Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Automobilio Salono LED Juostelės Daugiaspalvis RGB Automobilių RGB Atmosfera Grindų Žibintai Garso Jutiklio ir Nuotolinio Valdymo Dekoratyvinis Neoninės Šviesos Padidinti

Automobilio Salono LED Juostelės Daugiaspalvis RGB Automobilių RGB Atmosfera Grindų Žibintai Garso Jutiklio ir Nuotolinio Valdymo Dekoratyvinis Neoninės Šviesos

€6.73

-30 %

€9.75

Nauja prekė

Elemento Tipas Atmosfera Lempos
prekės type2 Interjero RGB Muzikos Aktyvus Apšvietimas
Vandeniui lygis IP65
LED Kiekis 4*9/12/18 led LED Juostos
Tinka Tipas Universalus
Prekės Pavadinimas Urbanroad
Feature1 Nuotolinio Led Atmosfera lempos
Modelio Pavadinimas Automobilių RGB LED Juostelės Šviesos Atmosfera
Nuotolinio valdymo klavišai 20 klavišai
LED Tipas SMD 5050
Feature2 Garso Aktyvus Led šviesos interjero Atmosferą

Aukštos Kokybės & Įtaisyti - ABS medžiagos, Itin Plonas, Aukštos kokybės Muzikos LED Šviesos Juostelės, gali būti lengvai įdiegtas į spragą ir beveik nematomas.Vandeniui IP65, anti-susidūrimo, antikorozinės, ABS medžiagos, geriausia, led žibintai, automobilių interjeras, tinka visiems Automobiliams, SUV furgonai sunkvežimiai, valtys su DC 12V maitinimo.

Muzikos Jutiklis - Built-in didelio jautrumo mikrofonas, radijo spektro šviesos ir spalvų reguliavimas, automatiškai bazę aplinkos garsą, ir tada led žibintai bus pakeisti savo spalvas po muzikos ritmą, padidinti saugumą važiuojant dieną ir naktį.

Multi-Spalvos - 8 signalus spalvų kontrolė, 4 Automatinio rėžimo: 2 išnyks režimai, 2 peršokti režimai, 4 muzikos režimai. (Pastaba: Prašome įdėti nuotolinio valdymo pultą į imtuvas su ne kliūtis, kai nuotolinio kontroliuoti ).

Lengva Įdiegti - Įjunk ir dirbk " be laidų.Pirmas įkištas į automobilio cigaretės degiklio, tada nulupkite atgal 3M dvipusės juostos, įklijuokite šviesos juostos ant automobilio grindų.Paprasto dizaino, papuošti savo automobilį graži, egzotiška ir romantiškas interjeras.

Paraiška - Tai populiarus automobilio salono atmosfera, šviesos, gali būti naudojamas kaip automobilio salono grindis, arba brūkšnys dekoratyvinės šviesos.Tai spalvinga nuotolinio valdymo šviesos rinkinys taip pat gali būti naudojamas kaip patalpų šviestuvai, spalvos savo kambarį ir sukurti romantiška jauki namų atmosfera.Tai muzikos, šviesos, taip pat gali būti naudojamas kaip GRILIS, kempingas, vestuvių, gimtadienio ir kitų kartu šalies žibintai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Guma.ABS

Šviesos Spalva: RGB

LED tipas: 5050 SMD

Sertifikavimas: CE/FCC

Įtampa:12V

Nuotolinio:20Keys

Atsparus vandeniui: IP65

Šviesos Ruože Kiekis: 4 vnt./rinkinys

LED Kiekis:9/12/18 led juostai

Įrengimas:

1.Jungtis kitame gale cigarečių degiklio kištuką į nuotolinio valdymo imtuvas.

2. Nulupkite adhensive juosta ant nugaros led juostos klijuoti juos pagal priekiniai brūkšnys arba pagal sėdimos vietos.

3.Pabandykite išvalyti ir paslėpti laidus.

4.Kištuku į cigarečių degiklio į automobilį.

5.Naudodami nuotolinio valdymo pultą, keisti spalvas/būdus/ryškumą, kaip jums reikia.

Pakuotė:

4 x SMD5050 Automobilio LED Šviesos Juostelės;

1x Musci Valdymo Dėžutė

1X C igarette Degiklio Kištuką

1 x Muziką Nuotolinio valdymo pultelis (Baterijos neįtrauktos)

Žymos: šuo žymeklį tuščia tuščia, šuo žymeklį vyrų draugais, padengti piniginės išaugo 6, dekoro popieriaus raidės, cubot mobiliojo 3g 32g, padengti volkswagen t1, šuo žymeklį armijos formatas, padengti piniginės moto e, madingas winterjacket.

Parašyti atsiliepimą

Automobilio Salono LED Juostelės Daugiaspalvis RGB Automobilių RGB Atmosfera Grindų Žibintai Garso Jutiklio ir Nuotolinio Valdymo Dekoratyvinis Neoninės Šviesos

Automobilio Salono LED Juostelės Daugiaspalvis RGB Automobilių RGB Atmosfera Grindų Žibintai Garso Jutiklio ir Nuotolinio Valdymo Dekoratyvinis Neoninės Šviesos

Panašūs produktai