Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Creative 3D Kraštovaizdžio Durų Lipdukas Pasirinktinis Dydis Lipni Tapetai Ant Durų Padidinti

Creative 3D Kraštovaizdžio Durų Lipdukas Pasirinktinis Dydis Lipni Tapetai Ant Durų "PASIDARYK pats" Renovacija Vandeniui Plakatas Miegamasis

€3.72

-30 %

€5.32

Nauja prekė

Naudojimas "PASIDARYK pats" Durų Apdailos, Renovacijos
Kaip įdiegti Prašome peržiūrėti vaizdo įrašą
Funkcija Sefl-klijai, Ekologiškai švarus, atsparus Vandeniui
Lipdukai ant durų Lipdukas-ių Durų
Numatytasis Paketas Tai cutted į du gabalus
Paketas Pastaba Visai gabalas yra lengviau įdiegti
Medžiaga PVC
Dydis Custome Size, 77x200cm, 90x200cm, 85x215cm, 95x215cm
Prašymas Durys, Drabužinė Stumdomos Durys, Stiklo Durys ar Langas
Temos Kraštovaizdžio
Stilius Modernus

Aprašymas

Produkto Pavadinimas: Užsakymą Bet kokio Dydžio Durų Lipdukai Kraštovaizdžio Sodo Kėdės Lentelė lipnios Durų Plakatas-PVC "PASIDARYK pats" Renovacija Tapetai Kambarį 1. Medžiaga: Aplinkai draugiškas Vandeniui PVC 2. Gaminio Dydis: Dydis A= 77cm*200cm / 2.53 ft * 6.56 ft /Set (1Set = 2 gabalus 38.5x200 cm) Dydis B=85cm*215cm/2.79 ft*7.05 ft/Set(1Set = 2 gabalus 42.5x215cm) Dydis C=90cm*200cm/2.95 ft*6.56 ft/Komplektas (1Set = 2 gabalus 45x200cm) Dydis D= 95cm* 215cm / 3.12 ft * 7.05 ft /Set (1Set = 2 gabalus 42.5x215 cm) Pranešimas: Mes galime suteikti specialių dydžio, durų lipdukas norite, prašome susisiekti su mumis. 3. Apie Rinkinį: Mes supjaustyti durų lipduką į du gabalus, kol mes išsiųsti, nes tarptautinės laivybos politikos.Tai bus pigūs, apie laivybos kaina.Bet jei jums reikia vientisas gabalas durų lipdukai, tai galite padaryti pagal šiuos veiksmus: a.Pridėti šabloną, kurį norite pirkinių krepšelį b.Pasirinkti stilių, pavadintą "visas gabalas paslaugos" į krepšelį iš naujo(jis paprastai yra paskutinis spalva) c.Eikite į savo krepšelį ir pasirinkti dviejų stiliaus ir užsakymą.Jei turite kokių nors klausimų, prašome cotnact su mumis.Specifikacija pasakyta apie visas gabalas paketas tinka dorr aplinkosaugos ¾enklelis, kurios plotis yra mažesnis kaip 90 cm.Jei turite specialių pageidavimų, prašome susisiekti su mumis rasti kitą sprendimą.

4. Taikymo Sritis: Durys, Spintos, Spinta , arba Sienų 5.Produkto Tipas: Creative "PASIDARYK pats" 3D Durų Lipdukas Tapetai, Freskos, Decal Produkto Savybės: 1. Pagamintas iš eco-friendly vinilo, tai yra nuimamas ir vandeniui 2. Jis gali būti tinkamas bet švarus, sausas, lygus laisvojo paviršiaus.Lengva žievelės ir klijuoti.Šiltas Patarimai: 1.Produkto gavote sudaro 2 atskiros dalys .Šis punktas yra "PASIDARYK pats" produktas, Jis turėtų būti sudėti pagal save.Taip pat galite nusipirkti visą gabalas durų, ¾alias aplinkosaugos ¾enklelis, tai yra lengviau intall. 2. Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas 3. Šiek tiek spalvų skirtumas negali būti vengiama, nes skirtumas ekrano ir fotografavimo šviesos.Prašome kreiptis į tikrasis produktas spalvos. 4. Prieš jums pradėti, kad įdiegti durų, ¾alias aplinkosaugos ¾enklelis, prašome žiūrėti mūsų vaizdo atidžiai.Kaip video rodo, galima purkšti kai vandens į duris, po to, kai jūs valyti duris, ji willhelp jūs sunkiai burbulas ir nebus pratęsti lipdukas blogai.Kai vanduo neišnyks, lipduko klijuoti ant durų taip pat.Tačiau venkite bet kokių dulkių, pagal lipdukas.

Žymos: banga pilka tapetai, durų lipdukas, žalia wallpape, breaker dpn, durų lipdukai eh, paprastas sienų tapetai, 3d durų lipdukas, moliūgų žibintų, juosmens lipdukas 3d, vinilo medienos.

Parašyti atsiliepimą

Creative 3D Kraštovaizdžio Durų Lipdukas Pasirinktinis Dydis Lipni Tapetai Ant Durų

Creative 3D Kraštovaizdžio Durų Lipdukas Pasirinktinis Dydis Lipni Tapetai Ant Durų "PASIDARYK pats" Renovacija Vandeniui Plakatas Miegamasis

Panašūs produktai