Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! USB 3.0 LAN Gigabit Ethernet Adapteris USB 3.0 prie 10/100/1000 Mbps Gigabit RJ45 Ethernet LAN Tinklo Adapteris, Skirtas PC, Padidinti

USB 3.0 LAN Gigabit Ethernet Adapteris USB 3.0 prie 10/100/1000 Mbps Gigabit RJ45 Ethernet LAN Tinklo Adapteris, Skirtas PC, "Mac"

€3.57

-9 %

€3.96

Nauja prekė

Tipas Įtampos Reguliatorius
sąlyga Naujas

Aukciono Pavadinimas bus čia!

aprašymas:

USB 3.0 10/100/1000 Gigabit RJ45 Ethernet LAN tinklo adapteris 1000Mbps

Šis kompaktiškas USB 3.0 tinklo adapteris yra atgal suderinama su senesniais USB 2.0/1.x kompiuterinių sistemų (greitis yra ribotas USB magistralės), todėl tai puiki nešiojamų alternatyva tinklo adapterių ar nešiojamas reikmenys.Tinka Chromebook", "MacBook Air", "Windows", "Android" tablečių.

Į Gigabit Ethernet adapteris priduria, RJ45 Ethernet prievado prie kompiuterio sistemą, kuri palaiko USB, kuris palaiko gigabit ethernet tinklą su dažnių 1000Mps.

ypatybė:

*Paramos 10/100/1000 Mbps auto-aptikimo funkcija

* USB 3.0 sąsaja

*Atgaliniu būdu suderinami su USB 2.0

*Paramos automatinė MDIX (tiesiai, automatinė aptikimo visoje tinklo kabeliai

*Parama " USS visu greičiu ir didelės spartos režimą ir autobusų galios funkcija

*Suderinamas su IEEE 802.3, 802.3 u ir 802.3 ab (10 Base-T, 100Base-TX ir 1000Base-T)

*Paramos fast Ethernet dvipusis ir pusiau dupleksinis operacija

* Palaiko didelės duomenų paketus iki 9 KB

*Paramos sustabdymo režimo ir nuotolinio žadinant per šią nuorodą ir magic packet

*Plug and play įdiegimas

Sistemos Reikalavimai:

"Windows XP" /Vista "arba" Windows 7 "arba" Windows 8.11 arba " Windows 10 ar Macintosh OSX 10.6/10.7

USB prievadas (USB3.0 uosto yra teikiama pirmenybė)

specifikacija:

Spalva: Juoda

Įvesties sąsaja: RJ45 tinklo kabelis

Išvesties sąsaja: USB 3.0 kompiuteris

Pakuotė:

1 x USB 3.0 išorinis tinklo korta LAN adapterį

Jūsų prekės aprašymas bus patalpinta čia.Jūs galite naudoti HTML, jei norite.Šrifto rūšį, stilių ir spalvų, yra iš anksto apibrėžta, bet gali būti perrašyti į prekės aprašymas lango.Prekių aprašymus, gali būti taip ilgai, kaip tu nori, kaip šablonai bus dydį, kad atitiktų ilgį savo aprašymai.

Jūsų Mokėjimo Informacija bus įdėta čia.Galite sukurti Mokėjimo skyriuje kaip Pardavėjas Duomenis iš Pardavėjo duomenų puslapyje pagal Profilius Tab.Sukūrus pardavėjas informacijos, galite pasirinkti, kad ji būtų įtraukta į jūsų įtraukimo į lister puslapį, kitą į savo šablono pasirinkimas.Jei neturite Mokėjimo Duomenis, šiame skyriuje bus pašalintas iš šablono.

Jūsų Laivybos Informacija bus įdėta čia.Galite sukurti Laivybos skyriaus dalis Pardavėjas Duomenis iš Pardavėjo duomenų puslapyje pagal Profilius Tab.Sukūrus pardavėjas informacijos, galite pasirinkti, kad ji būtų įtraukta į jūsų įtraukimo į lister puslapį, kitą į savo šablono pasirinkimas.Jei neturi Siuntimo Informaciją, šiame skyriuje bus pašalintas iš šablono.

Jūsų Pardavimo Sąlygos bus įdėta čia.Galite sukurti Pardavimo Sąlygos skirsnis kaip Pardavėjas Duomenis iš Pardavėjo duomenų puslapyje pagal Profilius Tab.Sukūrus pardavėjas informacijos, galite pasirinkti, kad ji būtų įtraukta į jūsų įtraukimo į lister puslapį, kitą į savo šablono pasirinkimas.Jei jūs turite Pardavimo Sąlygos, šiame skyriuje bus pašalintas iš šablono.

Jūsų Apie Mus informacija bus įdėta čia.Galite sukurti Apie Mus skyriuje, kaip dalis Pardavėjas Duomenis iš Pardavėjo duomenų puslapyje pagal Profilius Tab.Sukūrus pardavėjas informacijos, galite pasirinkti, kad ji būtų įtraukta į jūsų įtraukimo į lister puslapį, kitą į savo šablono pasirinkimas.Jei neturite jokios informacijos Apie Mus, šiame skyriuje bus pašalintas iš šablono.

Jūsų Susisiekite su Mumis informacija bus įdėta čia.Galite sukurti Susisiekite su Mumis skyriuje, kaip dalis Pardavėjas Duomenis iš Pardavėjo duomenų puslapyje pagal Profilius Tab.Sukūrus pardavėjas informacijos, galite pasirinkti, kad ji būtų įtraukta į jūsų įtraukimo į lister puslapį, kitą į savo šablono pasirinkimas.Jei jūs turite Susisiekti su Mumis informacija, šiame skyriuje bus pašalintas iš šablono.

Žymos: plėtros taryba ethernet, "dell" gigabit switch, arduino io plėtra skydas, a4988 skydas, linksys gigabit switch, 10g ethernet phy intel, pcb gigabit switch, stm32 ethernet phy, arduino rs232, ethernet shield w5100.

Parašyti atsiliepimą

USB 3.0 LAN Gigabit Ethernet Adapteris USB 3.0 prie 10/100/1000 Mbps Gigabit RJ45 Ethernet LAN Tinklo Adapteris, Skirtas PC,

USB 3.0 LAN Gigabit Ethernet Adapteris USB 3.0 prie 10/100/1000 Mbps Gigabit RJ45 Ethernet LAN Tinklo Adapteris, Skirtas PC, "Mac"

Panašūs produktai