakalbį ar maišytuvu. 【3-band EQ + 30 w išėjimo galia】 【Neto svoris】: 5kg 【Bruto svoris】: 6 kg 【Dydis】: 310 * 290 * 345mm 【Taikomas】: elektroniniai būgnai, elektroninių fortepijonai ir kiti klavišiniai instrumentai

------------------------------------------------------------------------------------------- 1. Visame pasaulyje laivybos. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą. 3.Mes garantuojame, kad laivas produktas per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų. 4.Mes laivas Yanwen,China post,Rimassukarevicius.lt Standartinis Pristatymas,HKpost, EMS,DHL, "Fedex", UPS, pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus . 5.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą. 6.Mes nesame atsakingi už vėlavimą sukėlė muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges. 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojamas (Produkto nėra kokybės klausimas), mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti. 2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir jūs haave pateikti mums laivybos sekimo numerį ir konkrečias priežastis grįžti. 3. Po to, kai mes gauti atgal daiktų, mes wil remonto ar relpace arba grąžinti artimiausiu metu.

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.(išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2.Jei jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti . 3.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą. 4.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

1.Mes arm pateikti savo geriausias produktų kokybės ir klientų aptarnavimą.ir mūsų klientų aptarnavimo specialistai yra visada stovi išspręsti bet kokią jūsų problemą.

2.Jei turite klausimų dėl pristatymo laiko ir kokybės trūkumais & daiktų, ne gavo, prašome susisiekti su mumis, mes galime suteikti jums patenkinti atsakymas ir rezoliucija.

3.Mes labai vertiname jūsų teigiamus atsiliepimus ir 5-žvaigždučių Išsamios Pardavėjo įvertinimų.

4. Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus , jei esate nepatenkinti su juo , prašome susisiekti su manimi pirma, o ne neigiamas grįžtamasis ryšys, ir tokiu būdu mes galime kovoti su juo veiksmingiau.

Labai jums ačiū !have a nice day !

Žymos: atnaujinti vamzdis stiprintuvas, floyde rose gitara, coolmusic gitaros pedalas, garsiakalbis, mux gitaros stiprintuvas, savininkas gitara acustic, jolida headphone amp, gitara sistema bevielis, elektrinė gitara ricken, veelah akustine gitara.

Parašyti atsiliepimą

Coolmusic Klaviatūros ir Akustine Gitara Garsiakalbis 30w,

Coolmusic Klaviatūros ir Akustine Gitara Garsiakalbis 30w, "Bluetooth" Asmeninės Stebėti Stiprintuvas Elektriniai Būgno Stiprintuvas Garsiakalbis

Panašūs produktai